NAS-urile Synology: performanță și beneficii pentru echipe mici și medii

Rate this post

NAS Synology

NAS-urile ajută la organizarea, stocarea și securizarea datelor unei companii. Află cum poate fi folosit un NAS Synology de orice echipă și ce beneficii importante aduce în activitate.

 

Ce descoperi în acest articol:

Cum este folosit un NAS Synology de către o echipă?

✅ Beneficiile aduse de utilizarea unui NAS Synology pentru o echipa mica sau medie

✅ Instrumente de lucru specifice NAS-urilor Synology pentru eficientizarea muncii

 

NAS-urile Synology sunt concepute pentru a avea un impact pozitiv asupra stilului de lucru pentru o echipă mică sau medie. Iată câteva dintre cele mai importante avantaje date de utilizarea NAS-urilor Synology într-o organizație.

 1. Simplitate în utilizare

NAS-urile Synology sunt concepute pentru a ajuta utilizatorii să utilizeze echipamentele cu ușurință. De aceea, au un sistem de operare bazat pe Linux, DiskStation Manager (DSM), cu interfață plăcută și ce poate fi utilizată de orice persoană cu înclinație către tehnologie. Cu ajutorul butonului de start, al desktop-ului, taskbar-ului și controlului intuitiv, logarea utilizatorilor și afișarea ferestrelor promovează un mod de lucru intuitiv.

 1. Eficiență în organizarea activității

Synology pune la dispoziție peste 100 de aplicații terțe gratuite, în funcție de scopul echipamentului, ce oferă tot ce ar putea avea nevoie echipa pentru a-și optimiza activitatea. Astfel, poate identifica soluții dedicate pentru colaborare, productivitate, stocare și backup, multimedia, supraveghere, securitate etc. Aceste tool-uri ajută utilizatorii să își planifice și îndeplinească taskurile mai rapid, atât la nivel individual, cât și în echipă.

 1. Flexibilitate și partajare simplă de la distanță

În contextul în care tot mai multe organizații au adoptat modul de lucru hibrid, Synology vine cu posibilitatea accesării facile a NAS-ului și utilizării fișierelor partajate de la distanță (telefon, tabletă). Acest lucru poate fi realizat direct din aplicații sau prin intermediul funcției QuickConnect.

 1. Securitate și performanță îmbunătățită a stocării datelor

NAS-ul este o componentă hardware care rulează un sistem de operare cu funcția de stocare și gestionare centralizată a fișierelor. Pentru ca stocarea să aibă nivelul de complexitate dorit de utilizatori, NAS-urile Synology suportă RAID și SHR, prin intermediul cărora se obține securitate suplimentară a datelor (se pot crea, inclusiv, permisiuni pentru foldere și subfoldere) și performanță îmbunătățită (obține redundanță de date pentru a reducere pierderea de date).

 1. Integrare ușoară în rețeaua IT existentă

Dacă NAS-ul face parte dintr-o rețea IT, acesta poate fi integrat prin Windows Server domain controller, iar setările vor putea fi gestionate din domeniu.

Este o alegere excelentă pentru IMM-urile care doresc să controleze accesul utilizatorilor și o gestionare simplificată.

Pentru informații suplimentare sau consultanță în identificarea celor mai potrivite soluții de stocare și backup pentru datele organizației tale, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta:

work
 

Cum poate impacta un NAS Synology stilul de lucru al unei echipe mici?

➡️ Fișierele cu care lucrează toți membrii echipei sunt în siguranță și protejate de ștergere accidentală, dezastre naturale, sau defecte hardware. NAS-ul Synology are capacități de deduplicare și este un echipament de backup de încredere.

➡️ Echipamentul are dimensiuni reduse, și nu necesită condiții de mediu speciale. La nevoie poate fi transportat cu ușurință.

➡️ Atât fișierele fiecărui membru cât și cele comune pot fi accesate de către toată echipa sau doar de către persoanele avizate, prin intermediul permisiunilor de acces și a capacităților de partajare.

➡️ Munca colaborativă se face local, în siguranță, prin intermediul Synology Collaboration Suite.

🔹 Synology Drive – realizează sincronizarea datelor și backup-ul fișierelor utilizând un spațiu de stocare minim. Orice fișier este disponibil oricând, la un search distanță.

🔹 Synology MailPlus – păstrează în siguranță arhivele de emailuri ale tuturor utilizatorilor, într-un mod foarte facil de gestionat (nu necesită implicarea echipei IT)

🔹 Synology Office – funcționează ca și alte pachete Office de pe piață, doar că și în mod colaborativ – se pot crea și edita prin intermediul lui Documente, Spreadsheet-uri, și Slide-uri. Pot lucra simultan mai multe persoane pe același fișier.

🔹 Synology Chat – este un pas înainte pentru comunicarea echipei – mesajele pot fi criptate, redirecționate, se pot salva și programa. Există opțiuni de pinning și remindere.

➡️ Atunci când se lucrează cu multe fotografii sau fișiere grafice, aplicația PhotoStation include toate caracteristicile necesare – ordonarea fișierelor în funcție de preferințe, capacități de sharing, galerie ușor de accesat, portofoliu afișat plăcut pentru clienți. Pentru fotografiile de echipă și alte amintiri se poate folosi Synology Moments.

➡️ Camerele de supraveghere din locație împreună cu arhiva video pot fi gestionate cu ușurință din Surveillance Station.

 

Toate aceste instrumente ajută la organizarea, eficientizarea și finalizarea taskurilor cu mai mare ușurință, economising timp și resurse în cadrul echipei.

 

Urmărește sesiunea TECHtime One-IT cu Mihai Marcu, Key Account Manager Synology în Romania 👉 Despre soluțiile complete de stocare și backup

VEZI OFERTA ONE-IT de NAS Synology: www.one-it.ro/synology

Etichete: , , , , ,

Leave a Reply

  • 1

  • 2

  1/2

  Formular SOLICITARE


  This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.