Produse noi Bitdefender GravityZone Elite & GravityZone Full Disk Encryption

5/5 - (1 vote)

Bitdefender a lansat produsele noi:  GravityZone Elite & GravityZone Full Disk Encryption. Mai jos va relatam comunicatul Bitdefender cu privire la aceasta lansare.

Valul recent de atacuri ransomware, GoldenEye/Petya, a lovit întreaga piață mondială, răspândindu-se în mai multe țări și afectând infrastructuri de importanță critică, printre care Cernobîl în Ucraina, Merck în SUA și Deutsche Post, acestea fiind doar câteva exemple.

Acesta este cel de-al doilea atac ransomware de proporții după atacul WannaCry din luna mai și este mult mai agresiv. Nu numai că GoldenEye „împrumută” capacitatea de auto-propagare de la WannaCrypt, ci adăugă straturi suplimentare de criptare.

Produsul nostru GravityZone Security for Endpoint, care utilizează tehnologii de ultimă generație de machine learning, anti-malware și HVI cu introspecția memoriei, asigură clienților dvs. protecția împotriva celor mai recente atacuri ransomware, inclusiv WannaCry și, mai recent, GoldenEye/Petya.

Pentru a vă proteja eficient împotriva atacurilor cibernetice foarte sofisticate, care reușesc să treacă de instrumentele de securitate convenționale pentru stațiile de lucru, aveți nevoie de o abordare de apărare stratificată, cu tehnologii care acționează în mai multe etape, fără semnături, care includ învățare automată avansată, analiză comportamentală, modul anti-exploatare și sandbox integrat.

Bitdefender lansează Endpoint Security HD, o soluție care protejează companiile împotriva amenințărilor sofisticate care nu sunt detectate de produsele concurente de securitate pentru companii. Două module noi au fost adăugate peste straturile actuale de protecție pentru a spori capacitatea de prevenire și detectare a amenințărilor necunoscute:

  • HyperDetect. Având la bază modele performante de machine learning, euristică puternică și detecție bazată pe comportament, modulul de protecție detectează cu mare precizie cele mai recente și cele mai avansate forme de amenințări, inclusiv atacurile fără fișiere. GravityZone Endpoint Security HD include HyperDetect, un strat de generație următoare care acționează în faza pre-execuție, și utilizează modele de mașini locale specializate, tehnici de analiză a comportamentului dezvoltate prin învățare automată pentru a detecta instrumentele de hacking, exploatările și tehnicile de confuzie ale programelor malware. Acesta blochează în mod eficient atacurile pe care atât soluțiile tradiționale, cât și așa-numitele „soluții antivirus de generație următoare” le ratează.
  • Sandbox Analyzer for Endpoints. Vă oferă un context îmbunătățit privind comportamentul amenințărilor, efectuând o analiză automată și aprofundată a fișierelor suspecte într-un sandbox izolat, pe bază de cloud. Reprezentând un strat puternic de protecție împotriva atacurilor ascunse, modulul Sandbox Analyzer integrat în stația de lucru detonează sarcinile într-un mediu virtual controlat, analizează comportamentele acestora, raportează intențiile periculoase și oferă informații detaliate pe baza cărora se pot întreprinde acțiuni.

De asemenea, am adăugat la GravityZone caracteristica Full Disk Encryption, drept componentă esențială a stratului de consolidare și control, disponibilă atât în varianta cloud, cât și în varianta instalată locală. GravityZone FDE folosește mecanismele native de criptare ale dispozitivului, furnizate de Windows și macOS, fiind complet integrată în consola și agentul GravityZone.

Integrare Active Directory – Soluția cloud. GravityZone este acum capabilă să recunoască și să integreze stațiile de lucru într-un domeniu Active Directory. Inventarul dvs. de rețea va afișa stațiile de lucru și grupurile AD într-un arbore de rețea dedicat, alături de grupurile personalizate.

Endpoint Security HD face parte din pachetul GravityZone Elite (numai versiunea cloud) si este deja disponibil începând spre testate si upgrade.

Pentru detalii suplimentare sau testare completati formularul de pe pagina:  www.one-it.ro/securitate-business-antivirus-bitdefender-gravityzone-business-security.html

Etichete:

One thought on “Produse noi Bitdefender GravityZone Elite & GravityZone Full Disk Encryption

  1. John - 17 iulie 2017 at 15:25

    Interesant articol – foarte bune informatii! Multumesc!

Leave a Reply