Peste 300 de clienți mulțumiți cu NAS-uri Synology de la One-IT

5/5 - (2 votes)

Synology for business

One-IT a livrat în ultimul an echipamente NAS Synology către companii de toate dimensiunile și către instituții publice, făcând mulțumiți peste 300 de clienți din toată România. Datorită parteneriatului durabil cu Synology, One-IT contribuie la digitalizarea organizațiilor prin furnizarea de soluții IT de ultimă generație la prețuri competitive, care securizează datele și eficientizează activitatea.

Informațiile reprezintă cea mai prețioasă sursă a unei afaceri sau a unei instituții publice. Iar odată cu accelerarea procesului de digitalizare, organizațiile au nevoie de soluții IT de ultimă generație, capabile să facă față cerințelor actuale. În acest caz, NAS-urile (Network Attached Storage) au devenit unele dintre cele mai utilizate metode de stocare și backup de date.

NAS-urile sunt recomandate pentru companii datorită:

➡ Rapidității și ușurinței pe care le oferă în accesarea și administrarea datelor stocate;

➡ Funcționalităților ce le transformă în mici servere în cloud, pe lângă partea de stocare centralizată de date a fișierelor în rețea și de backup;

➡ Gradului înalt de securitate oferit de ecosistemul soluțiilor Synology;

➡ Minimizării costurilor pe termen lung legate de mentenanță și aplicații utilizate, capabile să satisfacă nevoile companiilor și instituțiilor publice.

.
Mihai Marcu, Key Account Manager, Synology Romania, vorbește despre avantajele pe care le aduce Synology prin One-IT:

Parteneriatul dintre One-IT și Synology aduce din ce în ce mai mulți clienți mulțumiți în fiecare an, datorită unei echipe unită, profesionistă, ambițioasă și dedicată. One-IT vă poate ajuta să idenficati soluția optimă de stocare și backup Synology, cu un raport optim performanță / preț, care să răspundă cerințelor actuale, cu posibilități de scalabililate în viitor. Soluțiile Synology integrează atât partea de hardware (unitățile NAS desktop sau rackabile) care rulează sistemul de operare DiskStation Manager, proprietar, cât și unitățile stocare perfect compatibile, HDD-urile Enterprise SAS și SATA cât și SSD-uri Enterprise SATA și NVMe. Performanța excepțională, prețul corect și ușurința în utilizare au făcut ca Synology să devină opțiunea numărul 1 pentru stocare și backup.

În condițiile în care modelul hibrid este implementat în majoritatea sectoarelor de activitate, a crescut cererea de soluții de stocare, simple, securizate și eficiente pentru administrarea datelor. Astfel, One-IT, prin parteneriatul cu Synology, a pus la dispoziție firmelor de toate dimensiunile și instituțiilor publice, echipamente NAS Synology, pentru stocarea, administrarea și menținerea în siguranță a datelor, utilizând soluții de backup care previn pierderea informațiilor digitale. Iar numărul mare de echipamente furnizate în sectoare din cele mai diverse, poziționează One-IT în topul preferințelor clienților, o reușită care confirmă interesul tot mai mare pentru soluții și echipamente IT fiabile și performante, ce și-au dovedit eficiența în timp.

Marea majoritate a clienților mulțumiți de soluțiile Synology livrate de One-IT sunt din sectorul IMM și din sectorul public iar aceștia sunt din diferite regiuni alte României: București, Cluj, Brașov, Baia Mare, Timișoara, Constanța, Bacău și alte regiuni din țară.

În completare, Nicolae Onțiu, CEO-ul One-IT, declară: „Synology permite în mod unic gestionarea și protejarea datelor la orice nivel de organizație.  Avantajele majore pe care le aduce sunt incontestabile, fapt pentru care, organizațiile conștientizează importanța acestora și apelează la furnizori precum One-IT, pentru a identifica soluțiile potrivite și a livra cu succes NAS-uri Synology performante care și-au dovedit eficiența și valoarea de-a lungul anilor. Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și care au ales să își continue procesul de digitalizare alături de One-IT. Acest lucru ne motivează să continuăm să aducem în fața clienților cele mai bune soluții și echipamente care răspund în mod real nevoilor și standardelor de calitate la cel mai înalt nivel.”

Iată câteva dintre cele mai apreciate modele de NAS-uri Synology, furnizate de One-IT:
NAS SYNOLOGY DiskStation DS920+, DS220+, DS420j, Network Attached Storage Synology RackStation  RS1619xs+, RS819, RS820RP+, RS1221RP+

 

Pentru informații suplimentare sau consultanță în identificarea celor mai potrivite soluții de stocare și backup pentru datele organizației tale, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta:

work

One-IT susține procesul de digitalizare deoarece aduce oportunități de dezvoltare și de simplificare inteligentă a tuturor activităților, aducând un plus de valoare și de securitate informațiilor pe care o companie sau o instituție publică le stochează prin intermediul celor mai eficiente soluții și echipamente IT. Iar versatilitatea echipamentelor Synology NAS le-a pus pe lista celor mai dorite soluții IT din prezent.

VEZI OFERTA ONE-IT de NAS Synology: www.one-it.ro/synology

 

Synology - echipamente pret special

Etichete: , , , , ,

One thought on “Peste 300 de clienți mulțumiți cu NAS-uri Synology de la One-IT

 1. Marian Pop - 21 septembrie 2021 at 20:53

  Felicitari Oneit! Un rezultat excelent!
  Si eu sunt unul dintre acei 300 clienti multumiti! 🙂

Leave a Reply

  • 1

  • 2

  1/2

  Formular SOLICITARE


  This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.