Declaratia BlackBerry Security despre vulnerabilitatea Log4Shell/Log4j

Rate this post
Blackberry Security
Vulnerabilitatea Log4Shell/Log4j (CVE-2021-44228) explicată:
Începând din 10 decembrie 2021, atacatorii cibernetici au lansat peste 840.000 de atacuri asupra companiilor la nivel global, toate vizând vulnerabilitatea Log4j.
Defectul Log4j (cunoscut și sub numele de „Log4Shell”) este o vulnerabilitate de tip zero-day codificată CVE-2021-44228. Această vulnerabilitate permite atacatorilor să folosească execuții de cod la distanță neautentificate (RCE) pentru a obține controlul deplin asupra serverelor afectate.
Log4j este o bibliotecă scrisă în JAVA® și utilizată în multe forme de software enterprise și open-source. Utilizarea sa pe scară largă, ușurința relativă de exploatare și severitatea impactului au pus numeroase organizații în pericol.
BlackBerry® Protect, BlackBerry® Optics și BlackBerry® Guard pot ajuta la apărarea împotriva acestor atacuri.
.

Construiește-ți linia de apărare împotriva atacurilor cibernetice

Fii pregătit și conștient de amenințările cibernetice și nu cădea în capcana ideii „Mie nu are cum să mi se întâmple asta!”. În ultimii ani, chiar noi, la One-IT, am fost martorii efectelor dezastruoase ale unor atacuri cibernetice către firme locale și, datorită intervenției prompte și a tehnologiei, am reușit să prevenim sau să minimizăm impactul zero-day.

Pentru orice detalii suplimentare despre BlackBerry® Protect sau alte soluții de securitatea cibernetică, completează următorul formular de solicitare, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

work

BlackBerry® Cyber ​​Suite și BlackBerry Guard sunt bine echipate pentru a atenua riscurile prezentate de această vulnerabilitate și pentru a se apăra împotriva exploatării ulterioare a unui sistem.
Clienții BlackBerry Guard sunt protejați în mod proactiv, deoarece serviciul BlackBerry de detectare și răspuns gestionat (MDR) 24×7 realizează următoarele:
• Monitorizează alertele în timp real
• Aplică politici corective în timp ce descoperă lacune în implementarea politicilor
• Oferă prioritizare în urmărirea amenințărilor
• Aplică cele mai recente informații pentru protecție împotriva amenințărilor care atacă rapid
.
Pe lângă aceste soluții de bază, BlackBerry oferă elemente de reținere a răspunsului la incident. Acest lucru permite izolare și răspuns cu rapiditate în cazul unui incident. De asemenea, BlackBerry oferă și evaluări compromiterilor, astfel încât organizațiile pot fi sigure că nu au fost afectate.
Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre soluțiile și serviciile BlackBerry® disponibile în portofoliul ONE-IT.
.
Filosofia BlackBerry: în primul rând, prevenție
La BlackBerry, abordarea securității cibernetice bazate pe inteligență artificială pune accent în primul rând pe prevenire. A pune pe primul loc prevenirea permite organizațiilor să neutralizeze malware-ul înainte ca acesta să poată fi executat. Oprind incipient programele malware, soluțiile BlackBerry ajută organizațiile să-și sporească rezistența.
BlackBerry îi ajută pe clienți să-și minimizeze expunerea la riscul cibernetic, împiedicând compromiterea rețelelor, a angajaților și a dispozitivelor de lucru de către programe malware și amenințări zero-day. Abordarea preventivă începe cu neutralizarea malware-ului înainte de etapa de exploatare a lanțului de distrugere. Pe lângă prevenirea incidentelor de securitate, abordarea BlackBerry reduce complexitatea infrastructurii și simplifică gestionarea securității.
Soluțiile BlackBerry Cyber ​​Suite detectează și previn atacurile cu ajutorul unui motor Cylance® AI de generația a șaptea, antrenat pe un set de date de amenințări care conține miliarde de fișiere malware și inofensive cunoscute. Toată logica de detectare și răspuns este aplicată pe dispozitivul de lucru, oferind protecție pe mai multe niveluri, fără nicio dependență de căutări în cloud sau de conectivitate la internet.
Log4j și BlackBerry Solution Security
Vă invităm pentru orice detalii suplimentare despre BlackBerry® Protect și BlackBerry Solution Security să ne contactați: https://www.one-it.ro/contact

 

Etichete: ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.