Primul Storage Craft OneXafe livrat chiar de One-IT – soluție de backup de ultimă generație

5/5 - (2 votes)

Storage Craft

One-IT a livrat unui client business prima soluție de backup de ultimă generație, Storage Craft OneXafe. Află ce beneficii aduce Storage Craft pentru firmele care își doresc un sistem complet de stocare, backup și replicare pentru a-și menține datele în siguranță indiferent de situație.

 

Cerințele tot mai mari de date aduc nevoia de asigurare a controlului, confidențialității și disponibilității informațiilor. Iar un proces continuu de adaptare la noul mod de lucru hibrid poate fi ușurat cu ajutorul soluțiilor de stocare.

One-IT a livrat primul Storage Craft OneXafe unui client business. Această soluție este scalabilă, securizată și rentabilă. Însă, cel mai mare avantaj oferit este acela că oferă disponibilitate și siguranță datelor organizației, chiar și în cazul ștergerii accidentale de informații, defecțiunilor tehnice, dezastrelor naturale sau unor atacuri cibernetice.

Companiile care vor să se dezvolte în această piață atât de complexă și în continuă schimbare, au la dispoziție instrumentele potrivite. Aici ne referim la tehnologia potrivită de salvare de date, backup și disaster-recovery.

OneXafe Storage Craft – noua generație de stocare și backup

OneXafe este un dispozitiv de stocare de tipul network-attached storage (NAS) cu backup integrat, puternic, dar simplu și scalabil, cuplat cu OneSystem, un serviciu de management bazat pe cloud.

 One-IT, în calitate de furnizor și integrator de soluții și echipamente IT, îți pune la dispoziție sisteme de stocare, de backup și de recuperare a datelor în cazuri majore.

Pentru informații despre Storage Craft, backup sau o ofertă personalizată pentru business, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp.

work

Storage Craft

Echipamentele de ultimă generație, livrate de One-IT: OneXafe 4412 144TB + 96TB 10GbE BASE-T

OneXafe Storage Craft – Beneficii directe

1. Stocare imuabilă și securizată

✅ Stochezi și recuperezi rapid fișiere și foldere întregi datorită clonării datelor sau instantaneelor imuabile (care nu pot fi schimbate/modificate), criptate sau șterse de atacuri ransomware.

✅ Protejezi datele în cazul unor erori tehnice cu replicarea de la distanță în 4 pași simpli.

✅ Sistemul de fișiere OneXafe se bazează pe un depozit de obiecte scrise o singură dată și niciodată modificate. Orice modificare pe care o faci sistemului de fișiere are ca rezultat crearea de noi obiecte. Protecția continuă a datelor (CDP) OneXafe realizează instantanee (snapshots) la fiecare 90 de secunde. Acestea reprezintă vizualizarea sistemului de fișiere în momentul în care este făcută instantaneul.

AVANTAJ IMPORTANT: Datorită acestor snapshots, poți reveni la anumite momente din timp (cu ajutorul OneXafe Storage Craft) și poți recupera astfel întregul sistem de fișiere în doar câteva minute.

2. Scalare a datelor de backup

✅ Reduci de până la 10 ori (în funcție de tipul de date) cerințele privind capacitatea de stocare cu deduplicarea încorporată, rapidă și în linie a backup-urilor.

✅ Adaugi un OneXafe suplimentar și obții automat capacitatea disponibilă pentru adaptarea la nevoile tot mai mari de stocare și backup.

Cu protecția continuă a datelor OneXafe, acestea sunt „rezistente” împotriva atacurilor de tip ransomware sau erorilor utilizatorului, astfel încât informațiile sunt întotdeauna recuperabile.

3. Simplifici administrarea infrastructurii de backup

✅ Nu există RAID, LUN-uri (unităţi logice comutate) sau volume de configurat. Elimini complexitatea administrării întregii infrastructuri și o protejezi împotriva defecțiunilor discurilor sau dispozitivelor cu ajutorul replicării locale.

✅ Înlocuiești sau elimini discurile defecte fără a fi nevoie de o reconfigurare a stocării și fără întreruperi ale serviciilor de date.

✅ Gestionezi dispozitivele de backup din orice browser.

OneXafe este o soluție concepută atât pentru mediile de server virtualizate, cât și pentru mediile fizice, oferind astfel scalabilitate pentru datele de backup în continuă creștere. În plus, oferă o comoditate a configurației (aproape de zero), a sarcinilor de gestionare a stocării.

 

Dacă îți doresți o infrastructură completă care integrează funcții avansate de stocare, replicare și backup al datelor, poate fi tehnologia potrivită pentru organizația sau firma ta.

 

work

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.