4.6/5 - (59 votes)

Soluții IT Personalizate

Soluțiile IT propuse de One-IT au ca principal obiectiv creșterea eficienței tuturor activităților din cadrul unei companii. Mai mult, prin înțelegerea nevoilor clienților noștri am ales să dezvoltăm soluții cu adevărat utile, care să maximizeze productivitatea, să minimizeze eșecurile și să aducă un plus de valoare prin utilizarea echipamentelor, aplicațiilor și soluțiilor de ultimă generație oferite.

Digitalizare

Digitalizare

Oferim soluții pentru DIGITALIZAREA AFACERII din categoriile: Softuri productivitate, soluții Robot-Process-Automation, soluții management documente

Securitate IT

Securitate IT

Asigurăm protecția datelor stocate local sau în cloud, a conversațiilor digitale prin soluții eficiente software și hardware.

Cloud privat și infrastructură IT completă de backup

Cloud

Oferim soluții eficiente de backup și productivitate pentru salvarea, stocarea și accesarea datelor companiei într-un mediu securizat.

Infrastructură completă de Wireless

WiFi

Furnizăm soluții complete și eficiente de mapare pentru birouri, hale industriale, spații publice (managementul depozitului).

Soluții de productivitate

Soft

Oferim soluții care să dezvolte un management eficient al gestionării operațiunilor interne ale unei companii.

Arhivare electronică

Arhivare Electronica

Oferim soluții integrate de arhivare electronică hardware și software, pentru a transfera cu succes arhiva fizică în format electronic. Aceasta asigură disponibilitatea, securitatea și confidențialitatea datelor.

Soluții de telefonie IP

IP telefon

Propunem un sistem de telefonie profesional, care facilitează comunicarea în cadrul companiei și în afara ei, fiind foarte ușor de instalat și gestionat.

Videocomunicații

Videoconferinta

Asigurăm soluții complete și performante de teleprezență, videoconferință și audioconferință, pentru o experiență de colaborare la cel mai înalt nivel.

Audit tehnic și securitate IT

Audit

Asigurăm soluții complete și performante de teleprezență, videoconferință și audioconferință, pentru o experiență de colaborare la cel mai înalt nivel.

Implementare GDPR

securitate

Oferim asistență și suport tehnic în implementarea regulilor și regulamentelor GDPR pentru a maximiza securitatea datelor.