Digitalizare

Ce este digitalizarea? Care este valoarea de afaceri a digitalizării?

Digitalizarea se referă la activarea, îmbunătățirea sau transformarea procesului de afaceri prin utilizarea tehnologiilor digitale (de exemplu, Soft-uri, Echipamente tehnologice, API-uri) și a datelor digitalizate.
Cu tehnologiile noi care intră constant pe piață, clienții au mai multe moduri de a interacționa și de a cumpăra produse și servicii online și offline. Lucrurile s-au schimbat și în economia din România și clienții finali doresc o nouă experiență și noi beneficii cu ajutorul tehnologiei; ei nu doresc doar o experiență impecabilă, ci și ei doresc să împărtășească experiența lor cu prietenii și colegii lor. Aceste noi așteptări au un impact direct asupra profitabilității și veniturilor companiilor. Digitalizarea și transformarea procesului de business pentru a crea o experiență remarcabilă clienților este absolut necesară pentru orice companie care vrea să evolueze.

 

Soluțiile oferite de ONE-IT pentru digitalizarea afacerii

  • Oferim servicii de analiză WORKFLOW și procese de business care pot să fie îmbunătățite cu ajutorul tehnologiei.
  • Identificare Fluxurilor digitalizate care implementate pot să facă o diferență în eficiența și productivitatea clienților noștri.
  • Integrăm soluții complexe de productivitate atât pe partea de software ERP, Business Intelligence, CRM, WMS cât și partea de Arhivare electronică și Digitizarea Documentelor.
  • Oferim servicii de dezvoltare de aplicații SOFT personalizat de productivitate. Prin analizarea temeinică a cerințelor dumneavoastră de business, precum și cerințele domeniului din care faceți parte și ale produselor/serviciilor, vă putem oferi soluții software cu costuri competitive, scalabile și robuste.
  • Monitorizarea obiectivelor și a rezultatelor – în cadrul soluțiilor și serviciilor oferte de ONE-IT monitorizăm cu atenție obiectivele definite și procesele de lucru, avem grijă ca tehnologia folosită să fie corectă și la capacitatea optimă iar performanțele sunt continuu optimizate.

.

Beneficiile Digitalizării

AUTOMATIZAREA PROCESELOR

Pentru atingerea obiectivelor strategice ale companiei automatizarea proceselor este parte integrantă din dezvoltare.

CREȘTEREA PRODUCTIVITĂȚII AFACERII

Tehnologiile IT pe care le implementam în cadrul firmelor clienților noștrii cresc productivitatea prin eficientizarea activității și a workflow-urilor.

EFICIENTIZARE COSTURI

Digitalizarea afacerii și implementarea de proceselor automatizate permit eliminarea erorile datorate erorii umane, precum și eficientizarea timpului de lucru.

ACCESUL ÎN TIMP REAL LA INFORMAȚII

Rapoartele personalizate și posibilitatea verificării statusului proceselor la orice moment este imperios necesar pentru o organizație care dorește să se dezvolte, mai ales în contextul nou de piață de acum.

– pentru informati mai multe despre serviciile dedicate B2B ne puteti gasi la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 21, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51 (contact)
sau la adresa de email dedicata: b2b