Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Check Point - Firewall security

 

CheckPoint

  Gateway-uri de securitate, securitate pentru end-point, managementul solutiilor de securitate

   Check Point Software Technologies este liderul mondial al securitatii in Internet, cu experienta de mai bine de 20 de ani. One-IT pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai oferta Check Point care include hardware si software pentru protectie fara compromisuri impotriva tuturor tipurilor de amenintari, reduce complexitatea securitatii si ofera un TCO scazut.

 

One-IT este Partener CheckPoint in Baia Mare si Cluj-Napoca


Pionier al tehnologiei firewall, CheckPoint este detinatorul multor patente printre care si Stateful Inspection, standardul actual al oricarei tehnologii de securitate IT. Astazi, Check Point continua sa dezvolte tehnologii inovatoare bazate pe arhitectura Software Blade, oferind clientilor solutii flexibile si simple, care pot fi personalizate pentru a satisface pe deplin nevoile de securitate ale oricarei organizatii.

Check Point Software este singurul furnizor care ofera clientilor sai mai mult decat tehnologie si definieste securitatea ca un proces de business. Check Point 3D Security combina politici, oameni si implementarea acestora pentru o mai mare protectie a retelelor si a datelor si ajuta organizatiile sa puna in aplicare un plan de securitate care se aliniaza cu nevoile mediului de business. Clientii Check Point sunt zeci de mii de organizatii de toate dimensiunile, inclusiv toate companiile din topul Fortune Global 100.

 

Check Point - Firewall security REPORT

The Check Point 2014 Security Report; highlights major security events in 2013 and current malware trends. The data included in this report is based on collaborative research and in-depth analysis of 200,000+ hours of monitored network traffic from 996 organizations of various industries.

DID YOU KNOW?

 

Every 1min a host accesses a malicious website

 

Every 9mins a High Risk application is being used

 

Every 27mins unknown malware is downloaded

 

Every 49mins sensitive data is sent outside the organization

 

Every 24h a host is infected with a bot

This is the range of threats facing your organization and are necessary new actions to improve the protection of your IT environment.

Pagina oficiala a producatorului: www.checkpoint.com

 

 

Pentru modele si produse Check Point va recomandam sa luati in prealabil legatura cu specialistii nostrii pentru recomandarea unor produse firewall-uri de securitate conform necesitatilor dumneavoastra si la cel mai bun raport pret/ calitate !

Pentru oferta personalizata Check Point sau pentru o cotatie de pret speciala sau va rugam sa ne contactati:

  Sediu One-IT  Baia Mare Sediu One-IT  Cluj-Napoca
 
  • ADRESA: B-dul Bucuresti, Nr. 21,  Cod postal: 430251, Baia Mare , Maramures, Tel./ Fax: 0262.223.385 ; 0362.404.944
  • E-MAIL:  
  • ADRESA: Str. C-tin Brancuși, Nr. 51, (zona Piata Cipariu) Cod postal:400458, Cluj-Napoca  Tel./ Fax: 0364.417.799 ; 0730 111306
  • E-MAIL:  

Contact One-IT

 

 

  Solutii IT si produse business oferite prin One-IT de la furnizorii:

 

AVAYA
ARRIS
Barracuda Networks
CISCO
Check Point
Corning
Cambium Networks
Confidex
Datalogic ADC
Datamax-O’Neil
DELL
EATON
EMC
FUJITSU
HP
Huawei
IBM
Juniper
Motorola
NETAPP
Nicelabel
NCR
Polycom
Sharp
SonicWall
Toshiba
XPLORE

 

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2738 secunde