4.3/5 - (3 votes)

Polycom – Sisteme Videoconferinta, Teleconferinta

Poly

Lider in industria de colaborare unificata: solutii video, audio si de distribuire a continutului.

   POLYCOM este lider global in solutii de teleprezenta, video si voce, un vizionar in domeniul comunicaţiilor, care ofera oamenilor puterea de a se conecta si de a colabora de oriunde.

Lider mondial in comunicatiile colaborative unificate (unified collaborative communications, UCC), Polycom maximizeaza eficienta si productivitatea organizatiilor prin integrarea celei mai largi game de solutii video de inalta definitie cu sisteme de voce wireless sau cablu si cu solutii de continut pentru atingerea celui mai inalt nivel de experienta colaborativa.

Oferta One-IT include sistemele de videoconferinta si audioconferinta Polycom dedicate firmelor de toate dimensiunile si cu cerinte dintre cele mai diverse.

One-IT este Partener POLYCOM in Baia Mare si Cluj-Napoca

> Oferim suport tehnic specializat si autorizat in instalarea de sisteme de Videoconferinta si Teleconferinta.
Pentru o cotatie de pret speciala sau o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

Solutii Polycom– Solutiile Polycom pe scurt:

>> Solutiile de teleprezenta Polycom
De la suite de teleprezenta imersiva integrale, realiste, precum Polycom® RealPresence™ Experience (RPX™), la cel mai bun sistem desktop personal din industrie, Polycom® HDX 4000®, Polycom ofera solutii de teleprezenta pentru fiecare aplicatie, locatie si buzunar. Cu aceste solutii companiile realizeaza o recuperare mai rapida a investitiei (ROI) si isi pot creste productivitatea si scadea costurile.

>> Solutiile de videoconferinte Polycom
De la seria de produse Polycom HDX la sistemul Polycom QDX™ 6000 si la Polycom CMA™ Desktop, oferim solutii de videoconferinte care permit grupurilor sa se intalneasca in mod natural, de la distanta. Compania dvs. poate inregistra o recuperare rapida a investitiei, deoarece echipele, indiferent de dimensiunea biroului  sau a spatiilor de lucru in care se afla, organizeaza sedinte mai productive si iau decizii in timp real, de la distanta si in ciuda fusurilor orare diferite.

>> Solutiile de voce Polycom
Cel mai inalt standard in comunicatii, solutiile de voce Polycom au fost motorul accelerarii afacerilor din intreaga lume de aproape 20 de ani. De la statia Polycom SoundStation® IP 7000, cel mai avansat  t telefon pentru conferinte prin IP din lume, la desktop si la una dintre solutiile wireless ale Polycom – ofertele de voce de la Polycom sunt investitii inteligente, care produc sedinte eficiente si o recuperare rapida a investitiei, conectand oamenii de la birou, din sala de conferinte sau de pe drum.

>> Aplicatiile de administrare de la Polycom
Oferind o administrare completa si o implementare pe scara larga a solutiilor de teleprezenta personala si in sala, clienti video pentru desktop si puncte finale pentru videoconferintele traditionale, solutia Polycom CMA 5000 permite companiilor sa fluidizeze controlul si sa reduca costurile operationale ale mediilor de comunicare vizuala, ajutand compania dvs. sa obtina o recuperare rapida a investitiei.

>> Solutiile de infrastructura Polycom
Platformele de conferinte Polycom RMX imbunatatesc colaborarea dintre echipele aflate la distanta, oferind imagini video, sunet si continut incredibil de clare pentru comunicare intre mai multe locatii. Pentru a optimiza si scala investitiile in sisteme de conferinte si pentru a asigura conferinte continue, de inalta calitate in intreprindere,
Polycom Distributed Media Application™ (DMA) 7000 administreaza la nivel central si cumuleaza resursele de procesare ale mai multor platforme Polycom RMX 2000. Dispozitivele Polycom RSS™ 2000 si Polycom Video Media Center™1000 inregistreaza, stocheaza si transmit in flux conferinte video, sesiuni de instruire, sedinte de proiect si comunicate ale conducerii pentru mii de persoane. Pentru a accesa in mod securizat si la calitate inalta aceste resurse de teleprezenta si video pentru intreprindere, utilizatorii care lucreaza de la domiciliu si sediile filialelor pot beneficia de portofoliul nostru complet de solutii Polycom VBP de securitate/traversare a firewall-urilor.

Pentru solicitatare cotatii de pret speciale sau oferte personalizate  Contact departament B2B One-IT
POLYCOM -Video comunications Videoconferinta

De ce sa alegeti Polycom?

Pret

Comunicati mai rapid, colaborati mai simplu

Cu solutiile de partajare video, voce si continut de la Polycom, echipele dvs. pot incepe foarte rapid sa-si imbunatateasca nivelul de comunicare si colaborare.

PretCosturi scazute pe masura ce deveniti mai eficient

Cand puteti reduce numarul de deplasari necesare pentru intalnirile de afaceri, rezultatul este scaderea cheltuielilor operationale.

PretCa si cum ati fi acolo

Solutiile Polycom sunt atat de reale, imersive, naturale si simplu de utilizat, incat problemele ridicate de distanta dintre participanti dispar. Cu Polycom, tehnologia devine invizibila si ceea ce ramane sunt lucrurile pe care le spun oamenii si deciziile în colaborare pe care le iau.

PretLuati decizii mai rapid si cresteti productivitatea

De asemenea solutiile de comunicare vizuala si voce de la Polycom promoveaza deciziile luate mai rapid, deoarece participantii pot auzi si vedea cu usurinta daca membrii echipei înteleg si sunt de acord sau nu. Cand discutiile deschise sunt promovate prin solutii Polycom, deciziile pot fi luate rapid si intalnirile devin mai productive.

 

Pagina oficiala a producatorului: www.polycom.com.ro

 

Pentru cotatii de pret speciale sau oferte personalizate:   Cerere Pret Special

Pentru modele si produse POLYCOM recomandam sa luati in prealabil legatura cu specialistii nostrii pentru recomandarea unor produse pentru comunicatii business conform necesitatilor dumneavoastra si la cel mai bun raport pret / calitate !
Pentru oferta personalizata POLYCOM sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati