4.7/5 - (3 votes)
CheckPoint

  Gateway-uri de securitate, securitate pentru end-point, managementul solutiilor de securitate

   Check Point Software Technologies este liderul mondial al securitatii in Internet, cu experienta de mai bine de 20 de ani. One-IT pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai oferta Check Point care include hardware si software pentru protectie fara compromisuri impotriva tuturor tipurilor de amenintari, reduce complexitatea securitatii si ofera un TCO scazut.

 

One-IT este Partener CheckPoint in Baia Mare si Cluj-Napoca

Pionier al tehnologiei firewall, CheckPoint este detinatorul multor patente printre care si Stateful Inspection, standardul actual al oricarei tehnologii de securitate IT. Astazi, Check Point continua sa dezvolte tehnologii inovatoare bazate pe arhitectura Software Blade, oferind clientilor solutii flexibile si simple, care pot fi personalizate pentru a satisface pe deplin nevoile de securitate ale oricarei organizatii.

Check Point Software este singurul furnizor care ofera clientilor sai mai mult decat tehnologie si definieste securitatea ca un proces de business. Check Point 3D Security combina politici, oameni si implementarea acestora pentru o mai mare protectie a retelelor si a datelor si ajuta organizatiile sa puna in aplicare un plan de securitate care se aliniaza cu nevoile mediului de business. Clientii Check Point sunt zeci de mii de organizatii de toate dimensiunile, inclusiv toate companiile din topul Fortune Global 100.

 

 

THE CHECK POINT 2017 SECURITY REPORT; HIGHLIGHTS MAJOR SECURITY EVENTS IN 2016 AND CURRENT MALWARE TRENDS. THE DATA INCLUDED IN THIS REPORT IS BASED ON COLLABORATIVE RESEARCH AND IN-DEPTH ANALYSIS OF 200,000+ HOURS OF MONITORED NETWORK TRAFFIC FROM 996 ORGANIZATIONS OF VARIOUS INDUSTRIES.

DID YOU KNOW?

atention    Every 1min a host accesses a malicious website
atention   Every 9mins a High Risk application is being used
atention   Every 27mins unknown malware is downloaded
atention   Every 49mins sensitive data is sent outside the organization
atention   Every 24h a host is infected with a bot

This is the range of threats facing your organization and are necessary new actions to improve the protection of your IT environment.

Pagina oficiala a producatorului: www.checkpoint.com

 

Pentru modele si produse Check Point va recomandam sa luati in prealabil legatura cu specialistii nostrii pentru recomandarea unor produse firewall-uri de securitate conform necesitatilor dumneavoastra si la cel mai bun raport pret/ calitate !

Pentru oferta personalizata Check Point sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati.