Black Friday la One-IT: oferte la echipamente IT în 11-13 noiembrie 2022

5/5 - (1 vote)

Black Friday

One-IT revine de Black Friday cu oferte la cele mai îndrăgite echipamente IT! În perioada 11-13 noiembrie 2022, vei putea profita de promoții speciale la laptopuri, imprimante, NAS-uri, videoproiectoare și multe altele. Vezi mai jos ce te așteaptă de Black Friday la One-IT!

 

Pentru că dorim să te bucuri de tehnologiile preferate, One-IT lansează campania de Black Friday în weekendul reducerilor, cu promoții speciale valabile în perioada 11-13 noiembrie 2022. 💯


Fii primul care află ofertele speciale de Black Friday la echipamente IT! >>  Abonează-te la newsletter-ul PROMO și fii la curent cu toate promoțiile One-IT:


Abonare Newsletter Promoții

Tehnologia face deja parte din rutina ta zilnică, nu-i așa? Dacă ai în minte câteva gadget-uri sau dispozitive pe care ți le dorești și ai așteptat să le găsești la reducere, acum e momentul tău. De Black Friday, îți oferim echipamente IT și softuri performante și de calitate, indiferent că le vei folosi acasă sau la birou.

One-IT îți aduce:

⭐️ Produse în stoc: laptopuri, imprimante, videoproiectoare, NAS-uri, echipamente de backup, sisteme de operare, antivirus etc.;
⭐️ Livrare rapidă: curier rapid oriunde în țară;
⭐️ Calitate garantată, datorită parteneriatelor cu cele mai importante branduri de tehnologie din piață.

🤩 În plus, special pentru tine, îți propunem și pachete de produse și softuri IT, pe care odată achiziționate, le poți pune la treabă imediat, fără niciun stres.

Black Friday    backupBlack FridayBlack FridayBlack Friday

Ești curios(-asă)? În scurt timp vei afla toate surprizele pe care ți le oferim de Black-Friday. Nu uita să te abonezi la NEWSLETTER PROMO și vei fi primul care se poate bucura de o gamă variantă de produse IT la promoții garantate.

 

De ce să ne alegi pe noi?

Peste 18 ani de experiență și inovație pe piața IT din România;
✅ Peste 30 de parteneriate cu unele dintre cele mai mari branduri din domeniul tehnologiei;
✅ Peste 25.000 de echipamente IT furnizate la nivel național;
✅ De 10 ori locul 1 în Topul Firmelor Maramureșene la categoria Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.

 

Înscriere Newsletter promoții IT

 

Black FridayBlack Friday   

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Înscriere Newsletter promoții IT