4.6/5 - (22 votes)

Videocomunicații

Video conferinta

Asigurăm soluții complete și performante de teleprezență, videoconferință și audioconferință, pentru o experiență de colaborare la cel mai înalt nivel.

Soluțiile sunt furnizate de producători de încredere precum partenerul nostru Polycom, unul dintre liderii mondiali în domeniu și care este preocupat de răspândirea puterii de conectare și de colaborare din orice colț al lumii.

Actul de videocomunicație facilitat de One-IT presupune colaborarea unificată a soluțiilor video și audio de distribuire a conținutului pentru atingerea scopului final: experiență colaborativă consumată la cel mai înalt nivel. Această experiență devine posibilă în interiorul organizațiilor care doresc să crească eficiența și productivitatea prin integrarea celei mai largi game de soluții video HD și a sistemelor de voce prin cablu sau wireless.

Soluțiile furnizate maximizează eficiența și productivitatea organizațiilor prin integrarea celei mai largi game de soluții video de înaltă definiție cu sisteme de voce wireless sau cablu și cu soluții de conținut pentru atingerea celui mai înalt nivel de experiență colaborativă.

La final rămâne doar ceea ce contează: informațiile transmise, deciziile luate pe baza acestora și posibilitatea de a munci de oriunde v-ați afla.

Oferă o comunicare video și audio simplu de utilizat, reală, naturală

Reduce costurile pentru deplasări

Eficientizează timpul de lucru al angajaților

Rezolvă problema distanței dintre participanți cu doar câteva click-uri, lăsând impresia de invizibilitate a tehnologiei