Locul 1 pentru One-IT în Topul Firmelor din Maramureș la categoria: Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT, susținând soluțiile de digitalizare oferite

5/5 - (1 vote)

Locul 1

În 28 octombrie 2022, One-IT a obținut, pentru a zecea oară, locul 1 în „TOPUL FIRMELOR MARAMUREȘENE” la categoria Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT. Această reconfirmare a performanței este un motiv în plus pentru a continua să oferim profesionalism, implicare și calitate a soluțiilor de digitalizare firmelor românești.

Premierea a avut loc la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în cadrul competiției „Topul Firmelor Maramureșene” (ediția a XXIX-a), care susține an de an performanța și continuitatea în mediul de business pentru dezvoltarea economiei județului prin afaceri de succes, aducând totodată și creșterea calității vieții.

În cei peste 18 ani de activitate, echipa One-IT a reușit să se perfecționeze și, cu respect și grijă față de client, ne bucurăm că tot mai mulți clienți din întreaga țară optează pentru soluțiile livrate de One-IT.

Susținem că digitalizarea schimbă radical mediul social și de business prin tehnologiile IT potrivite. Tocmai de aceea, parteneriatele cu lideri din domeniul IT, ne ajută să furnizăm astfel de soluții fiabile, testate cu succes și care aduc un plus de valoare clienților.

 

Iată câteva dintre soluțiile de digitalizare preferate de tot mai mulți clienți One-IT din România:

🔹 Echipamente IT și softuri de productivitate: laptopuri, PC, servere, softuri de productivitate (ERP, CRM, editare, colaborare în cloud, grafică etc.)

🔹 Securitate IT: antivirus, VPN, firewall etc.

🔹 Infrastructură IT: echipamente de rețea LAN și Wi-Fi, rețelistică completă

🔹 Managementul documentelor: imprimante, scannere, dispozitive semnătură electronică, arhivare electronică

🔹 Stocare și protecție a datelor: echipamente de stocare, backup – NAS-uri, disaster recovery

🔹 Continuitate în business: UPS-uri, softuri de monitorizare energie

🔹 Comunicare la distanță: soluții de videoconferință, networking, platforme în cloud

🔹 Automatizare a proceselor: roboți software inteligenți

Acest premiu aduce o recunoaștere a muncii fiecărui membru al echipei One-IT, a celor peste 30 de parteneriate durabile pe care le-am construit, dar și a frumoasei colaborări pe care am creat-o de-a lungul anilor cu clienții One-IT. Aceștia sunt cei pe care dorim să îi surprindem mereu cu dedicare în fața nevoilor lor, cu dorința constantă de a le aduce valoare și utilitate prin implementarea echipamentelor și soluțiilor IT care pot într-adevăr să le transforme și să le îmbunătățească viața și activitatea.

Cu recunoștință, Nicolae Onțiu, CEO & Fondator One-IT, a declarat: „Cu mare bucurie, primim pentru a zecea oară locul 1 în Topul firmelor maramureșene. Mă simt onorat și, în numele întregii echipe One-IT, doresc să mulțumesc tuturor celor care în toți acești ani ne-au oferit oportunitatea de a evolua și de ajunge la un prag în care să putem susține în mod real dezvoltarea businessurilor prin intermediul tehnologiei de vârf. Mulțumesc partenerilor și colaboratorilor pentru deschiderea și profesionalismul unor parteneriate valoroase și, nu în ultimul rând, clienților One-IT pentru încrederea în puterea echipei și în soluțiile pe care le oferim în mod constant.”

Mulțumim tuturor clienților, partenerilor și colaboratorilor pentru încrederea pe care ne-o acordă și ne motivează să ridicăm ștacheta tot mai sus, construind legături neprețuite cu fiecare în parte.

 

One-IT. Mai mult decât un expert, un prieten!

Locul 1

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply