Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Ruckus - Solutii WIRELESS Profesionale

 

Ruckus

Ruckus - Simply Better Wireless

   

   Ruckus Wireless, este unul din liderii de pe piata mondiala  in furnizare de produse Wi-Fi  pentru infrastructura de Internet mobil si sisteme LAN wireless. Echipamentele lor wireless sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea si capacitatea lor de a oferi acoperi wireless de cea mai buna calitate.  Ruckus este una dintre cele mai dinamice companii de tehnologie wireless din lume. Solutiile RUCKUS sunt disponibile mondial printr-o retea globala de furnizori IT specializati, distribuitori și reselleri.  

 


Oferta One-IT include solutii RUCKUS dedicate firmelor de toate dimensiunile si cu cerinte dintre cele mai diverse, pentru eficienta maxima pentru reteaua WI-FI oferind performanta de top. 


Solicitare Cotatie Pret

 

 

One-IT este Partener RUCKUS in Baia Mare si Cluj-Napoca

 

Tehnologii brevetate integrate în produsele Ruckus, de exemplu: inteligent Wi-Fi permit fiabilitate fara precedent, gama, de viteza si scalabilitate la solutiile Wi-Fi. Aceste tehnologii se concentreze în mod unic si conduce semnalele Wi-Fi de alegerea celor mai bune cai performante si canale - adaptarea la schimbarile de mediu si atenuarea interferentelor, obstacole si obstacole care degradeaza performanta Wi-Fi.

 

Ruckus wifi

 

  O afacere extrem de diversificata la nivel mondial care opereaza în aproximativ 40 de tari, Ruckus este recunoscut pentru excelenta in inovatie, castigand mai mult de 50 de premii in domeniul wireless pentru performanta produselor si succesul companiei. Ruckus se poate lauda cu care au cea mai mare implementare Wi-Fi din lume, în India prin Tikona Digital Systems, care a instalat mai mult de 40.000 de noduri in peste 25 de orase pentru a oferi acces wireless pentru sute de mii de abonati. Si în Japonia, KDDI, foloseste Ruckus pentru a construi o retea de date mobile cu peste 120.000 de locatii Wi-Fi. 

 

Ruckus pret
 Tehnologia wireles Ruckus Wi-Fi redefineste ceea ce este posibil in infrastructuri IT clasice adaugand flexibilitate, fiabilitate și accesibilitate.

 

 

Inca din 2004 sunt concentrati in mod deosebit pe performanta in domeniul sistemelor si retelelor de date – voce fara fir, și continua traditia de lideri in aceasta ramura a tehnologiei ca promotori ai inovatiei permanente si a performantei de top. Convinsi fiind ca tehnologia radio nu ofera resurse suficiente si eficiente pentru a face conceptul de wireless de înalta performanta real, au creat o echipa de specialisti dedicati pentru a gasi solutiile inovatoare necesare realizarii obiectivele propuse.   

 

Sistemul de operare Ruckus SMART/OS este considerat unul din cele mai bine concepute sisteme software, cu funcionalitati, dedicate si unice pe piata.Pagina oficiala a producatorului: www.ruckuswireless.com

 

Pentru modele si produse RUCKUS recomandam sa luati in prealabil legatura cu specialistii nostrii pentru recomandarea unor produse pentru comunicatii business conform necesitatilor dumneavoastra si la cel mai bun raport pret / calitate !
Pentru oferta personalizata RUCKUS sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati:


Contact departament B2B


  Sediu One-IT  Baia Mare Sediu One-IT  Cluj-Napoca
 
 • ADRESA: B-dul Bucuresti, Nr. 21,  Cod postal: 430251, Baia Mare , Maramures, Tel./ Fax: 0262.223.385 ; 0362.404.944
 • E-MAIL:  
 • ADRESA: Str. C-tin Brancuși, Nr. 51, (zona Piata Cipariu) Cod postal:400458, Cluj-Napoca  Tel./ Fax: 0364.417.799 ; 0730 111306
 • E-MAIL:  
 

 

 

 • Birou Operational B2B
     Cluj-Napoca
 
 
 • ADRESA: Liberty Technology Park Cluj, Str. Garii nr. 21, Clădirea A, Parter; Cluj-Napoca
 • Telefon: 0755.111.300
 • E-MAIL:  
 •  


Contact One-IT

 

 

  Solutii IT si produse business oferite prin One-IT de la furnizorii:

 

AVAYA
ARRIS
Barracuda Networks
CISCO
Check Point
Corning
Cambium Networks
Confidex
Datalogic ADC
Datamax-O’Neil
DELL
EATON
EMC
FUJITSU
HP
Huawei
IBM
Juniper
Motorola
NETAPP
Nicelabel
NCR
Polycom
Sharp
SonicWall
Toshiba
XPLORE

 

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2779 secunde