Retrospectiva anului 2022 la One-IT: tehnologii noi, provocări și premiere în business

5/5 - (1 vote)

retrospectiva

Anul 2022 a fost un an plin cu provocări și succese pe parcursul unei activități intense pe piață, ce au adus oportunități și premiere în digitalizarea afacerilor. Vă mulțumim și vă suntem recunoscători că ne-ați fost alături și în acest an și promitem să vă oferim beneficii noi și în anul 2023.

Vedeți mai jos retrospectiva 2022 și detalii despre cum a devenit One-IT un reper pentru mediul de business regional în materie de tehnologie.

1. Am împlinit 19 ani de experiență în tehnologie pe piața românească și am obținut pentru a zecea oară locul 1 în Topul Firmelor din Maramureș la categoria: Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT

Pe parcursul celor 19 ani de existență pe piața IT din România, echipa One-IT a avut parte de provocări și oportunități ce au ajutat la perfecționarea profesională și la oferirea de tehnologii cu adevărat utile pentru accelerarea dezvoltării afacerilor prin digitalizare. În 2022, utilitatea practică a tehnologiei a fost prezentată cu succes la a VIII-a ediție a Innovation IT, cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României, dedicat clienților One-IT, care a găzduit peste 130 de participanți. >> Despre Innovation IT 2022 și noile tehnologii practice pentru susținerea procesului de digitalizare a afacerilor românești.

Iar pasiunea pentru tehnologie, soluțiile IT oferite și respectul pentru cei care au încredere în One-IT, ne-au făcut mai puternici și mai dornici să contribuim la îmbunătățirea mediului de afaceri regional. >> One-IT a obținut, pentru a zecea oară, locul 1 în „TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE” la categoria Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT.

2. Ne-am concentrat pe lărgirea gamei de echipamente IT și a soluțiilor de digitalizare

Pentru că afacerile au fost nevoite să se adapteze cât mai rapid schimbărilor din piață, am sprijinit acest proces prin oferirea de analize IT specializate, campanii de informare utile și prin furnizarea de echipamente, soluții și servicii IT performante, capabile să ofere mai multă productivitate, automatizare a proceselor, monitorizare IT și comunicare eficientă în mediul hibrid.

În plus, în 2022, One-IT a marcat o premieră importantă în contextul în care cerințele tot mai mari de date aduc nevoia de asigurare a controlului, confidențialității și securității datelor organizației. >> Primul Storage Craft OneXafe livrat de One-IT – soluție de backup de ultimă generație – VEZI DETALIILE despre noua generație de stocare imuabilă.

Prin rețeaua de parteneri One-IT am construit un ecosistem de afaceri, prin care tehnologiile ajung la beneficiari şi livrează valoare.

Acest ecosistem se bazează pe:

✅ portofoliu extins de produse, soluţii şi servicii;
✅ abilităţi avansate de consultanţă şi certificări tehnice solide;
✅ metodologii consacrate de implementare;
✅ experienţă practică şi de calitate oferită clienţilor.

Datorită experienței acumulate în toți acești ani și a parteneriatelor solide cu cele mai mari branduri TECH din lume, susținem digitalizarea în România prin oferirea de soluții IT complete companiilor, organizațiilor și instituțiilor publice (inclusiv școlilor).

Digitalizare IMM Romania

3. Am pus accentul pe campaniile de informare prin seminarii dedicate digitalizării în business

2022 a fost anul începerii marilor proiecte de digitalizare pentru companiile ce vor să implementeze tehnologiile potrivite în activitate. Și pentru că odată cu derularea acestora, au apărut multe provocări pentru firmele românești, am venit în sprijinul acestora cu informații clare legate de implementarea digitalizării pentru fiecare proiect de finanțare nerambursabilă, aducând un plus de valoare prin analiza necesarului IT pentru firme, furnizarea și implementarea de echipamente și soluții IT dedicate.

În acest sens, One-IT a organizat seminarul  „DIGITALIZARE cu finanțare nerambursabilă” – demers de informare a mediului de business regional. Totodată a participat și la evenimentul „Grow with eCommerce”, în care Nicolae Onțiu (CEO & Fondator One-IT) a susținut beneficiile majore și direcțiile esențiale ale digitalizării într-o companie.

digitalizare  finantare

Puteți descoperi informații despre fondurile nerambursabile de digitalizare IMM în articolele dedicate publicate pe blog: Finanțări nerambursabile IT


4. Am adus în prim-plan securitatea cibernetică prin campanii de informare a clienților

Deoarece mediul online este o parte vitală în activitatea instituțiilor și companiilor, securitatea cibernetică a devenit un pilon important în fața amenințărilor cibernetice tot mai complexe și mai dese. De aceea, informațiile corecte și soluțiile de securitate cibernetică sunt armele potrivite ce asigură protecția rețelelor IT, prevenind riscurile și minimizând amenințările digitale.

Iată câteva informări utile atât pentru utilizatorii obișnuiți cât și pentru companii:

Cum îți protejezi firma de atacurile digitale – sfaturi One-IT de Ziua Internațională a Securității Calculatoarelor >> VEZI ARTICOL

Cum securizezi munca la distanță în cinci pași eficienți >> VEZI ARTICOL

Ai 6 motive să folosești un VPN în afacerea ta >> VEZI ARTICOL

Cel mai eficient backup în firmă – Zdrobește amenințările digitale de Halloween! >> VEZI ARTICOL

7 sfaturi pentru a evita escrocheriile cu criptomonede și cum îți protejezi banii și investițiile >> VEZI ARTICOL

7 sfaturi pentru securitatea site-ului web: Cum să vă protejați site-ul de hackeri >> VEZI ARTICOL

Cum eviți să nu îți spargă cineva contul de Facebook [Sfaturi Securitate] >> VEZI ARTICOL

Recomandări urgente de securitate digitală – războiul ajunge și în online >> VEZI ARTICOL

Cum creezi un mediu digital mai sigur pentru copiii care intră online [Ziua Siguranței pe Internet] >> VEZI ARTICOL

2021

5. Am continuat seria de sesiuni TECHtime și am lansat noul concept TECHdialog

Ne aflăm într-o perioadă cu multe schimbări, inclusiv când vine vorba de utilizarea tehnologiei în business pentru eficientizare și automatizare, motiv pentru care am continuat evenimentele TECHtime. Această serie de sesiuni săptămânale cu dezbateri online despre tehnologia în business, a început în 2020 și aduce în cadrul sesiunilor live specialiști în IT ce oferă informații despre noile tehnologii și despre creșterea businessului cu ajutorul soluțiilor potrivite de digitalizare pentru specificul fiecărei companii. >> DESPRE SESIUNILE TECHTIME

În plus, deoarece inovațiile tehnologice ridică tot mai multe întrebări, am lansat TECHdialog, un nou concept de sesiuni cu discuții interactive, în care răspundem scurt și la obiect la cele mai interesante întrebări din domeniul IT. Urmăriți AICI episodul introductiv și abonați-vă la canalul de YouTube One-IT pentru a fi la curent cu noile sesiuni TECHdialog și multe altele.

6. Am dezvoltat noi parteneriate de succes cu lideri IT pentru a furniza inovații mediului regional de business

Parteneriatele durabile cu marile branduri de IT pe plan mondial, construite în cei 19 ani de experiență, ajută companiile să aibă acces la cele mai noi tehnologii de digitalizare și aduc un plus de credibilitate produselor și serviciilor oferite de One-IT. Mulțumim tuturor partenerilor pentru încrederea, deschiderea și buna colaborare în susținerea afacerilor regionale în demersul dezvoltării sustenabile cu ajutorul inovației în business.

Astfel, în 2022, am început parteneriate de succes cu: Thales, Storage Craft, ViewSonic și Panduit. Iată câteva detalii despre noii parteneri:

– Thales este unul dintre liderii în securitate cibernetică și protecția datelor, care se adresează întregului ciclu de viață al securității informațiilor, piatra de temelie a încrederii digitale. Soluțiile Thales ajută la securizarea transformării digitale a celor mai exigente entități guvernamentale, firme private și furnizori de infrastructură critică.

– Storage Craft este o companie americană ce oferă soluții de backup, recuperare în caz de dezastru și continuitate a afacerii pentru servere, desktop-uri și laptop-uri.

– Viewsonic este un furnizor global de top de soluții electronice de larg consum și comunicații, ce dispune de soluții vizuale pentru spații antrenante în educație, la birou, pentru divertisment și creativitate.

– Panduit este producător și furnizor global de echipamente de infrastructură fizică pe segmentul sistemelor de energie, comunicații, computere, control și securitate.

Pentru a descoperi și afla detalii despre gama completă pe care o punem la dispoziție direct de la producător, vă stăm la dispoziție.

parteneriate

7. Am susținut tinerii care își urmează pasiunile și își dezvoltă abilitățile viitorului

One-IT susține în mod activ proiectele ce pun în valoare educația și adevăratele valori pentru generațiile viitoare. De aceea, suntem onorați că suntem parteneri și susținători în diverse proiecte, precum:

▶ Proiectul Merito, susținut de Romanian Business Leaders – în calitate de parteneri

▶ Evenimentele organizate de Fundația Culturală Euroart – în calitate de susținători

▶ TEDx Baia Mare – în calitate de parteneri tehnici

▶ Summitul business global Brand Minds – în calitate de colaboratori

▶ Evenimentele organizate de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare

2023 nou info       

8. One-IT furnizează soluții smart cu display-uri interactive la nivel regional

Display-urile interactive reprezintă un salt evolutiv uriaș pentru prezentările de business cât și cele din educație în sala de clasă. Acestea permit un nivel de implicare în sălile de întâlniri și conferințe care nu a fost niciodată posibil până acum, cu conținut multimedia de înaltă calitate și funcții interactive ce pot fi editate în timp real.

Display-urile interactive sunt ecrane mai mari multi-touch care au încorporat un sistem de operare și care pot acționa ca platformă de întâlnire colaborativă – fără a fi nevoie de nicio pregătire specială.
Ecranele interactive sunt suficient de intuitive pentru a găzdui ședințe întregi, întâlniri în sala de clasă, videoconferințe, cursuri de formare sau sesiuni de colaborare într-un mod care implică toți participanții.

Soluțiile cu display interactiv livrate au îmbunătățit experiența de prezentare și de implicare activă pentru a optimiza colaborarea în cadrul echipei.

Detalii despre: Display Interactiv pentru prezentări în business sau pentru educație în sala de clasă

interactive display  promotii  

9. Am oferit promoții speciale cu Tehnologii noi pentru clienții One-IT

Deoarece ne prețuim clienții și dorim să aibă în permanență acces la cele mai noi tehnologii, venim periodic cu oferte speciale la cel mai bun raport calitate/preț.
Astfel, în acest an, clienții One-IT s-au bucurat de promoții excelente, printre care amintim: Back to School, ofertele Rabla pentru Electrocasnice, ofertele TECH în luna iubirii, Black Friday, Black Days, PROMO de Crăciun. Promotiile actuale le găsiți în magazinul online One-IT

Pe lângă acestea, la începutul anului am organizat marea extragere a tombolei „One-IT te trimite în Egipt”, în care fericitul câștigător s-a bucurat de un sejur all-inclusive de 7 nopți pentru 2 persoane în Egipt. >> Detalii AICI.

retrospectiva Concurs 

Ce urmează în 2023?

Răspunsul este simplu. Multe surprize pentru clienții One-IT și pentru comunitatea regională de business. Digitalizarea rămâne unul dintre principalii piloni de creștere și în 2023, motiv pentru care, One-IT continuă să aducă noutăți în materie de tehnologie, susținând comunitatea locală, instituțiile și companiile maramureșene în procesul de dezvoltare accelerată a activității prin intermediul soluțiilor și serviciilor IT pe care vom continua să le oferim pentru îmbunătățirea reală a activității clienților noștri.

Vă mulțumim pentru acest an plin de provocări, oportunități și succese, în care ați rămas alături de noi!

Lansăm promisiunea că vom continua să promovăm valorile solide ale One-IT (încrederea, profesionalism, integritate și calitate), utilizând tehnologia pentru a înțelege nevoile reale ale clienților noștri și a contribui la dezvoltarea durabilă a businessurilor și organizațiilor prin digitalizare.

noutati

Rămâneți alături de noi și în 2023! Împreună, mergem mai departe!

Pentru a fi la curent cu noutățile în materie de tehnologie, vă invităm să rămâneți aproape de noi. Iar dacă doriți anumite soluții IT pentru afacerea voastră, completați următorul formular de solicitare, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp!

work  

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.