Copilot, soluția Microsoft bazată pe inteligență artificială integrată în sistemul de operare Windows 11

5/5 - (1 vote)

Microsoft Copilot

Microsoft a anunțat o nouă experiență Copilot unificată în Windows 11, care va fi lansată pe 26 septembrie. Noul „companion AI de zi cu zi”, numit acum Microsoft Copilot în Windows, va fi „disponibil fără probleme în toate aplicațiile și experiențele pe care le utilizați cel mai mult”, inclusiv desktopul Windows 11, Microsoft 365, Outlook, browserul Edge și căutarea Bing.

După anunțul din Martie 2023, Microsoft lansează integrarea în acestă toamnă, iar Copilot va încorpora în mod unic contextul și inteligența web-ului, datele dvs. de lucru și ceea ce faceți în acest moment pe computer pentru a oferi o asistență mai bună cu ajutorul AI – bineînțeles, cu confidențialitatea și securitatea datelor în prim-plan.

Ce puteți face cu noul Copilot integrat cu AI:

  1.  Permite să controlați părți ale experienței desktop cu comenzi vocale sau text  – inclusiv aranjarea ferestrelor, comutarea modului întunecat, lansarea unor liste de redare Spotify specifice, generarea de paragrafe complete
  2.  Experiențe noi bazate pe AI în aplicații precum Paint, Photos, Clipchamp și multe altele, direct pe PC
  3.  Extrageți date din calendar, e-mail, documente și multe altele pentru a vă ajuta să redactați rapid texte și e-mailuri și va face sugestii în timp real în aplicații precum Outlook (bineînțeles dacă acordați permisiunile necesare)
  4.  Răspunsuri personalizate în Bing: utilizatorii pot acum să activeze opțiunea privind istoricul conversațiilor pentru a îmbunătăți rezultatele unei căutări.
  5.  Capabilități AI actualizate în Bing Chat, Bing Image Creator , Microsoft Shopping (o caracteristică Edge)

Toate acestea, inclusiv Copilot în Windows, vor fi disponibile începând cu data de 26 septembrie, ca parte a celei mai recente actualizări Windows 11, la versiunea 22H2.

Microsoft 365 Copilot va fi disponibil pentru clienții din segmentul enterprise de pe 1 noiembrie.
Microsoft 365 Chat îmbină datele de la locul de muncă, inclusiv e-mailuri, întâlniri, chaturi, fișiere, astfel că utilizatorilor le va fi mai ușor să redacteze documentele importante, să își planifice mai eficient călătoriile de afaceri sau să ajungă la zi cu toate e-mailurile pe care le au în inbox.

 

 

Etichete: , , ,

Leave a Reply