Roboți software inteligenți – Optimizează taskurile repetitive din firma ta

5/5 - (1 vote)

roboți software

În această perioadă, multe dintre taskurile repetitive din firmă se desfășoară online, iar de aceea, cu siguranță îți dorești o funcționare cât mai eficientă a activității zilnice. Acest lucru îl poți realiza cu ajutorul unor roboți software inteligenți. Vezi mai jos ce pot aduce în plus pentru optimizarea activității firmei tale.

Roboții software inteligenți preiau cu succes activitățile repetitive desfășurate pe calculator, (consumatoare de timp și resurse)  și, cel mai important, lucrează pentru oameni, fără oameni.

Iată câteva soluții clare:

➡️ Robot pentru realizarea de statistici inteligente din surse interne (CRM, ERP) și surse externe (situații financiare);
➡️ Robot pentru citirea și introducerea automată a facturilor în sistemele de gestiune;
➡️ Robot pentru procesarea extraselor de cont și introducerea organizată și sistematică a informațiilor în sistemele informatice de gestiune;
➡️ Robot pentru monitorizarea prețurilor pe magazine online (produse proprii B2B și concurență);
➡️ Robot pentru încărcarea automată a corespondenței e-mail în CRM/ERP;
➡️ Robot pentru trimiterea de campanii personalizate clienților (e-mail/SMS personalizate).

Rezultat: economii de timp, acuratețe și viteză în procesele afacerii și eliminarea erorilor umane. În plus, crești productivitatea și motivarea echipei.

Pentru detalii și oferte dedicate pentru roboți software inteligenți, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp:

work

Tehnologia oferă noi modalități de eficientizare a întregii activități cu soluții IT de ultimă generație. Cheia este să alegi ce se potrivește firmei tale.

Etichete: ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.