4.7/5 - (4 votes)

Realitate Augmentată

Realitatea Augmentată este o tehnologie revoluționară care oferă imagini directe, sau indirecte, asupra unui spațiu real îmbogățit grafic, video sau sonor cu elemente generate artificial. Aceasta oferă o nouă modalitate de a interacționa cu clienții, colegii, elevii și lumea din jur.

Realitatea Augmentată a deschis o nouă direcție pentru obținerea de beneficii maxime în domeniile: mentenanță, training și educație, real estate, construcții, arhitectură, etc.

 

Principalele beneficii ale utilizării tehnologiei bazate pe Realitate Augmentată:

  • O modalitate inovativă de a învăța și a face traininguri;

  • Este un mod inedit și interactiv de a interacționa cu clienții;

  • Asigură libertatea de mișcare în timpul activităților întreprinse și crește eficiența;

  • Oferă o pregătire inteligentă la locul de muncă și la fața locului;

  • Asigură asistență la distanță live, fără a trimite un tehnician la fața locului;

  • Oferă o imagine de ansamblu intuitivă asupra produselor/serviciilor oferite de soluțiile bazate pe Realitate Augmentată;

  • Economisește timp și costuri suplimentare.

Noi suntem gata să vă livrăm soluții utile și eficiente bazate pe Realitate Augmentată, pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia de avantajele utilizării acestei tehnologii revoluționare în orice business. Descoperiți gama completă de soluții IT bazate pe realitate augmentată, accesând site-ul One-IT Smart.

Pentru info soluții realitate augmentată și cotații preț contactați-ne

EXEMPLE DE SOLUȚII BAZATE PE REALITATE AUGMENTATĂ CE POT FI DEZVOLTATE: 

Master OneAR

Master OneAR

Aplicație special concepută pentru companii, care utilizează Realitatea Augmentată  pentru a oferi instrucțiuni valoroase și intuitive prin intermediul dispozitivelor inteligente.

OneARchitect

One Architect

Aplicație special concepută pentru companiile de arhitectură, construcții și imobiliare, care oferă companiilor posibilitatea de a prezenta clienților o modalitate modernă de vizualizare și personalizare a proiectul imobiliar dorit.