Copilot pentru Microsoft 365 – disponibil pentru firme din 16 ianuarie 2024

5/5 - (1 vote)

Copilot pentru Microsoft 365

Începând din 16 ianuarie 2024, Microsoft a extins disponibilitatea Copilot pentru Microsoft 365 către întreprinderi mici și mijlocii. De acum,  utilizatorii obișnuiți precum și companiile se pot bucura de subscripțiile Microsoft Copilot. Vezi mai jos noutățile!

Microsoft Copilot aduce puterea inteligenței artificiale generative la îndemâna tuturor, atât în mediul profesional, cât și în viața de zi cu zi.

NOU: Gigantul Microsoft extinde accesul la Copilot pentru Microsoft 365 și către întreprinderile mici și mijlocii, și anunță eliminarea cerinței numărului minim de locuri pentru planurile comerciale. Astfel, Copilot devine accesibil în mod general pentru utilizatorii individuali, precum și pentru companii.

One-IT, în calitate de partener Microsoft, îți pune la dispoziție noul Copilot pentru companii și persoane fizice. Contactează-ne pentru oferte dedicate. contact@one-it.ro

work  

Beneficii Copilot – persoane fizice și companii

În timp ce Copilot Pro oferă cea mai bună experiență pentru persoanele fizice, Copilot pentru Microsoft 365 reprezintă cea mai avansată experiență pentru organizații.

Copilot pentru Microsoft 365, soluția Microsoft bazată pe inteligență artificială integrată,  vă oferă același acces prioritar la cele mai recente modele. Beneficiați de funcționalitățile Copilot în Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote și Microsoft Teams, integrate cu universul dumneavoastră de date din Microsoft Graph.

Acesta dispune de protecție a datelor la nivel enterprise, moștenind astfel politicile existente de securitate, confidențialitate, identitate și conformitate din Microsoft 365.

Include și Copilot Studio, astfel încât companiile să poată personaliza Copilot pentru Microsoft 365, să construiască proprii lor copiloți și module adiționale, să gestioneze și să securizeze personalizările și copiloții independenți, având accesul, datele, controlul utilizatorilor și analizele adecvate.

copilot

Important!

– Pentru a achiziționa Copilot, clienții enterprise trebuie să dețină o licență pentru Microsoft 365 E3 sau E5, sau Office 365 E3 sau E5, iar clienții business trebuie să aibă licență pentru Microsoft 365 Business Standard sau Business Premium.

Copilot nu va fi inclus în nicio subscripție M365 existentă, fiind o licență suplimentară anuală care se adaugă peste următoarele licențe M365 și O365: M365 E3 / E5, M365 Business Standard / Business Premium, O365 E3 / E5 (începând cu 16 ianuarie 2024), O365 Business Standard / Business Premium (începând cu 16 ianuarie 2024). Aceleași licențe sunt necesare și pentru Semantic Index și Microsoft Graph.

Diferențe între Copilot Pro și Copilot pentru Microsoft 365:

copilot

Ce puteți face cu noul Copilot integrat cu AI în Windows 11

Schimbările majore ale Copilot pentru companii și organizații

Pentru a oferi fiecărei organizații posibilitatea de a deveni alimentată de inteligența artificială, Microsoft face trei schimbări semnificative:

 1. Se elimină cerința de achiziție minimă de 300 de locuri pentru planurile comerciale Copilot pentru Microsoft 365, deschizând astfel accesul organizațiilor de orice dimensiune la beneficiile Copilot.
 2. Se elimină necesitatea licenței Microsoft 365 pentru Copilot, permițând acum clienților Office 365 E3 și E5 să fie eligibili pentru achiziție. De asemenea, se extinde Semantic Index pentru Copilot către utilizatorii Office 365 cu o licență plătită pentru Copilot, creând o hartă sofisticată a datelor și conținutului în organizație și permițând astfel furnizarea de răspunsuri personalizate, relevante și răspunsuri ce pot fi puse în aplicare cu succes.
 3. Copilot pentru Microsoft 365 este acum disponibil în mod general pentru IMM-uri – de la antreprenorii care își lansează prima afacere până la startup-uri cu 300 de persoane, aflate în dezvoltare accelerată.

 

Cerințe tehnice pentru Copilot pentru Microsoft 365

 • Funcționează doar cu conturi de utilizator bazate pe Azure Active Directory.
 • Necesită un cont OneDrive pentru mai multe funcționalități.
 • Copilot în Outlook: Utilizatorii trebuie să folosească noul Outlook pentru Windows.
 • Copilot în Teams: Utilizatorii trebuie să activeze clientul desktop Teams și transcrierea.
 • Copilot în Loop: Necesită un tenant activat pentru Loop.

 

Afacerile au cel mai mult de câștigat în era inteligenței artificiale generative, iar Copilot este special conceput pentru a satisface nevoile acestora. Proprietarii de afaceri mici și mijlocii raportează că partea de comunicare cu clienții le ocupă cea mai mare parte a timpului (66%), urmată de gestionarea bugetelor (50%) și sarcinile administrative (48%). Copilot pentru Microsoft 365 poate ajuta la reducerea acestei activități zilnice, oferindu-le antreprenorilor timp valoros pentru a se concentra asupra a ceea ce contează cel mai mult: dezvoltarea businessurilor.

Duceți afacerea la următorul nivel cu soluții bazate pe AI, ce oferă răspunsuri imediate și eficiente, facilitând astfel creșterea și succesul companiei. Copilot pentru Microsoft 365 poate fi partenerul perfect pentru a transforma operațiunile zilnice în oportunități de dezvoltare a afacerii.

Pentru detalii și cereri de PREȚ la licențele Microsoft 365 și Copilot pentru Microsoft 365, completați formularul de solicitare, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

work
 

Etichete: , , , , , ,

Leave a Reply

  • 1

  • 2

  1/2

  Formular SOLICITARE


  This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.