One-IT partener autorizat NAKIVO în România [soluții de Backup & Replication]

5/5 - (1 vote)

Nakivo Partner

Începând cu această lună, One-IT devine partener autorizat NAKIVO în România.
Compania NAKIVO oferă soluții de Backup & Replication, soluții optimizate pentru protejarea datelor rapidă, performantă şi accesibilă pentru VMware, Hyper-V şi pentru mediile cloud.

Prin acest parteneriat, One-IT aduce mai aproape de clienții săi beneficiile oferite de soluțiile Nakivo, soluții ce sunt folosite de peste 10.000 de companii pentru a-și proteja și recupera datele mai eficient.

Tehnologiile Nakivo patentate permit corporațiilor, firmelor mici si mijlocii să protejeze bunurile digitale. Cu software-ul de recuperare în caz de dezastru, implementare și migrare, utilizatorii pot proteja informațiile digitale, să mențină continuitatea afacerii și pot reduce timpii morți.  Indiferent de natura si dimensiunile business-ului, toate companiile trebuie să-și protejeze datele. Peste 180 de furnizori de servicii de găzduire, administrare și cloud folosesc software-ul NAKIVO pentru a livra VM BaaS (Backup-as-a-Service) / DRaaS (Disaster Recovery as a Service) pentru clienții lor. NAKIVO are o prezență globală, cu peste 4.000 de parteneri în 140 de țări din întreaga lume.

Produsele de Backup & Replication realizate de NAKIVO sunt special concepute pentru a economisi timp și bani. De asemenea, au rolul de a reduce cheltuielile de gestiune, de a îmbunătăți gradul de protecție a datelor și de a le recupera rapid. „În evaluarea noastră, NAKIVO Backup & Replication a ieșit pe primul loc cu cea mai mare performanță de backup VM și fiabilitate, oferind în același timp o interfață de utilizator mult mai intuitivă și toate acestea la un preț global mai mic.” a declarat Tom Arentsen, expert în proiectare certificată VMware și director IT la Host Ventura.

Pentru cotații de preț speciale Nakivo sau oferte personalizate, cere preț aici:

work

Nakivo Backup & Replication foloseşte tehnologii proprietare VMware CBT/Hyper-V RCT pentru a identifica datele ce au fost modificate. Astfel, pentru fiecare backup al unei maşini virtuale utilizatorii pot salva peste 1,000 de puncte de recuperare. Copiile de siguranţă pot fi salvate în reţeaua locală sau pot fi transmise şi către cloud-uri Azure/AWS. După ce este realizat un back-up, software-ul permite utilizatorilor să îl testeze pentru a se asigura că procesul a fost realizat fără niciun fel de probleme.

Modul de replicare al software-ului generează şi gestionează copii ale maşinilor virtuale sursă. Astfel, în caz de nevoie, administratorul de reţea va putea să activeze o replică pentru o recuperare instantanee. Fiecare replică poate să conţină un număr maxim de 30 de puncte de recuperare.

NAKIVO Backup & Replication este o soluţie modulară ce poate fi instalată fie într-o singură maşină pentru a proteja un business de mici sau medii dimensiuni, fie în sute de sisteme, existând clienţi ce folosesc acest serviciu pentru a proteja peste 3,000 de maşini virtuale aflate în peste 200 de locaţii.
NAKIVO Backup & Replication oferă integrare cu Microsoft Active Directory, o implementare a serviciilor de directoare LDAP.

Principalele caracteristici ale soluţiei Nakivo:
  • Protejează mediile VMware, Hyper-V şi AWS EC2
  • Deține o interfaţă web rapidă şi intuitivă
  • Permite realizarea unui back-up rapid cu LAN Free
  • Poate exclude fişierele swap
  • Reduce spaţiul de stocare prin funcţia de compresie a datelor

Principalele funcții NAKIVO Backup & Replication:

• Protecția datelor pentru mașini virtuale
o VM Backup
o VM Replication
o Suport pentru aplicatii si baze de date
o Protectie automata a masinilor virtuale
o Integrare Amazon cloud cu un singur click
• Restaurarea datelor pentru mașini virtuale
o Flash VM Boot
o Instant Object Recovery
o Instant File Recovery
o Restaurare completa a masinilor virtuale din backup
o Disaster Recovery cu VM Replicas
• Performanta și stabilitate
o Accelerarea retelei
o Multi-threading
o Direct SAN Support
o Scalabilitate la nivel enterprise
o Verificare automata a backup-ului
o Reincercarea job-urilor
o Crearea automata a informatiilor de suport
• Economii
o Implementare simplificata
o Baza de date inclusa, fara agenti
o Consum redus de resurse
o Interfata web intuitiva
o Reducerea spatiului de stocare
o API-uri HTTP pentru automatizare
o Pret competitiv, ROI rapid

Ediții:  • Nakivo Backup & Replication Pro Essentials,  • Nakivo B&R Enterprise Essentials,  • Nakivo B&R Pro  • Nakivo B&R Enterprise

.

Parteneriatul One-IT cu Nakivo reconfirmă responsabilitatea și profesionalismul pentru soluțiile implementate clienților noștri.

În contextul digitalizării, devenită o preocupare principală a prezentului și viitorului, este nevoie de o infrastructură solidă, bazată pe echipamente și soluții IT performante și fiabile și de asemenea este nevoie să protejăm datele cu soluții de backup eficiente.
Iar prin acest parteneriat, One-IT, în calitate de Partner autorizat Nakivo în România, îți poate oferi tot ce ai nevoie pentru siguranța datelor afacerii tale.

Nakivo backup

 

Pentru identificarea corectă a soluției de Backup potrivită în afacerea ta, înregistrează o solicitare aici:

work

 

Etichete: , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.