5/5 - (1 vote)

Fortinet - Network security

Fortinet
Fortinet

FORTINET – lider în securitatea datelor și rețelelor IT

Fortinet este lider mondial în securitatea datelor și a rețelelor IT. Premiatele sisteme de securitate FortiNet si serviciile de subscripții asociate acestora protejează rețelele a peste 270.000 de clienți din întreaga lume – incluzând cele mai mari firme de telecomunicații, furnizori de servicii și companii, indiferent de mărimea acestora.

Oferta One-IT cuprinde produsele și soluțiile Fortinet: FortiGate Next Generation Firewalls, Wireless FortiAP, Switches, Sandbox, Web Application Firewall, Secure Email Gateway,  DDoS Protection, User Authentication, Endpoint Security Application Delivery Controllers, Siem  –  acestea ajută organizațiile în securitatea datelor, securitatea rețelelor, reducerea riscurilor și costurile operaționale.

One-IT este Fortinet Authorized Partner in Baia Mare si Cluj-Napoca

Dacă dorești să afli informații suplimentare despre Echipamente, soluții de Securitate IT și ce este potrivit în AFACEREA TA completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

Solicitare
.

Fortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper pentru aproximativ $3.5 miliarde) si este condusa de o echipa puternica de management, cu experienta vasta in domeniul solutiilor de networking si securitate. Pozitionarea Fortinet ca lider pe piata solutiilor de securitate a fost validata de cele peste $100 milioane, capital provenit de la fondurile de investitii.

Compania isi are are sediul principal in Sunnyvale, California, avand birouri de suport, dezvoltare si vanzari in toata America de Nord, Europa si Asia pentru a asigura succesul clientilor. Fortinet comercializeaza produsele si serviciile sale prin reteaua sa de parteneri din lumea intreaga.

Platformele de protecţie FortiGate ale Fortinet  asigură performanţa accelerată hardware şi nivelurile integrate multiple de securitate pentru protecţia reţelei şi aplicaţiilor împotriva ameninţărilor. Aplicând tehnologiile inovative de protecţie şi analiză a contentului, Fortinet oferă cea mai largă gamă de tehnologii de protecţie din domeniu, inclusiv ecranele interreţea, VPN, antivirus, prevenirea accesului neautorizat, controlul aplicaţiilor, filtrare web, antispam, controloare fără fir şi acceleratoare WAN. Compania completează aceste soluţii cu serie de produse de gestionare, analiză, protecţie a e-mail, bazelor de date şi utilizatorilor finali.


Pentru soluțiile  FORTINET recomandăm să luați în prealabil legătura cu specialiștii noștri pentru recomandarea soluției potrivite de Securitate IT conform necesităților dumneavoastră și la cel mai bun raport pret / calitate !
Pentru oferta personalizată FORTINET sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati.

 

Pentru soluțiile complete Fortinet accesați: www.one-it.ro/fortinet-solutions

Siguranță garantată cu Fortinet, liderul mondial în securitatea datelor și rețelelor IT.
Eficient, securitate cuprinzătoare fară a afecta performanța.
Automatizare: Fortinet permite un răspuns rapid și coordonat pentru atacuri.

Mod inteligent de abordare pentru rezolvarea problemelor de securitate.

    SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.