Spațiul pentru IT e limitat? – Alege soluția Vertiv VRC-S, Edge-Ready Micro Data Centre

5/5 - (1 vote)

Vertiv™ VRC-S

Tehnologii Vertiv pentru infrastructura IT Edge

Vertiv™ VRC-S – O soluție completă de infrastructură edge ce poate fi implementată în numai câteva zile

Vertiv™ VRC-S este o soluție de tip „micro data center”, livrată complet asamblată din fabrică și creată special pentru aplicații IT edge. Sunt disponibile mai multe configurații și puteți să instalați varianta aleasă în doar câteva ore. Aveți posibilitatea să alegeți dintre patru dimensiuni diferite de cabinet, două opțiuni de răcire (de tip split sau self-contained) cu ventilație back-up, și, dacă doriți, puteți integra un UPS. De asemenea, oferta este completată de un PDU inteligent care include componente de monitorizare și un pachet software inteligent.

Ce conține pachetul

Micro-centrul de date integrat din fabrică este compus din:

🔹 Cabinet de tip rack Vertiv™ VR;

🔹 Kit de răcire Vertiv™ VRC split sau self-contained;

🔹 Unitate de răcire cu o capacitate de răcire a echipamentelor IT de 3,5 KW;

🔹 Pompă de condensare;

🔹 Switch PDU rackabil Vertiv™ Geist™ cu senzori, monitorizat la nivel de outlet;

🔹 Software de monitorizare Vertiv™ Intelligence Director;

🔹 Ventilator de back-up conectat la senzori inteligenți și outlet-uri pre-programate;

🔹 Opțional un UPS Liebert® GXT5 6kVA;

🔹 Set de paneluri de blanking pentru optimizarea fluxului de aer – 10 x 1RU.

Pentru oferte, configurații și prețuri speciale VERTIV, completează formularul de solicitare: 

work

.

Cabinet de tip rack Vertiv™ VR

Beneficiile sistemului Vertiv™ VRC-S

1️⃣ Instalare de tip “Plug and Play”

Costurile de planificare și instalare ale proiectului sunt reduse, deoarece toate componentele sistemului Vertiv™ VRC-S sunt integrate și compatibile. Se conectează la rețeaua electrică și la internet/intranet și, după caz, sistemul de răcire se integrează în sistemul pre-existent al clădirii sau se instalează unitatea split exterioară de răcire.

2️⃣ Disponibilitate extinsă

Pentru a asigura echipamentelor IT o durată de viață optimă și fiabilitate de top, Vertiv™ a selectat cele mai bune componente pentru VRC-S, la standarde industriale. Toate aceste componente oferă echipamentelor dumneavoastră cele mai bune condiții pentru funcționare neîntreruptă. UPS-ul integrat oferă putere electrică, în caz de pene de curent, atât sistemului de răcire, cât și echipamentelor IT instalate, iar ventilatorul de back-up asigură continuarea funcționării în cazul unei defecțiuni la sistemul de răcire.

3️⃣ Costuri operaționale scăzute

Vertiv™ VRC-S este gândit pentru a avea cele mai scăzute costuri operaționale posibile. Folosind ventilatoare cu viteza de rotire controlată și un compresor, sistemul de răcire Vertiv™ VRC adaptează răcirea în funcție de disiparea de căldură reală a echipamentelor IT, astfel consumând exact cantitatea de curent electric necesară. UPS-ul certificat Energy Star 2.0 folosește cel mai ridicat factor de putere, scăzând astfel costurile asociate consumului de curent electric.

4️⃣ Control și monitorizare de la distanță

Controlul și monitorizarea remote securizate și fiabile sunt cruciale pentru administrarea echipmentelor IT edge în spații fără personal IT on-site. Vertiv™ Intelligence Director oferă acces la toate componentele Vertiv™ VRC-S conectate la rețea, la sistemul de răcire, UPS și PDU sub o singură adresă IP, fiind compatibil cu toate protocoalele comune de rețea.

5️⃣ Garanție 3 ani pentru întreg sistemul VRC-S

Vertiv™ oferă promisiunea calității întregului sistem VRC-S, iar pentru produsele înregistrate pe site-ul Vertiv™ veți beneficia de garanție de 3 ani:  https://www.Vertiv™.com/en-emea/support/register-your-product/registration/.

 

Avantajele achiziționării sistemului Vertiv™ VRC-S de la ONE-IT

  • Consultanță pentru proiectul dumneavoastră: împreună cu specialiștii Vertiv vă oferim consiliere pentru a găsi soluția ideală din portofoliul VRC-S.
  • Prețuri speciale de proiect: vă asigurăm accesul la cotații speciale și prioritizarea proiectelor pentru soluțiile Vertiv™.
  • Servicii asociate sistemului VRC-S: împreună cu Vertiv™ oferim servicii de PIF (punere în funcțiune) sau extra-garanție cu SLA îmbunătațit.
  • Documentație completă, data sheet-uri și materiale tehnice justificative care vă ajută inclusiv în proiectele de finanțare.
  • Asigurăm organizarea transportului produsului până la adresa de implementare – oriunde în România.

 

Pentru oferte de soluții IT de Micro Data Centre sau soluții complexe de infrastructură edge,
completează formularul de solicitare: 

work

.

 

.

Etichete: , , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.