5/5 - (1 vote)
AVAYA

Business communications solutions

   Avaya este unul dintre liderii mondiali in retele de comunicare. Portofoliul sau include sisteme de telefonie IP, comunicatii unificate, call / contact center, sisteme audio si video pentru conferinte, echipamente pentru retele de date, inclusiv wireless LAN: switchuri, routere, access point-uri.
Avaya ofera cele mai noi tehnologii, permitand cresterea nivelului de eficienta, de colaborare, imbunatatirea serviciilor vandute clientilor si cresterea competitivitatii.

Oferta One-IT include solutii Avaya dedicate firmelor de toate dimensiunile si cu cerinte dintre cele mai diverse. Pentru intreprinderile mici si mijlocii, exista Avaya IP Office, iar pentru companiile mari, Avaya AURA.

 

AVAYA – comunicatii  de business

 

Un software nou de comunicare pentru tablete este Avaya Flare Experience, care permite comunicatii prin voce si video, partajarea de continut, sustinerea de prezentari, managementul contactelor si e-mail. Aceasta solutie inovativa poate fi o solutie optima pentru comunicarea cu partenerii si angajatii.

AVAYA -Video comunications

Un sistem de comunicatii Avaya IP Office permite intregii tale echipe sa se conecteze si sa colaboreze în timp real, fara limitari, folosind dispozitive-inclusiv disponibile si adecvate cum ar fi telefoane inteligente, laptop-uri, tablete, telefoane de acasa si telefoane de birou.Avaya
Proiectat special pentru intreprinderile mici si mijlocii, IP Office ofera instrumentele de care aveti nevoie pentru colaborare, de la telefonie de baza, pana la cele mai sofisticate nevoi de comunicatii unificate. Un sistem de telefonie IP Office va ajuta sa va creati o forta de munca mobila mai productiva, cresterea capacitatii, cresterea afacerii sieficienta de prestari servicii pentru clienti.

Colaborati in timp real, fara limite Permite angajatilor sa ramana productivi si accesibili chiar si atunci când nu sunt la birou. Angajatii pot organiza video chat-uri cu colegii si clientii din birourile lor sau in timp ce sunt mobili. Ei pot mentine contactul si operatiunile cat timp se deplaseaza cu ajutorul IM, prezenta, control complet al apelurilor , conferinte, si mai multe pe dispozitivele lor la alegere.

Combinatia unica de aplicatii si servicii pentru telefonie ajuta companiile in simplificarea si satisfacerea nevoilor de comunicare, folosind in mod eficient resursele existente in retelele clientilor. Integrand comunicatiile in procesele interne ale companiilor, AVAYA ajuta la imbunatatirea calitatii acestora – marind productivitatea angajatilor si satisfactia clientilor.
Avaya Global Services are aproximativ 9.000 de experti in telefonie pe intreg globul si 27 de reprezentante si centre de support tehnic capabile sa ofere support 24/7.

Mai mult de un milion de firme din intreaga lume, inclusiv 90% dintre firmele din FORTUNE 500 folosesc AVAYA pentru a indeplini nevoile de comunicare prin echipamentele de telefonie IP.

Pagina oficiala a producatorului: www.avaya.com

 

Pentru modele si produse AVAYA recomandam sa luati in prealabil legatura cu specialistii nostrii pentru recomandarea unor produse pentru comunicatii business conform necesitatilor dumneavoastra si la cel mai bun raport pret / calitate !
Pentru oferta personalizata AVAYA sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati.