Programul ”Test and buy” – testează gratuit timp de 30 de zile echipamentele Synology

5/5 - (1 vote)

Test and Buy

Synology, prin intermediul One-IT, vă oferă posibilitatea de a împrumuta și testa dispozitive Synology pentru o perioadă de până la o lună. Convingeți-vă singuri de performanțele unităților și de modul în care acestea gestionează operațiunile sensibile la latență.

Sunteți în căutarea unei noi soluții IT care să se potrivească exact cerințelor dumneavoastră?

Obțineți sfaturi gratuite și testați soluțiile de stocare și software Synology pentru business în propriul mediu IT!

Test and Buy

Ce dispozitive puteți testa timp prin programul ”Test and Buy”?

Prin intermediul One-IT, aveți posibilitatea de a testa gratuit produsele Synology timp de 30 de zile în propriul mediu IT. Vedeți cu ochii dumneavoastră performanța pentru aplicațiile intensive de I/O și sensibile la latență, la o fracțiune din costul soluțiilor tradiționale de clasă enterprise. (vedeți și un studiu caz mai jos în articol)

1. Toate serverele Flash pentru viteză maximă – Soluții de stocare complet flash de performanță ultra-înaltă pentru sarcinile de lucru sensibile la latență – seria FS

➡️ Ideale pentru Synology Virtual Machine Manager, stocarea pentru mașini virtuale de tip Enterprise VM și aplicațiile intensive de I/O.

Test and Buy

2. Stocare hibridă extrem de scalabilă pentru volume HDD/SSD – seria SA

➡️ Soluții scalabile de stocare business, ideale ca stocare VM de performanță, gazdă de virtualizare și server de aplicații pentru cerințe de înaltă performanță și capacitate

Test and Buy

3. Server de backup & office all-in-one fiabil – seriile XS+/XS

➡️ Soluții de stocare de înaltă performanță, concepute pentru fiabilitate și ideale pentru toate aplicațiile de afaceri Synology, serviciile de fișiere și mediile de virtualizare mai mici.

Test and Buy

4. Stocare partajată de înaltă disponibilitate – UC3200

➡️ Stocare iSCSI VM iSCSI activ-activ pentru mediile critice cu cerințe de timp de nefuncționare zero

➡️ Funcționează cu sisteme de virtualizare obișnuite și asigură o interfață unificată pentru un management intuitiv

Test and Buy

Instalarea unui nou mediu IT sau migrarea către noul server ar trebui să fie ușoară și fără surprize neplăcute, cum ar fi taxele de licență ascunse. Cu ajutorul One-IT, partener oficial Synology, tranziția va fi mult mai ușoară.

 

Beneficiați de următoarele avantaje ale programului ”Test and Buy”

✅ Analiză profesională a realității/nevoilor și fezabilității de către experți calificați;
✅ Furnizarea fără întreruperi a dispozitivelor de testare și a licențelor corespunzătoare;
✅ Recomandare rapidă pentru achiziția necesarului de soluții potrivite prin intermediul One-IT, partener oficial Synology.

 

Valorificați stocarea complet flash pentru a accelera fluxurile de lucru ale afacerii

Vă propunem o soluție economică, de înaltă performanță de gestionare a datelor pentru IMM-uri: FlashStation FS3410.

Cu 24 de locații all-flash într-o carcasă montată în rack 2U, Synology FlashStation FS3410 este soluția ideală pentru IMM-uri, birouri de afaceri și centre de date care necesită performanțe ridicate de I/O susținute pentru aplicații precum post-producția video, mașinile virtuale (VM) , servere de e-mail pentru întreprinderi și procesarea tranzacțiilor online.

Urmăriți mai jos un studiu de caz concret în care această soluție simplifică, securizează, gestionează și eficientizează la cel mai înalt nivel fluxul de lucru al afacerii.

.

 

Studiu de caz FlashStation FS3410

Test and Buy
„Cel mai mare beneficiu pentru noi folosind soluția Synology este securitatea datelor, în special cu necesitatea de a fi compatibili cu GDPR.” – declară clientul 

Info

Synology a oferit servicii și expertiză pentru unul dintre cele mai mari spitale din Transilvania. Spitalul Clinic activează în domeniu de peste 30 de ani și are aproximativ 3000 de angajați și o capacitate de peste 1200 de paturi.

Spitalul Clinic nu numai că lucrează în domeniul sănătății, ci este și specializat în cardiologie, fiind una dintre cele mai importante instituții de asistență medicală din țară pentru această specializare și având unul dintre cele mai bine echipate blocuri de cardiologie din România.

Provocarea întâlnită

Au fost multe probleme cu care se confrunta acest client folosind soluția anterioară.

Infrastructura IT a fost dezvoltată în conformitate cu bugetul alocat de Ministerul Sănătății și fără un plan bine stabilit. Acest lucru a dus la alegerea unei soluții care nu funcționa îndeajuns de bine și nu a fost suficient de sofisticată pentru a se ocupa în mod corespunzător de backup. Principalele probleme au fost pierderea informațiilor importante, blocarea sistemului destul de des și, evident, necesitatea de a interveni chiar și în week-end.

Întreținerea sistemului de backup utilizat anterior a ocupat majoritatea timpului celor implicați, ceea ce a dus chiar și la seri și weekend-uri petrecute în rezolvarea problemelor.

De asemenea, o mare problemă cu care se confrunta acest client era lipsa unei echipe de asistență IT bine pregătită de la furnizorul de soluții anterioare, ducând către lipsa suportului IT în momente de necesitate.

Soluția implementată

Synology a venit ca o soluție la toate problemele de backup. Aplicația fără taxă de licență – Active Backup for Business ca o soluție ușoară și all-in-one pentru crearea de copii de siguranță a întregii infrastructuri IT.

Concluzia finală

După examinare, spitalul a achiziționat RS3617xs + with 12 HDD-uri de 10TB. Văzând că totul funcționează așa cum era de așteptat, spitalul a decis să extindă soluția ca răspuns la cererea din ce în ce mai ridicată a unei capacități mari de stocare. Spitalul Clinic este încă în plin proces de extindere și de adăugare a mai multor echipamente Synology. După finalizarea acestei achiziții, spitalul va avea o capacitate de stocare de 300 TB și având planuri de a achiziționa încă două servere Synology.

În acest moment, spitalul are asigurat backup pentru aproximativ 200 de PC-uri și în curând se va extinde la toate unitățile existente.

Test and Buy

De ce să aplicați rapid pentru programul Test and Buy?

✅ Beneficiați de soluții hardware și software care sunt perfect coordonate.

✅ Economisiți timp prețios în caz de urgență prin faptul că trebuie să contactați un singur producător.

✅ În plus, garanția de 5 ani oferită de Synology poate fi suplimentată opțional prin servicii suplimentare de asistență NBD și la fața locului prin intermediul One-IT, partener oficial Snology (în funcție de locație).

 

Dacă sunteți interesați de o astfel de soluție, vă rugăm să ne contactați, iar echipa One-IT vă poate oferi detalii suplimentare și oferte de preț speciale.

Test and Buy

One-IT susține procesul de digitalizare deoarece aduce oportunități de dezvoltare și de simplificare inteligentă a tuturor activităților, aducând un plus de valoare și de securitate informațiilor pe care o companie sau o instituție publică le stochează prin intermediul celor mai eficiente soluții și echipamente IT. Iar versatilitatea echipamentelor Synology NAS le-a pus pe lista celor mai dorite soluții IT din prezent.

 

Synology - echipamente pret special

Etichete: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.