Fujitsu LifeBook A3510 – unul dintre cele mai accesibile și productive laptopuri din gama business

3.4/5 - (5 votes)

Fujitsu Lifebook A3510

Fujitsu LifeBook A3510 este un laptop din gama business care surprinde prin atuurile sale tehnice și, datorită ușurinței de utilizare și prețului competitiv, se află în topul preferințelor utilizatorilor.

În general, produsele din gama business sunt adesea mai scumpe datorită specificațiilor tehnice oferite, în comparație cu laptopurile obișnuite. Însă, nu este și cazul Fujitsu LifeBook A3510. De ce? Pentru că obții performanță la un preț avantajos.

 

One-IT îți oferă laptopuri performante și echipamente IT din gama business și nu numai. Pentru că suntem în sezonul cadourilor, One-IT îți oferă promoții speciale la laptopurile preferate. Descoperă extra discounturile pe care ți le-am pregătit pentru Fujitsu Lifebook A3510, la ofertă de Crăciun!

criza stocuri

 

Fujitsu Lifebook A3510 – Ce îl face deosebit?

Design clasic și imagine extrem de clară

Notebook-ul FUJITSU LIFEBOOK A3510 oferă echilibrul corect al caracteristicilor esențiale de afaceri, oferind un design subțire pentru activitățile zilnice de acasă sau de la birou.

Ecranul său de FullHD cu Anti-glare și cu diagonala de 15,6 inchi oferă o vizionare confortabilă, iar carcasa texturată combină aspectul profesional cu rezistența sporită la zgârieturi.

Performanță puternică pentru activitatea zilnică

În funcție de scopul pentru care îl utilizezi, poți alege între cele 2 modele din această gamă. Fujitsu Lifebook A3510 dispune de 2 opțiuni de procesor: laptop cu procesor Intel Core i3-1005G1 până la 3.4 GHz și laptop cu procesor Intel Core i5-1035G1 până la 3.60 GHz.

În plus, cele 2 modele sunt compatibile cu noul sistem de operare, Windows 11 Home și Windows 11 Professional.

Cu alte cuvinte, este un laptop proiectat pentru a-ți alimenta la maximum productivitatea fiecărei zile de lucru, oricât de solicitantă și de intensă ar fi.

Stocare rapidă și generoasă

Cele 2 modele din gama Fujitsu Lifebook A3510 disponibile la One-IT vin cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate de stocare de 256 GB SSD. Rularea simultană a diferitelor programe de lucru va fi o sarcină ușoară și nu vei avea surprize de blocare atunci când lucrezi intens. Pe laptop. Ai productivitate sporită și performanțe de nivel înalt.

Conectivitatea potrivită și de încredere pentru scopuri precise

Pentru că partea de conectivitate este foarte importantă în ziua de azi, Fujitsu Lifebook A3510 este echipat cu tot ce ai putea avea nevoie. De aceea, nu sunt necesare adaptoare, iar interfațele îți oferă: port HDMI, LAN și audio, slot pentru card SD și 4 porturi USB (inclusiv 1x USB-Type-C cu Power Delivery).

Ai streaming video mai fluid și de transfer de date cu o acoperire mai bună departe de router.

Avantaje:

– Intel® WLAN ac acceptă tehnologia Intel® Wireless Display, Bluetooth 5.0 Low Energy;

– ODD pentru citirea și copierea de rezervă a fișierelor de pe CD-uri și DVD-uri.

Securitate la nivel înalt

Acest laptop te ajută să îți păstrezi datele în siguranță și să te protejezi împotriva atacurilor de viruși și a altor amenințări de Securitate.

Fujitsu Lifebook A3510 vine cu BIOS integrat, funcționalitate TPM 2.0 (tehnologia Intel® Platform Trust), LED-uri de stare și slot de securitate Kensington.

Dacă îți dorești un laptop business performant și accesibil, care să țină pasul cu activitatea ta zilnică, Fujitsu Lifebook A3510 este un model pe care trebuie să îl ai în wishlist. Iar acum, poți achiziționa la ofertă de Crăciun ambele modele. Vezi AICI promoția la laptopul cu procesor Intel® Core™ i5-1035G1 și AICI promoția la laptopul cu procesor Intel® Core™ i3-1005G1.

One-IT îți pune la dispoziție echipamente IT și soluții complete pentru afaceri. Pentru detalii suplimentare sau comenzi, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta: 

work

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.