Sistem de videoconferință Poly Studio Premium USB Video Bar – stoc și preț promoțional la One-IT

5/5 - (1 vote)

Poly Studio Polycom

Poly Studio Premium USB Video Bar este sistemul de videoconferință potrivit pentru munca remote, pentru predarea în cadrul lecțiilor la școala online sau pentru scenariul hibrid.

Sistemul are o funcție extrem de utilă pentru cei care trebuie să comunice de la distanță: speaker tracking – urmărește vorbitorul chiar dacă acesta se mișcă fizic și are microfonul cu acoperire pe o rază de 4 metri.


Poly Studio Premium USB Video Bar este în acest moment la promoție, beneficiind de o reducere de 30% în shopul One-IT.

 

Poly Studio premium USB video bar

  • Poly Studio Premium USB Video Bar

    Echipamentul se conectează facil prin intermediul USB și transmite natural mișcările vorbitorului, pe care îl încadrează în permanență. Sunetul este clar, indiferent de bruiajele din fundal. Aceste caracteristici îi permit profesorului să se plimbe în încăpere exact așa cum ar face-o în clasă și să se îndepărteze pentru a exemplifica pe o planșă sau tablă.

    Pentru cei care inițiază videoconferințe în cadrul muncii la birou și la distanță, încadrarea inteligentă de grup permite participanților să aibă o comunicare mult mai naturală datorită încadrării automate a celor care vorbesc. Bara video USB Polycom Studio facilitează conectarea mai mult ca niciodată, cu funcționalitate plug-and-play care funcționează cu aproape orice platformă video și orice buget.

    ➡ Rezoluție 4K;
    ➡ Zoom 5x cu unghi mare de vizualizare 120°;
    ➡ Focus automat pe vorbitor;
    ➡ Urmărește vorbitorul automat;
    ➡ 6 microfoane stereo integrate cu arie de acoperire pana la 4m.
    ➡ Boxe stereo integrate.


Vezi toate specificatiile pentru Poly Studio premium USB soundbar.

Instalarea echipamente este simplă, nu necesită cunoștințe tehnice. Studio USB Video Bar se conectează rapid la cele mai cunoscute platforme online de videoconferință: Microsoft Teams, Zoom, Google sau Skype.

Poly oferă soluții video și audio la prețuri bune, folositoare în implementarea celor mai noi tehnologii în sălile de clasă virtuale și birourile remote. Unele echipamente pot fi folosite atât pentru conectarea celor prezenți în încăpere cu persoane din exterior, cât și pentru conectarea strict a persoanelor aflate la distanță.

Video de prezentare Poly Studio – soluție utilă de videoconferință pentru munca la distanță:

Acest tip de soluții poate suplini cu succes ședințele de la birou sau cancelaria, făcând posibile ședințele dintre profesori și colaborarea acestora la un nivel profesionist, chiar și de la distanță.

Poly oferă o multitudine de soluții care au integrate nativ cele mai populare platforme de videoconferință, astfel încât inclusiv sarcinile administrative din educație pot beneficia de avântul tehnologic.

Video de prezentare Poly Studio – soluție utilă de videoconferință pentru predarea online sau hibrid:

Colaborarea video în timp real cu alți profesori sau cu traineri poate fi de mare folos pentru profesori atunci când se încearcă implementarea unor reforme în privința orelor fiecăruia. Având acces la soluții colaborative și de stocare în cloud, necesitatea de a completa și transmite documente în formă fizică scade, transmiterea informației se face instant, iar profesorul poate să-și dedice timpul sarcinii de care se ocupă – programul orei și predarea.

Etichete: , , ,

Leave a Reply