5/5 - (1 vote)
sophos

  Sophos – Securitate sincronizata

   Peste 100 de milioane de utilizatori din 150 de țări se bazează pe soluțiile complete de securitate Sophos, cea mai bună protecție împotriva amenințărilor complexe și a pierderilor de date.
Ușor de implementat, de gestionat și utilizat, soluțiile Sophos includ un sistem de criptare a cărui valoare a fost recunoscută prin distincții la nivelul industriei securității cibernetice, soluții de securitate pentru endpoint-uri, pentru web şi e-mail, soluții mobile și de rețea – susținute de SophosLabs, o rețea globală de centre care colectează informații despre amenințările specifice.

 

One-IT este Partener SOPHOS  in Baia Mare si Cluj-Napoca

Cerere oferta personalizată SOPHOS / cotație de preț specială – link contact

Sophos Central permite managementul protecției informatice pentru puncte finale, dispozitive mobile, criptare, web, e-mail, servere, wireless și multe altele.

Folosind tehnologia de gestionare sincronizată, utilizatorii beneficiază de partajarea de informații de securitate, de politici care sunt atașate conturilor, de configurare facilă, raportare detaliată și alerte în caz de atac.

Avantajele Sophos Central:

  • Gestionare centralizată ușoară și eficientă:  Sophos Central ajută la gestionarea politicilor de securitate și la administrarea mai multor produse dintr-o singură interfață web. Fără servere de administrare de instalat sau lansat, serverele, dispozitivele și dispozitivele dvs. se conectează astfel direct de Sophos Central pentru a primi noi setări, pentru a trimite alerte și pentru a partaja informații de securitate contextuale.
  • Uşor de iniţiat: Gestionarea securității dvs. prin Sophos Central elimină nevoia preliminară de a instala sau să implementa servere. Sophos Central pune la dispoziție politici implicite și configurații recomandate pentru a se asigura că utilizatorii beneficiază de cea mai bună protecție încă din prima zi de folosire.
  • Synchronised Security: Sophos Security Heartbeat permite ca toate produsele Sophos ale unui utilizator să partajeze informații de securitate în timp real. Sophos Central sincronizează aceste date cu produsele de securitate din sistemul astfel conectat, creând o protecție mai eficientă împotriva malware-ului avansat și a atacurilor direcționate. Pentru a profita de Sophos Security Heartbeat, utilizatorii au nevoie de Sophos Endpoint Protection și de un Firewall Next-Gen, ce are în spate sistemul de operare Sophos Firewall.

Pentru cei ce utilizează Sophos Email, Encryption Device sau Mobile, portalul Sophos Self- permite utilizatorilor să acceseze și să gestioneze carantina de e-mail, să solicite chei de criptare, să-și gestioneze de la distanță smartphone-urile și multe altele, lăsând timpul disponibil biroului de asistență pentru a se concentra asupra altor sarcini.

Gestionarea securității IT în mișcare

Este mult mai simplu să vă asigurați securitatea informatică prin folosirea unui panou unic. Sophos Central este accesabil printr-un browser web, de pe desktop sau mobil. Fiind construit cu un design adaptabil, aspectul său se optimizează automat în raport cu dimensiunea ecranului utilizatorului. Toate rutinele fluxului de lucru sunt și ele optimizate, fiind nu doar intuitive, ci și potrivite unei experiențe simplificate, de natură să asigure siguranță informatică a utilizatorului, oriunde s-ar afla.

Cei care deja folosesc Sophos Enterprise Console pentru a își gestiona securitatea serverului și a punctului final pot migra către Sophos Central, utilizând instrumentul de migrare special conceput. Partenerul Sophos cu care utilizatorul colaborează poate oferi recomandări, în cazul în care e necesar un comutator de licență. Aflați mai multe la sophos.com/migration.

Specificații tehnice – Puteți achiziţiona unul sau mai multe din următoarele produse gestionabile cu Sophos Central:

securitate centralizata

Sophos Central, consola unificată pentru managementul soluțiilor Sophos

  • Intercept X Endpoint – O combinație de tehnici fundamentale (tradiționale) și moderne (gen-ul următor) – aceasta este „puterea plusului”. Inteligența artificială încorporată în Intercept X este o rețea neuronală de învățare profundă, o formă avansată de învățare automată care detectează atât malware cunoscut, cât și necunoscut, fără a se baza pe semnături.
  • XG Firewall – Sophos XG Firewall oferă o vizibilitate fără precedent în rețeaua, utilizatorii și aplicațiile dvs. direct din centrul de control.
    XG Firewall oferă cea mai bună protecție împotriva celor mai recente amenințări avansate, cum ar fi ransomware, extragerea criptelor, roboți, viermi, hacks, încălcări și APT.

Securitate-Sophos-Central

Pentru modele și produse SOPHOS va recomandam să luați în prealabil legătura cu specialiștii noștri pentru recomandarea unor produse conform necesităților dumneavoastră și la cel mai bun raport preț/ calitate !

Pentru oferta personalizată SOPHOS sau pentru o cotație de preț specială vă rugăm să ne contactați.