Soluții software dedicate: alegerea potrivită pentru optimizarea activității firmelor

5/5 - (1 vote)

soluții software dedicate

Digitalizarea oferă oportunități nenumărate companiilor care doresc să își automatizeze și să-și eficientizeze procesele specifice din firmă. Iar o modalitate eficientă pe care tot mai multe companii o adoptă cu succes este implementarea unor soluții software dedicate.

Soluțiile software dedicate sunt aplicații care se mulează pe nevoile și workflow-ul firmei dintr-un anumit domeniu de activitate și care oferă funcționalități specifice activității din cadrul firmei.

Aceste aplicații reușesc să satisfacă cerințele businessului deoarece înainte de a fi implementate, se realizează o analiză amănunțită a nevoilor și a funcționalităților necesare pentru a eficientiza și automatiza fluxul de lucru al firmei tale. Un element important este faptul că aceste softuri oferă control asupra operațiunilor specifice, viziune de ansamblu asupra întregului management și comenzi clare pentru o gestionare cât mai eficientă a tuturor resurselor implicate.

Ce poți realiza cu o soluție software dedicată

➡ Integrează module și comenzi specifice pentru fiecare departament sau activitate din firmă (de ex.: producție, transport, comerț etc.);
➡ Integrează module comune cu funcționalități complete (de ex.: evidența financiar contabilă, resurse umane, furnizori, evidență a stocurilor, plăților sau încasărilor etc.);
➡ Permite crearea, editarea, ștergerea de comenzi în funcție de necesitățile firmei;
➡ Permite controlul accesului la programe și restricții suplimentare pentru siguranța operării datelor;
➡ Permite definirea de nomenclatoare de firme, personal, planuri de conturi, materiale etc.;
➡ Generează rapoarte clare, inclusiv cu posibilitatea de exportare a datelor;
➡ Poți opta pentru alerte specifice pentru fluxul producției, comenzilor, cererilor etc.

Dacă ne gândim la ce se poate realiza, putem spune că totul depinde de bugetul pe care o companie este dispusă să îl aloce și funcționalitățile de care ai nevoie pentru a eficientiza fluxul de lucru al companiei.

Probabil le-ai întâlnit deja sau le-ai văzut eficiența în producție, comerț, transport, contabilitate sau alte sectoare relevante. Acestea și-au dovedit aplicabilitatea în multe domenii.

Cele mai utilizate soluții software dedicate

1. Soluții software de management și contabilitate – oferă siguranță și control sporit asupra corectitudinii datelor și operațiunilor de gestiune, integrând practici de verificare pentru managementul financiar-contabil: aprovizionare, depozitare/stocuri, vânzare, facturare, financiar, prestări servicii sau producție.

2. Soluții software de producție ofere eficiență și control prin planificarea eficientă și administrarea optimă a proceselor de producție, precum și a comenzilor dedicate, urmărind în timp real procesele și generând rapoarte specifice.

3. Soluții software de gestiune – oferă mobilitate și automatizare a forței de vânzare, merchandising și culegere de date din piață, automatizând activități specifice (aplicare promoții, rapoarte de activitate, facturi etc.).

4. Soluții software operaționalebar, restaurant, hotel, service auto – oferă control total și simplifică toate operațiunile ce țin de managementul afacerii prin interfețe dedicate, bazate pe o gestionare flexibilă a tarifelor și generează rapoarte în timp real.

5. Soluții software custom – aplicații create la comandă (website, platforma CMS și/sau ERP și/sau CRM, modul/plugin/extensie etc.), realizate și dezvoltate de la zero pentru a reda exact funcționalitățile de care are nevoie o afacere, având posibilitatea de a le modifica după cerințele clientului.

One-IT propune soluții software dedicate, având în portofoliu proiecte de succes, care au ajutat businessurile să se dezvolte și să își optimizeze fluxurile de lucru la maxim.

Dacă dorești să afli informații suplimentare despre posibilitatea implementării unor soluții software dedicate chiar în firma ta, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

work

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.