4.3/5 - (3 votes)

Veeam - Instant Backup & Replication

veeam backup
Veeam

Veeam – Instant Backup & Replication

Veeam software sunt solutii de backup si recuperare precum si pentru managementul virtualizarii pentru medii VMware si Hyper-V.

Oferta One-IT cuprinde o suita de solutii Veeam availability, care include Veeam Backup & Replication, foloseste tehnologii de virtualizare, stocare, și cloud ce permit sa ajute organizațiile in economisirea de timp, reduce riscurile, și costurile operaționale.

One-IT este VEEAM Silver ProPartner in Baia Mare si Cluj-Napoca

Dacă dorești să afli informații suplimentare despre Back-up, instant recovery și ce este potrivit în AFACEREA TA completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

Solicitare Pret
.

Veeam oferă soluții puternice, ușor de utilizat și la prețuri accesibile, construite pentru Virtualizare și pentru Cloud – perfecte pentru centrele de date moderne.

În timp ce multe instrumente de back-up pot executa backup pe mașinile virtuale (VMs), doar Veeam valorifică la capacitate maximă mediile existente pentru a reduce costurile și pentru a spori valoarea backup-ului. Descoperiți 10 motive pentru care merită să alegeți Veeam:

Veeam

    Soluții Veeam

 

 

VeeamVeeam Backup & Replication

– solutie performanta de backup si replicare creata special pentru mediile virtuale

Este construit special pentru VMware sau Hyper-V si ofera backup si restaurare rapida pentru masinile virtuale.

Puteti sa restaurati o intreaga masina virtuala sau un obiect individual din orice aplicatie sau sistem de fisiere – totul din acelasi backup de tip imagine. Nu sunt necesari agenti de administrat, nu este nevoie sa supravegheati operatiile de backup, si pentru prima oara puteti verifica daca se poate restaura de pe fiecare backup.

Ofera de asemenea replicare bazata pe imagine a masinilor virtuale in LAN si WAN. Ofera o protectie aproape continua – near-continuous data protection (near-CDP) – la o fractiune din costul solutiilor CDP traditionale. Puteti replica on-site pentru disponibilitate ridicata, sau off-site pentru recuperare in caz de dezastru.

 

VeeamVeeam ONE

– solutie completa de management, cu urmatoarele caracteristici:

Ofera avantajul unei singure solutii pentru managementul mediilor VMware si Hyper-V.

Elimina necesitatea evaluarii, implementari si mentenantei uneltelor de la multipli producatori. In acelasi timp, ofera optiuni de monitorizare care sa se potriveasca cerintelor dumneavoastra particulare. Obtineti un management VMware de prima clasa care e perfect potrivit mediului dumneavoastra.

 

 

Veeam
Veeam Essentials

– bundle special conceput pentru medii VMware vSphere Essentials sau Hyper-V
Completeaza perfect VMware vSphere Essentials sau Hyper-V si care include cele mai populare produse Veeam cu o economie de 62%.

Combinatia puternica rezolva cerintele organizatiilor IT de mici dimensiuni si ofera:

  • Functionalitati de nivel enterprise la un buget redus
  • Implementare si operare simplificata
  • Valoare ridicata la un pret scazut

Este destinata exclusiv clientilor folosind cu medii de virtualizare VMware sau Hyper-V.

Pentru solutiile  VEEAM recomandam sa luati in prealabil legatura cu specialistii nostrii pentru recomandarea solutiei de Back-up & Replicare sau de Management medii virtuale  conform necesitatilor dumneavoastra si la cel mai bun raport pret / calitate !
Pentru oferta personalizata VEEAM sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati:

 

Solicitare

Eficient, minimizează transferul de date și maximizează restore points-urile.

Simplu, folosind cloud repository-ul ca pe un repository local.
Sigur, pentru că datele sunt criptate la sursă, pe drum și la destinația acestora.
Failover rapid și flexibil.

    SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.