Noile procesoare INTEL Generația a 13-a disponibile la One-IT | Performanță și overclocking de neegalat

4/5 - (4 votes)

Intel Core generatia 13

Cu noile procesoare INTEL Generația a 13-a (Raptor Lake) ai performanță de neegalat, poți transmite live, să creezi și să excelezi la cele mai înalte niveluri cu funcțiile de top din industrie și cea mai recentă arhitectură hibridă.

Concept pentru cerințele din prezent ale pasionaților de gaming. Cea mai recentă versiune a arhitecturii hibride a aduce gameplay-ul dincolo de performanță, pentru a-ți oferi puterea de a face totul, procesoarele Intel generația 13 oferă cea mai bună experiență de gaming din lume și capacități de overclocking de neegalat.

Model de top este Intel® Core™ i9-13900K din a 13-a generație – cel mai rapid procesor pentru desktop din lume1. Noua familie de procesoare Intel Core din a 13-a generație include șase noi procesoare desktop deblocate cu până la 24 de nuclee și 32 de fire de execuție și viteze de ceas incredibile de până la 5,8 GHz pentru cea mai bună experiență de joc, streaming și înregistrare.

Familia de desktop-uri Intel Core din a 13-a generație cuprinde 22 de procesoare și peste 125 de modele de sisteme partenere – oferind o experiență fără compromisuri atât în ceea ce privește performanța aplicațiilor, cât și compatibilitatea cu diverse platforme. Pasionații pot profita de îmbunătățirile de performanță ale procesoarelor Intel Core din a 13-a generație cu plăcile de bază existente cu chipset Intel® 600 sau cu noile plăci de bază cu chipset din seria Intel® 700. Combinate atât cu cel mai recent suport pentru memorii DDR5, cât și cu suportul continuu pentru memoriile DDR4, utilizatorii se pot bucura de beneficiile Intel Core din a 13-a generație, personalizându-și în același timp configurația în funcție de propriile preferințe în materie de caracteristici și buget.

Pentru ofertă preț și termen livrare, completează formularul de solicitare cu modelul dorit de CPU:

work

.

“Ridicăm încă o dată standardele de performanță ale PC-urilor cu cea mai recentă generație de procesoare Intel Core din a 13-a generație,” a declarat Michelle Johnston Holthaus, vicepreședinte executiv și director general al Client Computing Group Intel. „Familia de procesoare Intel Core din a 13-a generație este cel mai recent exemplu al modului în care Intel permite experiențe uimitoare pe PC – la scară largă și în toate segmentele de produse PC. Dacă combinăm acest lucru cu un ecosistem de parteneri de top din industrie și cu noi soluții precum Intel Unison, împreună arătăm lumii ce este cu adevărat posibil cu experiența PC-ului în viitor.”

O platformă completă pentru jocuri și creație

Bazându-se pe un proces matur Intel 7 și pe arhitectura hibridă de performanță x86, procesoarele Intel Core din a 13-a generație pentru desktop-uri permit o performanță mai bună a sistemului – chiar și în cazul celor mai solicitante sarcini de lucru multitasking. Aceasta include performanțe cu până la 15% mai bune la un singur fir și cu până la 41% mai bune la mai multe fire3.

Cu această generație, arhitectura hibridă de performanță Intel reunește cele mai rapide nuclee de performanță (P-core) construite vreodată împreună cu până la dublarea numărului de nuclee eficiente (E-core) – oferind performanțe îmbunătățite cu un singur și mai multe fire ce permit:

  • Cea mai bună experiență de joc din lume: Disponibil cu până la 24 de nuclee (8 P-core, 16 E-core) și 32 de fire, noul Core i9-13900K oferă cea mai bună experiență pentru jocuri, streaming și înregistrare. Cu o frecvență de până la 5,8 GHz și performanțe cu 15% mai bune pe un singur fir, poate crește rate de cadre ridicate și permite experiențe de joc de excepție pentru titluri de top4
  • Progrese continue în crearea de conținut performant: gama de procesoare desktop Intel Core din a 13-a generație adaugă mai multe nuclee E și performanță multi-thread cu până la 41% mai bună pentru a gestiona sarcini de lucru multiple și de calcul, pentru a menține oamenii în fluxul creativ
  • O experiență de overclocking de neegalat5: Procesorul Intel Core din a 13-a generație oferă o experiență de overclocking de neegalat pentru toată lumea – de la experți la începători. Utilizatorii de procesoare Intel Core din a 13-a generație pot observa viteze medii de overclockare mai mari pe nuclee P, nuclee E și memorie DDR5. Intel și-a actualizat, de asemenea, caracteristica simplă de overclocking cu un singur clic, Intel® Speed Optimizer, pentru a suporta procesoarele din a 13-a generație, astfel încât utilizatorii să poată face overclock cu un minim de efort. Iar ecosistemul robust Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 3.0 oferă o selecție largă de module de overclocking. Când este cuplată cu Intel® Dynamic Memory Boost, această caracteristică oferă o experiență de overclockare a memoriei fără probleme atât cu DDR4, cât și DDR5.

Noile procesoare INTEL Generatia a 13-a

Rob Bartholomew, director de produs la Creative Assembly, a declarat: „Lucrăm cu Intel de peste un deceniu pentru a oferi o experiență incredibilă Total War pe procesoarele Intel. Am optimizat Total War: WARHAMMER III pentru arhitectura hibridă din a 12-a generație și suntem încântați să continuăm lucrul cu noile procesoare Intel Core din a 13-a generație.”

Caracteristici de top în industrie pentru Platformele Desktop

Procesoarele desktop Intel Core din a 13-a generație oferă utilizatorilor performanțe și experiențe de ultimă generație pentru jocuri, creare de conținut și muncă, cu mai multe caracteristici noi și îmbunătățite, printre care:

  • Tehnologia Intel® Adaptive Boost și Thermal Velocity Boost mărește în mod oportun

frecvențele de ceas ale procesorului în funcție de consumul de energie și de marja de manevră termică în timpul unei anumite sarcini de lucru. Disponibil în SKU-uri Intel Core i9 deblocate.

  • Mai multe nuclee E de pe Intel Core i5, i7, i9 oferă un salt mare în performanța cu mai multe fire și o experiență mai bună de multi-tasking/mega-tasking pentru utilizatori.
  • Suport PCIe Gen 5.0, cu până la 16 benzi pe procesor
  • Suport de memorie crescut la DDR5-5600 și DDR5-5200, menținând în același timp compatibilitatea cu DDR4
  • Cache L2 de până la 2 ori mai mare și cache L3 mărit.

Intel GAME 13thGen Experience

Vă prezentăm chipset-ul Intel seria 700 cu compatibilitate retroactivă

Alături de procesoarele Intel Core pentru desktop din a 13-a generație, Intel lansează noul chipset Intel 700 Series cu caracteristici avansate pentru fiabilitate și performanță sporite. Opt benzi PCIe Gen 4.0 suplimentare combinate cu PCIe Gen 3.0 oferă 28 de benzi în total în afara chipsetului, porturile USB 3.2 Gen 2×2 (20Gbps) oferă o viteză de conectivitate USB îmbunătățită, iar DMI Gen 4.0 crește rata de transfer de la chipset la CPU pentru un acces rapid la dispozitivele periferice și la rețea. În plus, Intel aduce compatibilitate înainte și înapoi. Profitați de îmbunătățirile de performanță ale procesoarelor Intel Core din a 13-a generație cu plăcile de bază existente bazate pe chipset Intel 600.

Intel Unison: O experiență multi-dispozitiv fără întreruperi ce permite un ecosistem deschis

În urma achiziției Screenovate prezentată la CES 2022, Intel prezintă Intel® Unison™,  soluție software care conectează fără probleme PC-ul și dispozitivele pentru o experiență universală, ușor de utilizat în toate sistemele de operare. Versiunea inițială a Intel Unison va oferi o experiență de conectivitate continuă între PC și telefon, începând cu iOS și Android. În urma unui proces simplu de asociere, utilizatorii vor putea să:

  • Transfere fișiere: Utilizatorii economisesc timp atunci când transferă fișiere și fotografii între un PC și un dispozitiv Android sau iOS, pot extinde puterea PC-ului și să se bucure de continuitatea de a face o fotografie sau un videoclip pe un telefon și de a edita fără probleme pe PC.
  • Trimită și primească mesaj text: Utilizatorii trimit și primesc mesaje text de pe PC pentru a evita schimbarea de dispozitiv și pentru a se bucura de confortul și ușurința unei tastaturi și a unui monitor complet
  • Efectueze și primească apeluri telefonice: Având acces la lista completă de contacte a unui telefon, utilizatorii pot efectua și primi apeluri vocale direct de pe PC-uri
  • Primească notificări telefonice: Utilizatorii pot primi și gestiona notificările telefonice de pe un PC pentru a rămâne conectați și a păstra controlul

Intel Unison se va lansa pe anumite laptop-uri Intel® Evo™ bazate pe procesoare Intel Core din a 12-a generație de la Acer, HP și Lenovo și se va scala la modelele bazate pe Intel Core din a 13-a generație începând cu începutul anului 2023. Intel Unison va continua să evolueze cu factori de formă suplimentari, funcționalități și sisteme de operare în viitor6.

Modele CPU Intel gen 13 disponibile la One-IT:

COD PRODUS DESCRIERE
BX8071513900K Intel CPU Desktop Core i9-13900K (3.0Ghz up to 5.80 GHz, 36M, LGA1700) box
BX8071513900KF Intel CPU Desktop Core i9-13900KF (3.0Ghz up to 5.80 GHz, 36M, LGA1700) box
BX8071513700K Intel CPU Desktop Core i7-13700K (3.4GHz up to 5.40 GHz, 30M, LGA1700) box
BX8071513700KF Intel CPU Desktop Core i7-13700KF (3.4GHz up to 5.40 GHz, 30M, LGA1700) box
BX8071513600K Intel CPU Desktop Core i5-13600K (3.5GHz up to 5.10 GHz, 24M, LGA1700) box
BX8071513600KF Intel CPU Desktop Core i5-13600KF (3.5GHz up to 5.10 GHz, 24M, LGA1700) box

 

Pentru ofertă preț și termen livrare, completează formularul de solicitare cu modelul dorit de CPU:

work

Intel GAME 13thGen Experience top

1 Bazat pe Intel Core i9-13900K, cel mai rapid procesor desktop din lume, la 5,8 GHz. Începând cu 7 septembrie 2022.
2 Cea mai bună experiență de gaming din lume pe baza performanțelor și a caracteristicilor unice ale procesoarelor Intel Core din a 13-a generație, inclusiv în comparație cu Intel Core i9-12900K din a 12-a generație, AMD Ryzen 9 5950X și AMD Ryzen 7 5800X3D, începând cu 7 septembrie 2022.  Pentru detalii, consultați www.intel.com/PerformanceIndex.
3 Performanțele variază în funcție de utilizare, de configurație și de alți factori. Aflați mai multe la www.Intel.com/PerformanceIndex. Rezultatele de performanță se bazează pe testele efectuate la datele indicate în configurații și este posibil să nu reflecte toate actualizările disponibile în mod public. Consultați informațiile despre configurație pentru detalii suplimentare.
4 Arhitectura hibridă de performanță combină două microarhitecturi de bază, nuclee de performanță (nuclee P) și nuclee eficiente (nuclee E), pe o singură matriță de procesor introdusă pentru prima dată pe procesoarele Intel Core din a 12-a generație. Anumite procesoare Intel Core din a 13-a generație nu au arhitectură hibridă de performanță, doar nuclee P și au aceeași dimensiune cache ca generația anterioară; consultați ark.intel.com pentru detalii despre SKU. 

Etichete: , , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.