4.7/5 - (3 votes)

Ruckus - Simply Better Wireless

Ruckus
Ruckus    Ruckus Wireless, este unul din liderii de pe piata mondiala  in furnizare de produse Wi-Fi  pentru infrastructura de Internet mobil si sisteme LAN wireless. Echipamentele lor wireless sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea si capacitatea lor de a oferi acoperi wireless de cea mai buna calitate.  Ruckus este una dintre cele mai dinamice companii de tehnologie wireless din lume. Solutiile RUCKUS sunt disponibile mondial printr-o retea globala de furnizori IT specializati, distribuitori și reselleri.  

 

Oferta One-IT include solutii RUCKUS dedicate firmelor de toate dimensiunile si cu cerinte dintre cele mai diverse, pentru eficienta maxima pentru reteaua WI-FI oferind performanta de top.

.

Dacă dorești să afli informații suplimentare despre Ruckus Wireless și ce soluții WiFi sunt potrivite în AFACEREA TA completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta pentru detaliile dorite:

Solicitare

 

One-IT este Partener RUCKUS in Baia Mare si Cluj-Napoca

 

Tehnologii brevetate integrate în produsele Ruckus, de exemplu: inteligent Wi-Fi permit fiabilitate fara precedent, gama, de viteza si scalabilitate la solutiile Wi-Fi. Aceste tehnologii se concentreze în mod unic si conduce semnalele Wi-Fi de alegerea celor mai bune cai performante si canale – adaptarea la schimbarile de mediu si atenuarea interferentelor, obstacole si obstacole care degradeaza performanta Wi-Fi.

 

O afacere extrem de diversificata la nivel mondial care opereaza în aproximativ 40 de tari, Ruckus este recunoscut pentru excelenta in inovatie, castigand mai mult de 50 de premii in domeniul wireless pentru performanta produselor si succesul companiei. Ruckus se poate lauda cu care au cea mai mare implementare Wi-Fi din lume, în India prin Tikona Digital Systems, care a instalat mai mult de 40.000 de noduri in peste 25 de orase pentru a oferi acces wireless pentru sute de mii de abonati. Si în Japonia, KDDI, foloseste Ruckus pentru a construi o retea de date mobile cu peste 120.000 de locatii Wi-Fi.

 

Ruckus pret
Tehnologia wireles Ruckus Wi-Fi redefineste ceea ce este posibil in infrastructuri IT clasice adaugand flexibilitate, fiabilitate și accesibilitate.

 

 

Inca din 2004 sunt concentrati in mod deosebit pe performanta in domeniul sistemelor si retelelor de date – voce fara fir, și continua traditia de lideri in aceasta ramura a tehnologiei ca promotori ai inovatiei permanente si a performantei de top. Convinsi fiind ca tehnologia radio nu ofera resurse suficiente si eficiente pentru a face conceptul de wireless de înalta performanta real, au creat o echipa de specialisti dedicati pentru a gasi solutiile inovatoare necesare realizarii obiectivele propuse.

 

Sistemul de operare Ruckus SMART/OS este considerat unul din cele mai bine concepute sisteme software, cu funcionalitati, dedicate si unice pe piata.

Pagina oficiala a producatorului: www.ruckuswireless.com

 

Pentru modele si produse RUCKUS recomandam sa luati in prealabil legatura cu specialistii nostrii pentru recomandarea unor produse pentru comunicatii business conform necesitatilor dumneavoastra si la cel mai bun raport pret / calitate !
Pentru oferta personalizata RUCKUS sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati:

 

Solicitare

Wireless de cea mai buna calitate

Tehnicieni specializati Ruckus

inteligent Wi-Fi

Excelent raport PRET/PERFORMANTA.

    SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.