5/5 - (1 vote)

EPSON - Baia Mare Soluţii moderne de afişare, colaborare şi partajare de conţinut; Soluţii pentru retail şi producţie

   EPSON este compania ce pune preț pe respectarea individualității, promovarea lucrului în echipă și sunt dedicați, oferind valori unice prin soluții inovatoare și creative.
Compania pune mare preț pe sănătatea mediului înconjurător, așadar acest lucru îi determină să creeze produse inovatoare fiabile, reciclabile și eficiente din punctul de vedere al consumului de energie. Prin urmare, EPSON propune o tehnologie ecologică, fără gaze care afectează stratul de ozon.

 

One-IT este Partener EPSON în Baia Mare și Cluj-Napoca

Stabilirea de relaţii puternice ne ajută să vă oferim soluţii specifice pentru proiectoare şi cele mai bune servicii de imprimare a etichetelor și POS.

  • Definirea viitorului în domeniul tehnologiei de proiecţie

Succesul în transformarea universului comunicaţiilor vizuale este reprezentat de proiectarea de imagini mai luminoase, mai îndrăzneţe şi mai creative în cele mai mari şi mai sofisticate spaţii. Acesta este motivul pentru care muncim din greu pentru a dezvolta proiectoare inovatoare şi versatile care duc prezentările şi proiecţiile vizuale la un nivel superior.

  • Preluați controlul prin intermediul etichetelor

Imprimaţi etichete color, personalizate, aspectuoase, atunci când aveţi nevoie de acestea, cu ajutorul imprimantelor noastre cu volume variabile. Cu Epson ColorWorks, imprimarea în două etape şi precomenzile generatoare de pierderi sunt de domeniul trecutului. Acum, puteţi imprima de prima dată etichete complet color, utilizând propriile designuri şi în cantităţi pe care le veţi utiliza în întregime.

Proiectoare
Proiectoare
Scanere
Scanere
Imprimante de format mare
Imprimante de format mare
Imprimante pentru etichete şi POS
Imprimante pentru etichete şi POS
Roboţi
Roboti
Imprimante matriceale
Imprimante matriceale
Discproducer
Discproducer
Dispozitive de vizualizare
Dispozitive de vizualizare
MINILABORATOARE FOTO
MINILABORATOARE FOTO
Presă digitală
Presă digitală

 

Epson este în prim-planul tehnologiei. Epson se menține în prezent în top – lansând produse inovatoare, recrutând talente pentru viitor şi cercetând noi tehnologii avansate.
Epson Baia Mare , Cluj Napoca

Pentru modele si produse EPSON va recomandam sa luati in prealabil legatura cu specialistii nostrii pentru recomandarea unor produse conform necesitatilor dumneavoastra si la cel mai bun raport preț/ calitate !

Pentru oferta personalizata EPSON  sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati.