5/5 - (1 vote)
IBM Business Partner

Virtualizare simplificată și implementare cloud

IBM este unul dintre liderii mondiali in crearea, dezvoltarea si fabricarea celor mai avansate tehnologii de informare, incluzand, in special: servere, stocare, sisteme de retea si software-ul aferent.

Liniile principale de servere IBM sunt IBM System x® si IBM FlexSystem. Noutatea in privinta solutiilor de servere blade IBM o reprezinta IBM FlexSystem. Aceasta noua infrastructura este construita si ordonata in functie de cerintele clientului, oferind simplitate fara precendent pentru managementul solutiei, fiabilitate si usurinta de expansiune.

IBM ofera, de asemenea, facilitati excelente pentru managementul si stocarea datelor. Storage-ul propus de IBM este alcatuit, in primul rand, din sistemele de stocare V3700, V7000.

 

One-IT este IBM Busines Parter in Baia Mare si Cluj-Napoca

Prin intermediul One-IT beneficiati de capabilitatile IBM privind tehnologia si afacerile, cu expertiza in 18 domenii de activitate.
Pentru a reusi in mediul economic actual, companiile trebuie sa faca fata unui nivel crescut de complexitate si volatilitate, sa stimuleze excelenta operationala si sa permita colaborarea intre diferite departamente, sa dezvolte un nivel inalt de leadership si talente si sa se adapteze in continuu la schimbari.

One-IT are in oferta sa vanzarea serviciilor IBM Services pentru toate echipamentele hardware. IBM, compania lider in lume in tehnologia informatiei, ofera clientilor sai servicii si suport care au ca scop prevenirea timpilor de nefunctionare a infrastructurii, detectia incipienta si eliminarea din timp a posibilelor surse de avarii, restabilind astfel eficienta de ansamblu a mediului IT al clientului. Serviciile de suport se obtin prin: pachete de servicii IBM Service Pac si prin contracte de mentenanta (Maintenance Agreement). Conditiile serviciilor de mentenanta pot fi croite dupa nevoile clientului, luand in considerare atat capacitatea sa financiara cat si necesitatile cu privire la continuitatea functionarii sistemelor.

IBM Cloud Computing

IBM Flex BUNDLE PROMO

Baza unei solutii Private Cloud

 

IBM Flex System oferă flexibilitate superioară, comunicații rapide, mai multă capacitate de stocare… și o mai bună gestionare a stocării.

 

Va propunem 3 pachete de solutii integrate IBM:

 

1. Pachetul de startServer IBM Flex system

Permite performante IT extraordinare, management usor si costuri reduse.

Porniti la drum cu o solutie integrata care va permite sa optimizati resursele IT pentru o performanta maxima, reducand totodata cheltuielile operationale.

– 1x Șasiu Flex System Enterprise:
– 2x switch-uri scalabile Ethernet EN2092 2Gb
2x Noduri de calcul Flex System x240:
– 2x Intel Xeon 10c  2.1GHz 15MB Cache
– 128GB memorie

– SmartCloud Entry for SystemX
– până  la 14 noduri de expansiune per pachet*
2.  Pachetul avansat

Indepliniti cerintele de virtualizare ale afacerii dvs. si adaptati-va rapid la cerintele in schimbare privind volumul de munca.

Proiectat pentru cerinte de virtualizare avansata, acest bundle va ofera software de gestionare de ultima generatie si reechilibrarea incarcarilor de lucru pe toate pool-urile de resurse.

1 x Sasiu Flex System Enterprise:
– 2x switch-uri scalabile SI4093 10Gb
  3x Node-uri de calcul Flex System x240:
– 2x Intel Xeon 10C 2.6GHz 20MB Cache
– 256GB memorie

– 8 x 300GB Enterprise SSD

– SmartCloud Entry for SystemX
– pana  la 7 noduri de expansiune per pachet*

 

 

3. Pachetul performant

Ofera o solutie imbunatatita din punct  de vedere  al performantelor pentru a face fata cu usurinta la cerinte de lucru critice si la medii de virtualizare mai mari.

Adaugati capabilitati superioare solutiei dumneavoastra IT cu acest pachet. Procesoare mai rapide si memorie suplimentara pentru cele mai solicitante aplicatii si sarcini de lucru.

1  x Sasiu Flex System Enterprise:

– 2x switch-uri scalabile convergente CN4093 10Gb
3x Noduri de calcul Flex System x240:
– 2x Intel Xeon 10C  v2 2.5GHz 25MB
– 256 GB memorie

– 8 x 800GB Enterprise SSD
– SmartCloud Entry for SystemX
– pana  la 7 noduri de expansiune per pachet
Pagina oficiala a producatorului: http://www.ibm.com/ro/ro/

 

Pentru oferta personalizata IBM sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati.