4.9/5 - (9 votes)

Cloud privat și infrastructură IT completă de backup

Cloud

Oferim servicii eficiente de backup și productivitate pentru salvarea, stocarea și accesarea datelor companiei într-un mediu securizat. Implementarea infrastructurii complete de backup (Servere sau NAS) asigură un circuit închis al datelor.

Un business care are bine implementată politica de backup și de disaster-recovery are în siguranță datele de business, asigurând încrederea clienților prin faptul că datele lor sunt stocate într-o locație sigură. În ceea ce privește soluția de infrastructură IT completă de backup, procesul decurge astfel: activitatea unui server centralizat care face backup tuturor stațiilor de lucru este duplicată pe un server diferit, situat într-o altă locație fizică.

ONE-IT a devenit partener autorizat Acronis în România din 2016. Prin acest parteneriat, clienții din mediul de business primesc acces la beneficiile oferite de soft-ul de backup numărul 1 în lume. Prin software-ul Acronis, utilizatorii primesc protecția completă a informațiilor și bunurilor digitale, asigurându-se continuitatea afacerii.

Un alt parteneriat important în special în zona de backup pentru mediile virtuale este cel cu Veeam. Soluțiile inovatoare de la Veeam oferă Instant Backup și Replicare. Oferta One-IT cuprinde o suită de soluții Veeam Availability: Veeam Backup & Replication. Acestea ajută organizațiile în economisirea de timp, reducerea riscurilor și a costurilor operaționale.

Buget și timp de implementare

One-IT recomandă clienților două scenarii și se implementează soluția cea mai potrivită pentru situația existentă în organizația clientului, poate fi inclusiv un mix între cele două variante.

Primul scenariu este cu infrastructură completă de backup On-premises la sediu clientului sau cu infrastructură as a Service (IaaS) în cloud cu abonament.   Pentru abonamentele de backup prețul începe de la 4,9 euro, iar One-IT garantează că timpul de implementare va fi de 24 de ore. În plus, primiți o cheie privată, care se află numai în posesia dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că informațiile pot fi citite numai cu ajutorul acestei chei, fără ca altcineva să aibă acces la informațiile dumneavoastră.

Oferă posibilitatea accesării datelor din orice locație

Reduce costurile pentru infrastructura fizică

Asigură siguranță sporită a datelor salvate și stocate în cloud

Se evită pierderea datelor din companie