Echipamente Lenovo dedicate afacerilor – tehnologie smart la îndemână pentru orice business

5/5 - (1 vote)

Lenovo Smarter Technology

În afaceri contează eficiența și performanța iar aceaste atribuții trebuie să se regasească și la echipamentele IT pe care le folosești, acum ai avantajul că poți să reinventeazi lucrul în business cu laptopurile de la Lenovo!

Gama Think de la Lenovo este recunoscuta pentru durabilitate, rezistenta si fiabilitate. Faceti fata oricarei provocari cu specificatii tehnice de ultima generatie, functii inteligente, colaborare la distanta eficienta si securitate pentru afaceri.

ThinkPad – concepute sa reziste, laptopurile din aceasta gama ofera performanta pentru mobilitate extrema si durata de viata impresionanta, combinand portabilitatea cu puterea unei statii de lucru.

ThinkBook – laptopuri ce permit cu usurinta sa lucrati mai inteligent, nu mai mult. Ofera procesoare puternice, optiuni de stocare flexibile, transferuri de fisiere usoare, functii inteligente, design inconfundabil si securitate sporita recunoscuta.

Pentru informații suplimentare, oferte promoționale sau prețuri speciale Lenovo, completază formularul de mai jos,
iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp:

work

Lenovo ThinkCenter sau Lenovo AIO?

Echipamentele de tip statii de lucru de la Lenovo se regasesc in variante multiple, un avantaj ce este oferit spatiului dvs. de lucru, fie el de la locul de munca sau de acasa.

Formele variaza de la desktop-uri tower traditionale la sisteme ultracompacte sau dispozitive All-in-One modern.

Construite pentru a rezista sarcinilor solicitante de zi cu zi ale diverselor aplicatii grafice sau seturi mari de date.

All in One – Datorita designului compact si a aspectului profesionist, computerele de tip all-in-one sunt alegerea potrivita cand vine vorba de biroul dvs. de la locul de munca sau de acasa.

Tiny – Desktopurile Tiny din Seria M sunt create sa sporeasca performanță afacerilor prin puterea de procesare impresionanta si a design-ului ce economiseste atat spatiu cat si energie.

ThinkCentre – Performanta Premium, fiabilitate solida

Proiectat pentru productivitate

Fiabilitate si Securitate de exceptie

Securitate imbunatatita a datelor

Lenovo Neo & IdeaCentre

Performanta Video si audio

Design ultra-slim

Construit pentru a va indeplini necesitatiile

Echipamentele Lenovo ofera performante uimitoare necesare pentru a avea succes la birou sau in deplasare, adaptandu-se tuturor provocarilor de business din prezent!

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.