Cel mai eficient backup în firmă – Zdrobește amenințările digitale de Halloween!

4.5/5 - (2 votes)

backup

De Halloween, circulă forțe întunecate în spațiul cibernetic. Pentru a nu-ți pierde datele digitale, echipează-te cu cele mai bune arme de backup pentru a trece cu bine peste noaptea de Halloween! Vezi mai jos ce poți utiliza!

Dacă ne gândim că toate dispozitivele tale au conexiune la internet, iar datele pe care le folosești circulă nestingherite, ai nevoie de o plasă de protecție cu care poți alunga monștrii cibernetici din start. Cum? Dacă nu ai deja, implementează o soluție de backup – un soft de salvare automată a datelor și suporturi de stocare diferite pe care stochezi copii de rezervă. Nu uita de regula 3-2-1 de backup. Dacă nu o faci, vei primi bomboane pline cu viruși și care îți pot fura datele importante.

Soluții de stocare, de backup și de recuperare a datelor, chiar și de Halloween

Pentru că nu dorim să fii luat pe nepregătite, One-IT, în calitate de integrator de soluții IT și furnizor de echipamente și soluții IT personalizate, îți pune la dispoziție soluții de stocare, de backup și de recuperare a datelor, chiar și de Halloween.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și noi ne ocupăm de tot ce ai nevoie pentru un backup puternic în firmă!

Alege AICI dintr-o gamă largă de NAS-uri și Hard Disk-uri dedicate pentru organizarea, stocarea și securizarea datelor împotriva celor mai înfricoșătoare atacuri cibernetice! ➡️ DESCOPERĂ OFERTE ONE-IT LA NAS-URI ȘI HDD-URI DEDICATE!

backup

De ce ai nevoie pentru un backup performant în business?

🍬 2 medii de stocare fizice (NAS, SSD etc.) și un mediu de stocare online (cloud)

🍬 Software de backup cu care poți gestiona backupul automat și alte funcții utile

🍬 Soluție de stocare imuabilă – informațiile nu pot fi modificate, rescrise sau șterse de surse externe

🍬 Serviciu de cloud în care stochezi datele

🍬 Strategie clară de backup în caz de atacuri cibernetice

 

📌 40% dintre hackerii etici pot pătrunde în majoritatea mediilor pe care le testează, dacă nu în toate.
📌 60% dintre ei au nevoie de cinci ore sau mai puțin pentru a pătrunde într-un mediu corporativ odată ce identifică o slăbiciune.
(Sursa: 2022 SANS Survey Report)

Sună îngrozitor? Aceștia sunt hackerii buni. Cei răi nu se dau în lături de la nicio provocare și vor invada tot ce prind, fără nicio regulă, mai ales când vine vorba de datele unei companii, ce pot valora mult.

Este de la sine înțeles că, indiferent de strategia de backup, este important să ai una.

Nu juca Trick or Treat cu datele din business! 👻

Imunizează-ți securitatea cu cel mai potrivit și eficient backup, iar One-IT te poate ajuta!

Iată câteva practici de backup și recuperare obligatorii în strategia de backup:

➡️ Configurează și dezactivează partajarea automată a fișierelor și conectarea automată la o anumită rețea;

➡️ Creează mai multe copii ale datelor de business – după metoda 3-2-1, adică: 3 copii ale datelor, pe două medii de stocare diferite (HDD/SSD, NAS etc.) și unul offline (la fața locului și/sau în afara amplasamentului).

➡️ Implementează o soluție de backup completă (stocare, backup, software) pentru a putea monitoriza și controla în permanență backupul datelor;

➡️ Stochează cel puțin o copie de rezervă în cadrul unei soluții de stocare imuabilă.

➡️ Discută cu colegii tăi din cadrul companiei legat de aceste amenințări și recomandă-le să fie atenți pe ce dau click și ce atașamente deschid.

Pentru a fi cu un pas înaintea unui hacker, trebuie să gândești ca unul și să îi anticipezi mișcările. Nu lăsa portițe de acces deschise pe care să intre!

 

📌  81% dintre organizații s-au confruntat cu un incident de securitate legat de cloud în ultimele 12 luni. (Venafi Resarch)

Liderii în domeniul securității consideră că riscul incidentelor bazate pe cloud este mai mare decât incidentele locale, dar se așteaptă să mute mai multe aplicații în cloud.

 

Recomandări One-IT  – pentru un backup puternic, capabil să contracareze amenințările digitale din prezent

În calitate de parteneri Synology, îți propunem câteva echipamente IT verificate și preferate de tot mai multe businessuri competitive, pentru care siguranța datelor este o prioritate.

Synology DS920+ 4G NAS                                 NAS SYNOLOGY DiskStation DS220+                   NAS Synology DiskStation DS220j

backupbackupbackup

Prin intermediul One-IT, ai posibilitatea de a testa gratuit produsele Synology timp de 30 de zile în propriul mediu IT de business. Vezi cu ochii tăi performanța pentru aplicațiile intensive de I/O și sensibile la latență, la o fracțiune din costul soluțiilor tradiționale de clasă enterprise. ➡️ Despre Programul ”Test and buy”

Ai nevoie de o infrastructură de backup puternică, care să te protejeze de: viruși, ransomware dezastre naturale, întreruperi planificate sau ștergere accidentală sau intenționată a datelor.

Pentru informații despre backupul și recuperarea datelor sau o ofertă personalizată, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp! 

work

 

Nu sta pe gânduri! Halloween-ul e foarte aproape, iar dacă nu acționezi acum, poate fi prea tărziu. Nu uita, Halloween-ul poate fi în fiecare zi! Amenințările bat la ușa ta oricând! Ce alegi? Trick or treat? 😎

 

-> vezi și: Concurs Instagram

Vezi modelele direct în Shop One-IT:

 

Înscriere Newsletter promoții IT

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.