4.3/5 - (7 votes)

Securitate business – Antivirus Bitdefender

Bitdefender Gold Partner

Bitdefender GravityZone Business Security 

Inteligența artificială și învățarea automată perfecționate de-a lungul anilor
Inteligența artificială și învățarea automată sunt esențiale pentru contracararea unui univers al amenințărilor din ce în ce mai amplu și mai complex. Spre deosebire de alți distribuitori, Bitdefender are ani de experiență în perfecționarea acestor tehnologii, iar testele demonstrează acest lucru fără urmă de dubiu: rate de detecție mai bune cu mai puține rezultate fals pozitive.

Cu peste 500 de milioane de aparate protejate, Bitdefender Global Protective Network efectuează 11 miliarde de investigații pe an și folosește învățarea automată și corelarea evenimentelor pentru a detecta amenințările fără niciun impact asupra vitezei de operare. 

One-IT este Bitdefender Gold Partner cu competente tehnice specializate in Baia Mare si Cluj-Napoca

 

Protejati-va compania impotriva amenintarilor in crestere!

– cu o solutie de securitate care se claseaza pe primul loc la testele independente:  Bitdefender GravityZone Business Security

 

Pentru preț special la soluțiile de securitate Bitdefender faceți o cerere pe acest formular:
Cerere Pret Special

 

Solutie Anti-ransomware – Protectie Ransomware avansata

 

Programele ransomware reprezinta o categorie de software periculos ce are ca scop blocarea accesului la calculatorul si fisierele tale pâna la plata unei sume mari de bani. Protectia noastra avansata contra programelor ransomware te notifica la producerea oricarui atac ransomware si te ajuta sa eviti pierderile de bani sau fisiere.

 

comparatie solutii antivirus   Noi versiuni ale programelor ransomware si alte amenintari de tip zero-day reusesc în mod curent sa treaca de solutiile AV/anti-malware traditionale.

 

Datorita tehnologiilor avansate pe baza de comportament, Bitdefender a detectat 99% dintre amenintarile necunoscute la testele independente efectuate de catre o organizatie de renume în domeniu, AV-Comparatives. Bitdefender detine si doua niveluri suplimentare de protectie contra programelor de tip ransomware – o lista neagra ce cuprinde 2,8 milioane de mostre si care este completata constant si un vaccin care poate imuniza aparatele contra procesului de criptare.

Sursa: AV-Comparatives, Evaluare euristica/comportament

Gravity Zone Cotatie pret

Arhitectura GravityZone

Permite unei solutii pentru companii sa se instaleze in doar cateva ore nu zile. BRAIN foloseste mecanisme de invatare inteligente si livreaza informatii referitoare la amenintari in mai putin de 3 secunde oriunde in lume. Bitdefender Endpoint Security Tools se adapteaza automat la sistemele virtuale sau fizice, livrand cea mai buna performanta in toate mediile.

Securitate mai rapida si mai eficienta pentru compania dumneavoastra

Bitdefender GravityZone este o solutie de securitate de renume pentru medii in cloud si virtualizate, oferind organizatiilor o administrare considerabil mai rapida si mai eficienta a riscurilor. Folosind o arhitectura diferita si tehnologii unice, GravityZone este solutia antimalware numarul 1 pentru cea mai buna protectie si performanta.

Tehnologiile GravityZone

Mentinerea cu un pas inaintea amenintarilor avansate care evolueaza permanent si livrarea celui mai bun mix de protectie, performanta si usurinta in utilizare sunt posibile numai prin inovatie continua.

   Ransomware
virus Solutie antivirus si antimalware pentru afaceri care se claseaza in mod constant pe primul loc potrivit testelor independente de evaluare.
business Securitate usor de instalat si de monitorizat de la distanta dintr-o consola cloud unica.
criptare Convenabila: Include protectie pentru server si desktop, detectarea intruziunilor si functii de filtrare web.
 Functionalitati Ce inseamna acest lucru pentru afacerea dumneavoastra
antivirus icon  Tehnologii antivirus si antimalware premiate

Folosind tehnologii de detectare actualizate constant, Bitdefender poate depista amenintari avansate sau de tip ziua 0 pe care alte solutii le rateaza, având în acelasi timp cel mai mic impact posibil asupra performantelor sistemului

antivirus icon  Puteti sa nu va mai faceti griji pentru infectii sau functionarea incetinita

Folosirea solutiei de securitate Bitdefender ofera afacerii dumneavoastra avantajul impotriva atacurilor de tip malware. Va puteti concentra asupra afacerii dumneavoastra stiind ca Bitdefender va protejeaza impotriva virusilor, aplicatiilor spyware, worm, troian si rootkit.

antivirus icon  Consola web simpla, dar puternica

Consola de administrare de la nivel local sau gazduita in cloud, cu instrumente de control de finete, controleaza grupurile imbricate, carantina la distanta, locatiile si optiunile de scanare care pot fi configurate.

antivirus icon  Economisiti timp cu o administrare mai eficienta

Persoanele fara aptitudini tehnice pot face cu usurinta setarile de protectie folosind consola gazduita in cloud, in timp ce administratorii experimentati vor gasi instrumentele de control de finete de care au nevoie pentru a fluidiza procesul de securitate .

antivirus icon  Protectia statiilor de lucru si a serverelor

Puteti folosi dispozitivele din licenta dumneavoastra pentru a proteja statiile de lucru si serverele. Numarul de servere nu ar trebui sa depaseasca 30% din numarul total de dispozitive din licenta.

antivirus icon  Oferta completa eficienta din punct de vedere al costurilor

Puteti folosi o singura solutie cu un pret convenabil pentru a proteja calculatoarele angajatilor dumneavoastra, precum si serverele pe care le folositi.

antivirus icon  Control web si al aplicatiilor inclus

Bitdefender GravityZone Business Security va ofera posibilitatea de a restrictiona sau bloca de la distanta accesul angajatului la anumite aplicatii si pagini web.

antivirus icon  Productivitate si protectie marite

Restrictionarea accesului la anumite aplicatii si website-uri poate imbunatati productivitatea angajatului, precum si securitatea

antivirus icon  Firewall, Detectarea intruziunilor, Filtrare web, Consultant cautare

Firewall-ul, IDS si functiile de filtrare web sunt esentiale pentru protejarea impotriva amenintarilor de pe internet, cum ar fi cele de tip hacking si phishing.

antivirus icon  Solutie de securitate cu toate functiile

Spre deosebire de alte solutii, care nu ofera protectie firewall si web sau percep un cost pentru aceste capacitati, Bitdefender GravityZone Business Security include aceste functii fara costuri suplimentare.

antivirus icon  Protejati desktop-urile sau serverele virtuale

Bitdefender GravityZone Business Security protejeaza aparatele virtuale cu cea mai mica amprenta de resurse obtinuta in probele AV-Test din 2014.

antivirus icon  Solutie completa

Este usor sa administrati desktop-uri sau servere virtuale de pe aceeasi consola.

Pentru modele si produse BITDEFENDER  recomandam sa luati in prealabil legatura cu specialistii nostri care va pot recomanda produse pentru securitate business conform necesitatilor dumneavoastra si la cel mai bun raport pret / calitate !
Pentru oferta personalizata BITDEFENDER sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati:

Contact / Cerere Oferta

 

.

.

*pentru alta configuratie (numar diferit de useri/ perioada mai mare) va rugam sa ne faceti o cerere cotatie de pret pe acest formular:
Cerere Pret Special

 

    Cerere PREȚ SPECIAL


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.