4.9/5 - (58 votes)

Service Laptop

Service Laptop Baia Mare   One-IT este furnizor de solutii IT personalizate oferind clientilor pe langa consultanta de specialitate si servicii de reparatii si intretinere pentru echipamente PC, Laptop, Server, Imprimante, Copiatoare. Cu un departament tehnic specializat in service it si in mod special in service laptop efectuam reparatii de calitate si eficiente pentru orice model de laptop. Oferim o gama larga de produse originale, noi cu garantie, de calitate net superioara, care satisfac cele mai multe dintre solicitari.

One-IT este:

CENTRU SERVICE LAPTOP DELL, HP, FUJITSU, LENOVO

– de asemenea specialistii nostri tehnici au multa experienta si cu: Sony-Vaio, Apple, Asus, Acer, Msi, Toshiba, Samsung, Gericom.

Suntem CENTRU AUTORIZAT SERVICE de PRODUCĂTOR
în Baia Mare şi Cluj-Napoca, pentru reparații de laptopuri:Service Laptop pret

  • Dell (toate gamele Dell, inclusiv Alienware);

  • HP (doar gama business);

  • Fujitsu (doar gama business);

  • Lenovo (doar gama business);

  • Toshiba (doar gama business).

.
Service Laptop Dell, HP, Fujitsu, Lenovo
Vrei sa ne contactezi? – Scrie-ne pe Formular Contact

Principalele operatiuni de service laptop efectuate de
tehnicienii nostri:

Reparatii / inlocuire ecrane LED/LCD laptop

Ecranul LED/LCD este una dintre componente cele mai importante ale unui notebook si totodata una dintre cele mai fragile.

Cele mai des intalnite interventii pe care le efectuam la ecranele LED/LCD sunt:
>> inlocuire ecran (in caz de ecran defect total, partial sau ecran spart);
>> reparatii electronice la placa logica;
>> inlocuire conectorii ecran LED/LCD sau inlocuire lampa (ccfl);
>> refacere sau inlocuire cablu de legatura dintre ecran si placa de baza;

Reparatii placi de baza laptop

Efectuam reparatii pentru placile de baza de laptop prin inlocuiri componente defecte (BGA, SMD, PLCC, etc.) cu echipamente de lucru profesionale.
Principalele simptome existente in cazul defectarii  placii de baza sunt: laptopul porneste dar nu afiseaza imagine pe display;  laptopul nu reactioneaza in nici un fel la apasarea butonului de pornire desi este alimentat; laptopul porneste, dar se restarteaza; laptopul porneste, se incarca sistemul de operare, dar se blocheaza.

Cele mai des intalnite reparatii al placilor de baza pe care le facem sunt:
>> service placi video integrate: relipire sau inlocuire (reballing) procesor video, relipire diversi conectori, inlocuire memorii video, refacere sistem racire;
>> reballing northbridge, southbridge, etc.;
>> update BIOS placa de baza;
>> reparatii porturi HDMI, USB, PCMCIA, paralel, serial, firewire si placi de retea;
>> reparatii diversi conectori, inlocuiri chip-uri de memorie integrate in placa de baza.Service Laptop

Reparatii placi video laptop

La laptopuri placile video pot fi integrate in placile de baza sau pot fi detasabile. Indiferent de situatie, reparatia placii video se pot face pentru majoritatea defectelor aparute prin interventii, reballing video, relipiri sau inlocuiri de componente defecte (chip, memorii, etc.).
Cateva dintre simptome pentru placa video defecta: laptopul porneste, dar nu afiseaza imagine pe display; imaginea nu este afisata corect; laptopul porneste, ecranul este iluminat, dar lipseste imaginea;  laptopul functioneaza numai cu monitor extern, apar diverse dungi pe ecran, imaginea exista pe ecran, dar nu este iluminata.

Reparatii conectori laptop

Cele mai des probleme intalnite sunt la conectorul de alimentare, conectorul VGA, HDMI, conectorii USB, RJ-45. Defectiunile apar de obicei in urma utilizarii necorespunzatoare a laptopului (socuri fizice si mecanice, utilizare conectori incompatibili), acestea se pot rezolva prin inlocuirea sau repararea conectorilor defecti.
Aceste defecte se pot manisfesta prin:
>> in urma introducerii conectorului de la alimentator in laptop, acesta se incalzeste exagerat, laptopul nu functioneaza sau acumulatorul nu se incarca decat tinand conectorul alimentatorului intr-o anumită pozitie;
>> laptopul nu mai functioneaza alimentat de la retea desi alimentatorul este functional;
>> placa de retea nu mai functioneaza la introducerea cablului;
>> conectorii VGA, HDMI, audio sau USB, sunt defecti in urma socurilor mecanice.

Daca aveti o problema la conectorul de alimentare, este obligatorie efectuarea reparatiei chiar daca, in anumite pozitii, laptopul functioneaza corespunzator !   In caz contrar, placa de baza se poate carboniza in zona conectorului de alimentare si ulterior cu greu mai poate fi reparata.

Reparatii / inlocuire invertoare display laptop

Invertorul are functia de a alimenta cu energie electrica lampa display-ului de laptop.
Defectarea invertorului are simptome similare defectarii lampii display-ului si de cele mai multe ori nu se poate pune un diagnostic fara sa testezi pe rand cele doua componente ( invertorul si lampa de display). Va recomandam in acest caz sa ne contactati pentru o diagnosticare corecta si lipsita de riscuri si costuri inutile.
Un invertor defect poate sa aiba urmatoarele simptome :
>> laptopul porneste, imaginea este prezenta pe ecran dar nu este iluminata;
>> laptopul porneste, imaginea apare pentru o secunda sau chiar cateva minute apoi ecranul nu mai este iluminat.

Inlocuire tastatura laptop

Tastaturile se defecteaza de obicei din cauze mecanice sau din cauza de varsare lichid. Este de preferat ca inlocuirea de tastatura sa se faca intr-un centru de service laptop specializat. Inlocuirile de componente trebuiesc facute in conditii specifice de catre ingineri de service cu experienta.

Reparatii si inlocuire ventilatoare laptop

Ventilatorul unui laptop se defecteaza de cele mai multe ori datorita prafului acumulat in sistemul de racire – este important sa preveniti acest lucru si sa efectuati serviciul de curatare a laptopului intrun centru specializat service laptop.
Simptomele ventilatorului defect sunt in cazurile urmatoare:
>> laptopul se supraincalzeste;
>> laptopul porneste, se incarca sistemul de operare, insa ventilatorul nu porneste iar sistemul se opreste automat din cauza supraincalzirii;
>> ventilatorul produce un zgomot anormal si se blocheaza.service laptop cluj-napoca
Pentru orice model de laptop, ventilatorul se poate repara sau inlocui la noi in service.

Instalare software

Instalare Windows sau alte sisteme de operare, devirusari, recuperari si salvari date, instalari diverse programe, sunt doar cateva din serviciile software pe care tehnicienii nostrii  specializati le poate face pentru sistemele laptop.

Servicii software:
>> instalare sisteme de operare Windows / Linux;
>> instalare drivere si diverse programe utilitare;
>> devirusare laptop;
>> instalare pachete utilitare gratuite;
>> clonare unitati HDD sau SSD.

Pentru toate reparatiile care se fac la Laptop-uri este recomandat sa se faca si curatarea integrala a acestuia;  la reparatia care este necesar dezasamblarea totala a sistemului implicit trebuie facuta si curatarea acestuia.