4.9/5 - (7 votes)

solutii it

Infrastructura IT    Servicii Implementare si Dezvoltare infrastructura completa IT

 Intr-o companie care vrea sa fie in permanenta dezvoltare aveti nevoie de o infrastructura IT care sa va contribuie in optimizarea si eficientizarea activitatii; tocmai de aceea solutiile pe care noi le propunem sunt analizate in detalii si se prezinta clientului care sunt avantajele reale care acestea le aduc. Indiferent ca este vorba de Laptop-uri, PC-uri, Servere sau de Storage, Back-up, Printing, Securitate IT (VPN, network security audit, firewall, security policy development, network and server security, intrusion detection systems, penetration testing) fiecare componenta este tratata cu maxima importanta astfel incat sa produca maxim de eficienta in cadrul companiei dumneavoastra.

Instalare si Virtualizare    Instalare Echipamente IT

Instalarea de echipamente IT poate la prima vedere pare destul de simpla, dar intro infrastructura IT bine optimizata este nevoie ca fiecare echipament sa fie folosit la capacitatile lui maxime, iar noi asiguram acest lucru precum si integrarea completa a noilor echipamente in infrastructura IT existenta.
Asiguram si eliminarea perioadelor excesive de nefunctionare – Chiar si o perioada mica de nefunctionare interna poate sfarsi prin a costa o avere; orice afacere nu isi mai poate permite sa aiba probleme cu conexiunea la internet, cu datele afectate si comunicatiile electronice, One-IT ofera instalarea noilor echipamente pe cat posibil fara down-time in sistemul activ al firmei.  Putem sa instalam si sa configuram: servere, firewall, routere, retele de comunicatii voce si date, swich-uri si altele.

 

– pentru informati mai multe despre serviciile dedicate B2B ne puteti gasi la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 21, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51 (contact)
sau la adresa de email dedicata: b2b solutii email