5/5 - (1 vote)

XEROX - Un nou viitor prin tehnologii de imprimare inovatoare

Xerox Baia Mare
Xerox Maramures

XEROX – lider în PRINTING și MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR

Xerox este lider mondial în printing și managementul documentelor.
Xerox 914 este, poate, cel mai cunoscut model din istoria companiei. A fost primul copiator automat de birou din lume. Operatorii își amintesc cu plăcere de acest echipament, deoarece era suficient de complex încât să fie interesant, dar nu atât de complicat încât să fie imposibil de utilizat.  În 2019 Xerox anivesează 50 de ani de activitate în România: 50 de ani în care am adus cele mai noi și inovatoare produse pe piața locală, în care am ajutat companiile mici și mari să își eficientizeze procesele și să consume mai puține resurse și în care am contribuit la dezvoltarea sectorului IT.

Xerox în cifre:  peste 18,000  de Brevete active pentru inovație, numarul  # 347 pe lista Fortune 500, prezenta in peste 160 de tari.

Oferta One-IT cuprinde produsele și soluțiile XEROX: Echipamente de imprimare și consumabile, Imprimante desktop și imprimante multifuncționale, Multifuncționale A3, Servicii de management al imprimării, Consumabile și accesorii pentru produse Xerox –  acestea ajută organizațiile managementul documentelor și optimizarea costurilor operaționale.

One-IT este Partener autorizat XEROX în Baia Mare și în Județul Maramureș

Dacă dorești să afli informații suplimentare despre Echipamente, soluții eficiente de Printing / Management Documente și ce este potrivit în AFACEREA TA completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

Solicitare
.

.

Noua serie de echipamente Xerox de imprimare compacte, cu WiFi Direct și imprimare mobilă

Echipamentele de imprimare accesibile de la Xerox, sunt create pentru a-i ajuta pe utilizatorii din birourile mici să fie mai flexibili, fără a face compromisuri privind calitatea imaginii, securitatea datelor și a echipamentelor sau experiența de utilizare. Seria este alcătuită din imprimanta Xerox B210 și echipamentele multifuncționale de imprimare B205 și B215, toate echipamentele oferind conectivitate wireless de mare viteză, pentru ca utilizatorii să poată imprima în orice moment, de oriunde s-ar afla.

„Business-urile mici sau persoanele care lucrează de acasă au aceleași nevoi de ușurință în folosire, funcționalitate, capacitate și productivitate precum angajații din corporații. De aceea, am creat această serie de echipamente compacte și ușoare, care le oferă utilizatorilor funcțiile pe care și le doresc, la prețuri accesibile,” spune Terry Antinora, vice-președinte și manager general, Workplace Solutions, Xerox.

Fiecare echipament are încorporată tehnologia WiFi Direct – care permite imprimarea wireless fără a fi nevoie de un router – și funcții de imprimare mobilă cu Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria și Android. Seria atinge viteze de imprimare de până la 30 ppm, la rezoluții de până la 1200 x 1200 dpi.

Asemenea popularelor serii Xerox VersaLink® și AltaLink®, echipamentul B215 are și el o interfață care le oferă utilizatorilor o experiență asemănătoare folosirii unui smartphone.

„În România, categoria de echipamente monocrom laser 21-30 ppm este foarte populară în rândul utilizatorilor. De exemplu, Xerox a înregistrat creșteri medii semnificative în fiecare trimestru din 2018 pe această categorie, comparativ cu anul precedent. Piața totală de echipamente laser A4 din România depășește 100.000 de unități anual și a înregistrat o creștere de 6,8% față de 2017, conform IDC România,” a explicat Bogdan Cobuz, Product Manager, Xerox România.

 


Pentru soluțiile  XEROX recomandăm să luați în prealabil legătura cu specialiștii noștri pentru recomandarea soluției potrivite conform necesităților dumneavoastră și la cel mai bun raport pret / calitate !
Pentru oferta personalizată Xerox sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati.

.

Solicitare

Eficiență garantată cu XEROX, liderul mondial în printing.
Productivitate, dezvoltare de performanță.
Automatizare: Task-uri cu răspuns rapid și automatizat.

Mod inteligent de abordare pentru managementul documentelor.

    SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.