Sistem videoconferință Poly Studio premium USB video bar – stoc și preț promoțional la One-IT

Sistem videoconferință Poly Studio premium USB video bar – stoc și preț promoțional la One-IT 5.00/5 (100%) 1 vote

Poly Studio Polycom

Poly Studio este sistemul potrivit de videoconferinta pentru munca remote sau pentru predarea in cadrul lectiilor la scoala online sau pentru scenariul hibrid. Sistemul este foarte potrivit pentru ca are functia de speaker tracking – urmareste vorbitorul chiar daca el se misca fizic si microfonul are acoperire pe o raza de 4 metri.

Pentru învățământ digital în școli, soluțiile Poly de ultimă generație sunt cele mai potrivite pentru predare online și la distanță – vezi specificații: Poly Studio

Pentru detalii și cotații preț: Pret Special

 • Poly Studio USB video bar

  Echipamentul se conectează facil prin intermediul USB și transmite natural mișcările vorbitorului, pe care îl încadrează în permanență. Sunetul este clar indiferent de bruiajele din fundal. Aceste caracteristici îi permit profesorului să se plimbe în încăpere exact așa cum ar face-o în clasă și să se îndepărteze pentru a exemplifica pe o planșă sau tablă.
  ✓ Rezoluție 4K
  ✓ Zoom 5x cu unghi mare de vizualizare 120°
  ✓ Focus automat pe vorbitor
  ✓ Urmărește vorbitorul automat
  ✓ 6 microfoane stereo integrate cu arie de acoperire pana la 4m
  ✓ Boxe stereo integrate


Vezi toate specificatiile pentru Poly Studio premium USB soundbar

Instalarea echipamente este simplă, nu necesită cunoștințe tehnice. Studio USB Video Bar se conectează rapid la cele mai cunoscute platforme online de videoconferință: Microsoft Teams, Zoom, Google sau Skype.
Poly oferă soluții video și audio la prețuri bune, folositoare în implementarea celor mai noi tehnologii în sălile de clasă virtuale. Unele echipamente pot fi folosite atât pentru conectarea celor prezenți în încăpere cu persoane din exterior, cât și strict pentru persoane aflate la distanță.

Acest tip de soluții pot suplini cu succes cancelaria, făcând posibile ședințele dintre profesori și colaborarea acestora la un nivel profesionist, chiar și de la distanță.

Poly oferă o multitudine de soluții care au integrate nativ cele mai populare platforme de videoconferință, astfel că inclusiv sarcinile administrative din educație pot beneficia de avântul tehnologic.

Video de prezentare Poly Studio – soluție utilă de videoconferință pentru predarea online sau hibrid:

Pentru detalii și cotații preț soluții învățământ digital în școli: Pret Special

.

Colaborarea video în timp real cu alți profesori sau cu traineri poate fi de mare folos pentru profesori atunci când se încearcă implementarea unor reforme în privința orelor fiecăruia. Având acces la soluții colaborative și de stocare în cloud, necesitatea de a completa și transmite documente în formă fizică scade, transmiterea informației se face instant, iar profesorul poate să-și dedice timpul sarcinii de care se ocupă – programul orei și predarea.

One-IT

ONE-IT - Smart technologies, Cyber Security, Cloud, integrated IT solutions for business productivity.
Detalii despre noi: echipa One-IT

Share this article:

Etichete: , , ,

Leave a Reply

 • 1

 • 2

1/2

Cerere PREȚ SPECIAL


This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.