Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Cerere oferta Echipamente IT tehnica de calcul - Start-Up Nation Romania

Finantare echipamente IT

 

 

Despre noi:

  • check IT  Misiunea One-IT - Ne propunem să înțelegem nevoile reale ale fiecărui client și să dezvoltăm parteneriate durabile, bazate pe încredere și profesionalism, care să aiba ca rezultat creșterea eficienței și productivității ca urmare a folosirii tehnologiei IT la cel mai înalt standard de calitate.
  • IT  Creștem productivitatea afacerii clienților - Tehnologiile IT pe care le implementam în cadrul firmelor clienților noștrii cresc productivitatea prin eficientizarea activității și a workflow-urilor.
  • IT  Suport dedicat B2B  - Prin suportul oferit de specialiștii noștrii IT  adaugăm valoare produselor noastre, pentru a oferi siguranța și puterea dezvoltării unei afaceri de succes pentru clienții noștri.

    - mai multe detalii despre One-IT și soluții B2B oferite   .

 

 

 

Pentru start-up-urile care au obținut finanțare prin programul Start-up Nation, în calitate de furnizori de echipamente IT, putem să facem o ofertă pe echipamentele de care aveți nevoie. Avem experiența necesară în a oferi soluții IT personalizate pentru că lucram în special cu companii și instituții, iar pentru Start-Up Nation deja avem mai multe proiecte demarate cu clienții. Daca doriți, puteți să completați formularul de mai jos pentru a obține o ofertă personalizată.

 

 

 

 

Asigurăm furnizarea tuturor actelor și declarațiilor pentru ca dosarul pentru Startup-Nation să fie complet conform cerintelor Agentiei pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovarea Exportului.

 

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2693 secunde