4/5 - (1 vote)
CISCO Select Partner

  Worldwide leader in networking that transforms how people connect, communicate and collaborate

Cisco oferă o gamă largă de produse şi soluţii de comunicaţii în reţea destinate companiilor mari şi mici din diverse domenii.

Cisco utilizează o abordare bazată pe arhitectură, integrând aspectele mobile, sociale, vizuale şi virtuale ale colaborării pentru a aduce oamenii împreună oricând, oriunde şi utilizând orice dispozitiv. Conectaţi angajaţii, clienţii şi furnizorii pentru a lua decizii, pentru a rezolva probleme ale clienţilor sau pentru a aborda provocările lanţurilor logistice. Arhitectura facilitează conectivitatea în condiţii de rentabilitate prin scalabilitate, securitate şi accesibilitate. Strategia holistă şi arhitecturile de colaborare promovate de Cisco contează nu doar pentru tehnologii, ci şi pentru procesele şi cultura organizaţiei dvs.;

Cisco Unified Communications System  ajutã companiile să exceleze în actuala lume dinamică, oferindu-le agilitatea necesarã inovării continue şi adaptării rapide. Utilizând reţeaua ca platformă pentru toate tipurile de comunicaţii – de voce, video, de date, de securitate şi de mobilitate –, aceasta se transformă într-o „reţea umană”, unde afacerea evoluează alături de tine, securitatea este omniprezentă, iar informaţiile sunt permanent disponibile – oricând şi oriunde sunt necesare.

One-IT este CISCO Select Certified Partner  in Baia Mare si Cluj-Napoca

Avantaje produse CISCO:

Centre de date şi virtualizare
Platforma Cisco Unified Data Center schimbă economia centrului de date prin unificarea computerelor, a spaţiilor de stocare, a comunicaţiilor în reţea, a virtualizării şi a gestionării într-o platformă unică. Rezultatul este simplitatea operaţională şi agilitatea afacerii — aspecte esenţiale pentru ”cloud computing” şi implementarea de servicii de tip ”IT-as-a-Service”.

Componenta Cisco Unified Fabric asigură conectivitatea infrastructurală. Unificând spaţiile de stocare, comunicaţiile de date în reţea şi serviciile de reţea, componenta Unified Fabric asigură flexibilitate structurală şi comunicaţii în reţea uniforme în mediile fizice, virtuale şi de tip ”cloud”. Cisco Unified Fabric contribuie la convergenţă, la scalarea reţelei, la sensibilitatea la virtualizare şi la inteligenţa reţelei prin intermediul performantului sistem de operare Cisco NX-OS.

Comunicaţiile video plasează oamenii în centrul experienţei de colaborare. Ele permit oamenilor să conlucreze în moduri noi pentru a transforma afacerile, pentru a accelera inovarea şi pentru a face mai multe cu resurse mai puţine. Este vorba de interacţiuni de generaţia următoare, în care fiecare — oriunde — poate relaţiona direct şi poate fi mai eficient.

Structură “cloud” Beneficiaţi de flexibilitatea şi agilitatea colaborării bazate pe structuri “cloud”. Afacerile precum a dvs. pot implementa mai rapid aplicaţiile cele mai recente pentru a promova productivitatea utilizatorilor şi a satisface cerinţele de afaceri cu securitate şi administrabilitate pentru companii.

CISCO

 

SERVICII DE TIP “CLOUD” GESTIONATE | EXPERIENŢE OPTIME DE LUCRU CU APLICAŢII | SIMPLITATE IT ŞI PROGRAMABILITATE

Capturaţi oportunităţi noi de afaceri

Arhitectura Cisco ONE Enterprise Networks transformă activităţile IT prin implementarea unei platforme deschise, programabile şi centrate pe aplicaţii. Această arhitectură vă ajută să profitaţi de noile oportunităţi de afaceri prin:

  • – experienţe mobile conectate
  • – servicii de tip “cloud”
  • – aplicaţii dezvoltate de utilizatori

Puteţi să sporiţi flexibilitatea afacerii şi să implementaţi rapid servicii avansate prin programabilitate superioară a reţelei. De asemenea, această arhitectură contribuie la protejarea investiţiilor dvs. în reţeaua existentă, deoarece este construită cu un portofoliu complex şi performant pentru:

  • – switching
  • – routare
  • – mobilitate
  • – securitate

Pagina oficiala a producatorului: www.cisco.com

Pentru modele si produse CISCO va recomandam sa luati in prealabil legatura cu specialistii nostrii pentru recomandarea unor produse de networking, securitate sau colaborare conform necesitatilor dumneavoastra si la cel mai bun raport pret/ calitate !

Pentru oferta personalizata CISCO sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati.