4.9/5 - (46 votes)

Securitate IT

Securitate

One-IT vă propune soluții care implementează sisteme de protecție a datelor împotriva atacurilor cibernetice.

În ziua de astăzi, amenințările cibernetice sunt din ce în ce mai multe și sunt calea pe care hackerii și ceilalți atacatori o folosesc pentru a vă accesa informațiile. O organizație are de-a face, pe de o parte, cu o mulțime formată din clienți, furnizori, angajați și parteneri conectați, care au nevoie să acceseze informațiile necesare oricând, de oriunde. Pe cealaltă parte se găsesc un număr tot mai mare de atacuri cibernetice inteligente și sofisticate care, atunci când reușesc să găsească o breșă de securitate IT, aduc pagube imense și prejudicii irecuperabile.
intrebare securitate it  Însă, cum vă puteți proteja organizația împotriva atacurilor sofisticate?
intrebare securitate it  Cât de repede puteți detecta activitățile suspecte în rețeaua sau pe dispozitivele dumneavoastră?
intrebare securitate it  Și cât de ușor puteți face diferența între un avertisment corect și unul greșit?

Soluțiile de securitate IT pot fi definite ca instrumente de protecție a datelor care sunt stocate local sau în cloud, respectiv a conversațiilor digitale împotriva amenințărilor cibernetice. Implementarea soluțiilor de securitate IT blochează eventualele atacuri cibernetice și contribuie semnificativ la scăderea riscului de a pierde bani sau fișiere importante.

În prezent, cele mai cunoscute amenințări cibernetice sunt programele de tip „ransomware”, care blochează accesul la calculator până la plata unei sume mari de bani.

raspuns solutie  La aceste amenințări răspundem cu două soluții: o soluție integrată software-hardware de firewall de la Fortinet sau Sophos și soluții de securitate software de la Bitdefender, aceștia fiind lideri mondiali în domeniul securității IT.

Obțineți protecție de înaltă performanță împotriva atacurilor cibernetice cu soluțiile de ultimă generație oferite de One-IT!
Pentru soluții Securitate IT cu implementare în regiunile: Baia Mare / Maramureș, Cluj-Napoca, Satu-Mare, Zalău / Sălaj, Bistrița sau Oradea vă recomandăm să luați în prealabil legătura cu specialiștii noștri pentru recomandarea soluției optime de Securitate IT conform necesităților dumneavoastră și la cel mai bun raport preț / calitate !
Pentru oferta personalizată, pentru o cotație de preț specială sau să aflați soluția potrivită pentru dvs. -> contactați-ne pe formular contact 🚀  

Dacă dorești să afli informații suplimentare despre Soluțiile de securitate IT completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

Solicitare

Elimină riscurile legate de inactivitate și cheltuieli neprevăzute

Preîntâmpină eventuale blocaje ale activităților ca urmare a atacurilor cibernetice

Protejează datele sensibile ale companiei de atacuri interne/externe

Monitorizează cu ușurință accesul angajaților la diferite date sensibile ale companiei

    SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.