Arhivare electronică

Arhivare

Oferim soluții integrate de arhivare electronică hardware și software, pentru a transfera cu succes arhiva fizică în format electronic. Aceasta asigură disponibilitatea, securitatea și confidențialitatea datelor.

Pentru orice organizație, arhiva de hârtie nu mai este obligatorie încă din 2016, de aceea documentele pot fi păstrate și în format electronic. Singura condiție e ca actele să poată fi listate în orice moment.

Soluțiile integrate de Arhivare Electronică sunt certificate de parteneri precum DELL, Fujitsu sau Lenovo. În timpul implementării se asigură compatibilitate deplină între componentele de hardware și software. De asemenea, procesul esențial de scanare se realizează pentru orice tip, format, volum și stare fizică a documentelor.

Pachetul de soluții integrate de arhivare electronică propus de One-IT poate fi personalizat în funcție de nevoile clienților, garantându-se opțiunile de „disaster-recovery” și „high-availability”. Pe lângă siguranța și durabilitatea soluțiilor concepute cu scopul de a transforma rutina zilnică într-o activitate simplă și eficientă, clienții sunt asigurați de o funcționalitate deosebită și de o scalabilitate completă.

.

Dacă dorești să afli informații suplimentare despre ARHIVAREA ELECTRONICA completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

Solicitare
.

Oferă confidențialitate, disponibilitate și integrare a informației, pentru sporirea siguranței datelor

Reduce (uneori complet) costurile destinate arhivării fizice

Eficientizează fluxul de lucru, datorită managementului documentelor în format electronic

Asigură fiabilitate printr-o interfață extrem de facilă a stocării și organizării datelor arhivate

4/5 - (19 votes)

    SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.