.    Suntem o echipa bine pregătită de specialiști autorizați direct de producătorii: Dell, IBM, Cisco, HP, Toshiba, Acer, Fujitsu, Polycom, Microsoft și vă stam oricând la dispoziție pentru consultanță specializata, proiectare și implementare de soluții IT.
Adaugăm valoare produselor și serviciilor noastre, pentru a oferi siguranță, calitate și beneficiile cele mai înalte.

.     Cu peste 18 ani experiență în domeniu și cu un portofoliu de mii de clienți care au încredere în produsele și serviciile noastre, echipa noastră pune accent tot timpul pe calitate, dorind un parteneriat pe termen lung cu clientul.

      Misiunea noastră:  Ne propunem să înțelegem perfect nevoile reale ale fiecărui client și sa dezvoltam parteneriate durabile, bazate pe încredere și profesionalism, care să aibă ca rezultat creșterea eficientei și productivității ca urmare a folosirii tehnologiei IT la cel mai înalt standard de calitate.

Beneficii pentru clienții nostri:

  • Consultanță și suport tehnic specializat
  • Garanție și post-garanție direct la noi
  • Disponibilitate stoc la preț competitiv
  • Aplicație soft dedicata de suport
  • Posibilitate upgrade performante la orice Laptop/ PC 
  • Calitate și profesionalism

     Prezentare One-IT:

     Prezentare video:  One-IT — 12 ani de pasiune, 12 ani de excelenţă!

     Viziune:
Dezvoltarea domeniului IT&C în cadrul comunităţilor unde One IT va fi prezent, atât în ce priveşte noua tehnologie cât şi personalizarea tehnologiei la nivel de individ sau companie.
Ne propunem să dezvoltăm şi să implementăm soluţii IT eficiente care să ajute la dezvoltarea şi succesul clienţilor noştri , pentru că:
Știm că succesul nostru se clădește pe succesul CLIENȚILOR noștri.

.
.

One-IT . Mai mult decât un expert , un prieten!

Echipa One-IT