Retrospectiva anului 2021 la One-IT: provocări, succese şi inovaţii

5/5 - (3 votes)

retrospectiva

Anul 2021 a fost unul plin pentru fiecare dintre noi! Iar One-IT a avut parte de multă activitate, schimbări și premiere în digitalizare/tehnologie, dar și surprize pentru clienți. Iată retrospectiva a ceea ce s-a întâmplat anul acesta la One-IT.

 

1. Am împlinit 18 ani de tehnologie, experiență și inovație în business și am obținut locul 1 în Topul Firmelor Maramureșene

2021 a fost un an aniversar, cu multe momente speciale și premiere pentru întreaga echipă. One-IT a împlinit 18 ani de Experiență și Inovație în susținerea dezvoltării organizațiilor prin Tehnologie și Digitalizare. Iar această frumoasă aniversare a fost marcată în cadrul celei de-a VII-a ediții a Innovation IT, un eveniment devenit deja o tradiție pentru mediul de afaceri regional. Innovation IT s-a remarcat prin aducerea în prim-plan a celor mai noi tehnologii pentru clienții One-IT, promovând totodată noi oportunități de dezvoltare prin intermediul digitalizării și de consolidare a unor colaborări durabile. >> Vezi AICI noutățile și surprizele acestei ediții speciale.

Cu această ocazie, dorim să mulțumim încă o dată clienților, partenerilor și colaboratorilor One-IT care ne-au susținut și alături de care am construit parteneriate frumoase și durabile pentru accelerarea afacerilor prin tehnologie.

Drept mulțumire pentru acești frumoși ani de inovație prin tehnologie, am organizat o campanie pentru clienții noștri prin care pot intra în cursa pentru câștigarea unui sejur all-inclusive de 7 nopți pentru 2 persoane în Egipt. Campania „One-IT te trimite în Egipt” se desfășoară până în 25 ianuarie 2022. Pentru detalii și regulament, intră AICI.

Iar ca o reconfirmare a activității și muncii depuse în toți acești ani, One-IT a obținut, pentru a noua oară, locul 1 în Topul Firmelor Maramureșene la categoria Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului. Acest premiu este o onoare pentru întreaga echipă One-IT și o motivație pentru a ne perfecționa și a continua să creștem în mediul de business regional. >> VEZI DETALII

Flashback – Innovation IT 2021 by One-IT:

2. Am pus accentul pe lărgirea gamei de echipamente IT și pe îmbunătățirea serviciilor oferite

2021 a fost un an al provocărilor pe toate planurile. Spunem asta deoarece schimbările drastice ale stilului de viață și a activității în mediul de afaceri, a dus la o nevoie de adaptare la realitatea cotidiană. Iar acest lucru ne-a motivat să facem schimbări în gama de produse IT pe care le oferim clienților, dar și pentru a îmbunătăți serviciile oferite mediului de business (mentenanță, suport tehnic, consultanță specializată etc.). Drept urmare, ne-am lărgit gama de echipamente IT și am pus accentul inclusiv pe cele care eficientizează și ușurează activitatea de la distanță. Pentru detalii despre gama One-IT, accesează magazinul nostru online.

Deoarece în 2022 se preconizează o criză de stocuri pe piața globală, inclusiv pe piața IT, am venit cu o campanie de informare a clienților și nu numai, pentru a fi pregătiți și a-și planifica din timp achizițiile necesare pentru a-și continua activitatea zilnică fără probleme. >> VEZI DETALII

3. Am continuat campaniile de informare legate de securitatea cibernetică

Deoarece activitatea s-a mutat în parte în mediul online, utilizatorii au nevoie de mediile potrivite și de o arhitectură tehnologică pe care să o poată utiliza extrem de ușor, atât în viața cotidiană cât și în mediul de afaceri. Iar dacă partea de echipamente /soluții IT este bine pusă la punct, la fel trebuie să fie și partea de securitate cibernetică. În condițiile în care atacurile cibernetice au atins record după record, 2021 a fost un an în care ne-am axat pe informarea și educarea clienților, în scopul prevenirii sau minimizării riscurilor unor astfel de atacuri digitale. Și pentru că pe lângă o informare corectă, este nevoie de armele potrivite care protejează o rețea IT. În acest caz, One-IT a promovat soluțiile complete de securitate cibernetică, capabile să facă față amenințărilor cibernetice tot mai complexe.

Iată doar câteva dintre informările punctuale și care sunt extrem de actuale și în acest moment, pentru utilizatorii obișnuiți și pentru companii:

➡️ Checklist obligatoriu de respectat pentru orice companie în privința securității cibernetice >> VEZI ARTICOL

➡️ Sfaturi legate de atacurile de tip phishing >> VEZI ARTICOL

➡️ Cum te ajută mentenanța IT pentru optimizarea sistemului informatic din firma ta >> VEZI ARTICOL

➡️ Importanța implementării soluției de Disaster Recovery – exemplul incendiului unor servere importante din Strasbourg >> VEZI ARTICOL

➡️ Cum te protejezi împotriva accesului neautorizat într-o videoconferință >> VEZI ARTICOL

➡️ Sfaturi pentru prevenirea fraudei online în 2021 >> VEZI ARTICOL

Poate să pară un clișeu, dar o informație potrivită la momentul potrivit poate face diferența între încetarea sau continuarea activității unei firme și nu numai. Iar acest lucru am observat și noi la câțiva clienți, care au reușit să evite un dezastru de securitate, mulțumită intervenției rapide și a soluțiilor de securitate necesare în acel moment.

.

4. Am consolidat și început parteneriate cu branduri de renume din domeniul tehnologiei

One-IT și-a propus încă de la început să ofere clienților tehnologii care să răspundă nevoilor lor și să aducem un plus de valoare prin produse și servicii performante și de ultimă generație. Iar acest lucru a fost posibil datorită partenerilor noștri, care au venit cu echipamente și soluții IT ce răspund provocărilor actuale atât ale utilizatorilor obișnuiți, cât și mediului de afaceri.

Echipa noastră de specialiști IT a acumulat o experiență valoroasă, adaptând la cerințele clienților soluțiile verificate ale partenerilor IT&C de nivel mondial. În prezent, compania noastră este în parteneriat cu cei mai buni lideri din domeniu. Aceste parteneriate încheiate constituie fundația pe care construim soluțiile informatice adaptate cerințelor specifice ale fiecăruia dintre clienții noștri.

Vă prezentăm parteneriatele principale dezvoltate de One-IT: Dell Partener Direct, Dell Specialised Service Centre, Fujitsu Select Partner, Cisco Select Partner, Partener Microsoft, Intel Tehnology Provider Gold, Polycom Partner, Eaton Power Advantage Partner, HP Preferred Partner, Xerox Silver Reseller, Asus Partner, Citrix Partner, Veeam Partner. Iar de anul acesta, One-IT este certificat ca Cisco Select Integrator in SOUTH EAST EUROPE și a devenit partener autorizat NAKIVO în România și Aten Expert Partner în România.

Suntem recunoscători pentru buna colaborare și pentru calitatea pe care o putem oferi clienților cu ajutorul acestora.

5. Am continuat să sprijinim proiectele frumoase, care promovează dezvoltarea mediului de afaceri și mediului educațional

Deoarece educația este prima etapă care formează un individ, One-IT și-a propus să se implice în campanii de informare și de dezvoltare a mediului educațional cu toată priceperea noastră. Astfel, am fost parteneri și în 2021 la Școala de Vară MERITO, am fost implicați în proiecte precum Forumul Organizațiilor Studențești din România, sprijinind activitatea Ligii Studenților Pintea Viteazul Baia Mare și participând la diverse întâlniri cu elevi și studenți din Maramureș.

One-IT a susținut un webinar în cadrul Programului on-line de consiliere prin activități de grup, în scopul dezvoltării de soft skills, organizat de Consiliere in Cariera CUNBM și Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Am fost plăcut surprinși de deschiderea tinerilor de a învăța lucruri noi și de a-și dezvolta abilitățile. >> VEZI AICI

Același lucru îl putem spune și despre elevii de la Școala Gimnazială George Coșbuc din Baia Mare, care au devenit Juniori Digitali cu Meet and Code. >> VEZI AICI

Meet code

De asemenea, am fost onorați să susținem noua generație de muzicieni în cadrul parteneriatului cu Premiile Euroart. Pentru noi este o onoare și o plăcere să vedem o nouă generație de tineri ingenioși și determinați să își construiască un viitor demn și frumos.

Și pentru că performanța educațională are nevoie de instrumentele potrivite care să gestioneze cât mai bine provocările date de școala online și hibrid, One-IT a atras susținere din partea marilor branduri partenere pentru echipamente performante și necesare mediului educațional. >> VEZI AICI și AICI

Deoarece mediul de business a fost nevoit în acest an să se adapteze rapid la schimbările pieței globale, am venit în întâmpinarea nevoilor organizațiilor și firmelor din țară cu soluții practice și utile pentru această perioadă. Iată câteva dintre soluțiile oferite de One-IT mediului de business în 2021:

➡️ Echipamente și soluții IT prin fonduri nerambursabile pentru activități neagricole în mediul rural [submăsurile 6.2 și 6.4 PNDR] >> VEZI ARTICOL

➡️ Soluții software dedicate: alegerea potrivită pentru optimizarea activității firmelor ->> VEZI ARTICOL

➡️ Peste 300 de clienți mulțumiți cu NAS-uri Synology de la One-IT >> VEZI ARTICOL

➡️ În plus, am susținut mediul de business și antreprenorii cu viziune la TEDx Baia Mare, în care One-IT a fost partener tehnic.

6. Am continuat sesiunile TECHtime – concept One-IT pentru mediul de afaceri

Din dorința de a oferi un plus de valoare clienților noștri, am continuat seria TECHtime, un concept unic prin care organizăm săptămânal sesiuni LIVE pe Facebook și YouTube, prin intermediul cărora invitați din partea partenerilor noștri (specialiști în tehnologie) ne aduc informații despre noile tehnologii IT și despre creșterea businessului cu ajutorul tehnologiei.

Ajunsă la al doilea sezon, seria TECHtime a devenit deja cunoscută și ne bucurăm de feedbackuri extrem de frumoase din partea urmăritorilor. Pentru a afla primul când apar următoarele sesiuni, înscrie-te gratuit AICI.

Vom continua să oferim noutății din tehnologie și în 2022. Rămâi alături de noi pentru a le afla!

7. Am oferit dublu de promoții

Pentru că ne prețuim clienții și dorim să aibă acces la noile tehnologii la prețuri competitive, am lansat în 2021 o serie de promoții speciale, care au marcat momente de vârf din acest an. Aici amintim promoțiile Back to School, ofertele Rabla pentru Electrocasnice și PROMO de Crăciun.

Clienții s-au bucurat din plin de acestea, iar acest lucru ne motivează să continuăm maratonul de promoții și în 2022.

Dacă privim puțin retrospectiva acestui an, 2021 a fost unul atipic, în care ne-am concentrat pe informare, educare, calitate a produselor/serviciilor IT oferite, dar și pe consolidarea relațiilor dintre oameni și companii. Iar tehnologia ne-a ajutat pe toți să continuăm și uneori chiar să excelăm. Anul 2022 se anunță a fi un an al evoluției, a viziunilor și a implicării pentru depășirea unor obiective îndrăznețe și a atingerii unor rezultate memorabile, chiar în mijlocul unei perioade cu multe provocări și schimbări.

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o și vă lansăm promisiunea de a continua să evoluăm pentru voi, să vă depășim așteptările și să vă surprindem.

Noi suntem One-IT: Mai mult decât un expert, un prieten!


Pentru a fi la curent cu noutățile în materie de tehnologie, te invităm să rămâi aproape de noi. Iar dacă dorești anumite soluții IT pentru tine sau afacerea ta, completează următorul formular de solicitare, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

work  

Îți reamintim de campania pentru clienții noștri prin care se poate intra în cursa pentru câștigarea unui sejur all-inclusive de 7 nopți pentru 2 persoane în Egipt. Campania „One-IT te trimite în Egipt” se desfășoară până în 25 ianuarie 2022 – Detalii AICI.

Egipt premiu

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.