Microsoft 365 Copilot – soluția bazată pe inteligență artificială OpenAI GPT-4

5/5 - (1 vote)

Microsoft AI - GPT-4

Inteligența artificială revoluționeză modul în care businessurile sunt făcute, permițând companiilor să ia decizii rapide și precise, să optimizeze procesele și să îmbunățătească experiența clienților. Microsoft pariază pe OpenAI și ChatGPT și lansează acum cel mai mare upgrade la Microsoft 365 din ultimele decenii.

Noua versiune, intitulată Microsoft 365 Copilot, oferă instrumente AI generative și chat încorporate în fiecare modul din suita: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams și Viva.

Ceea ce face 365 Copilot este destul de uimitor și acesta este doar începutul. Folosind limbajul nou GPT-4, CoPilot poate redacta scrisori sau documente, poate rezuma informații, poate crea prezentări PowerPoint și poate analiza date din Excel. Este suficient de inteligent pentru a contura și rezuma întâlniri, pentru a analiza o foaie de calcul și pentru a selecta elemente grafice care se potrivesc textului sau mesajului unei prezentări. Și prin accesarea calendarului și a persoanelor de contact, vă poate oferi un istoric al muncii, activităților și proiectelor.

Într-un anumit sens, aceasta este la fel de mare ca invenția Excel-ului în sine. Toată lumea va trebui să învețe să folosească acest instrument, pentru că ignorarea lui vă va lăsa în urmă. Copilot învață despre documentele, programul și comunicațiile dvs., astfel încât devine mai inteligent pe măsură ce îl utilizați; dezvoltă „abilități” (un termen AI pentru învățare) pe baza informațiilor oferite. Imaginați-vă că analizați o foaie de calcul și că v-ați dat seama de o analiză a vânzărilor în funcție de produs. Copilotul și-ar aminti acea lucrare și ați putea să o folosiți sau să o prezentați din nou.

Microsoft 365 are aproximativ 400 de milioane de utilizatori plătiți. Acum, toți vor avea acces la această tehnologie AI generativă în fluxurile lor zilnice de lucru, prin intemediul OpenAI, GPT-4.

Iată ce poate face suita Microsoft 365 actualizată:

1. „Pregătește-mă pentru întâlnirea mea”

Conectându-vă la calendar și e-mail, vă poate ajuta să vă pregătiți pentru ziua respectivă, generând marcatori pe care să vă concentrați la următoarea întâlnire.

2. Generați documente pe baza documentelor existente

În Word, puteți introduce o solicitare precum „Generați un anunț de produs” și puteți crea link la o specificație de produs existentă în altă parte. Copilotul va citi în acel document, apoi va genera noul anunț de produs cu context perfect!

3. Creați un Powerpoint, complet cu stil și imagini

Introduceți orice doriți – numărul de slide-uri, stilul, conținutul – noul Copilot îl va crea pentru dumneavoastră.

4. Utilizați limbajul natural pentru a analiza datele

Gata cu tastarea formulelor complicate! Întrebați-l pe Copilotul „Care au fost cele mai profitabile produse în acest trimestru?” și va genera răspunsul în Excel.

AI GPT-4

5. Capturați automat notele întâlnirii

Copilot va analiza comunicațiile în echipe și va capta automat transcrieri, notițe de discurs și rezumat, împreună cu elemente de acțiune și sarcini.

Acesta este un GAME-CHANGER pentru businessuri! Contextul de acum este foarte bun pentru ca firmele să folosească instrumente AI. Acum au un singur sistem care poate personaliza totul pentru fiecare afacere!

Google a anunțat, de asemenea, inteligența artificială generativă în suita lor de soft la începutul acestei săptămâni. Asta înseamnă că aproape fiecare angajat de birou va avea acces la AI în instrumentele lor cele mai utilizate.

Aceste lucruri ar putea accelera adoptarea AI mai mult decât orice am văzut noi până acum! Acesta este adevăratul început al AI în muncă și în productivitate!

În lunile următoare, Microsoft 365 Copilot va fi integrat în toate aplicațiile de productivitate: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, Viva, Power Platform și altele.  Microsoft a anunțat la începutul acestei luni, Dynamics 365 Copilot ca fiind primul AI Copilot din lume atât în ​​CRM, cât și în ERP, pentru a aduce AI de nouă generație în fiecare linie de afaceri.

Urmăriți sesiunea TECHtime „Ascensiunea AI și integrarea ChatGPT în soluțiile Microsoft AI”, cu Robert Pufan de la Microsoft:

 

Etichete: , , , , ,

One thought on “Microsoft 365 Copilot – soluția bazată pe inteligență artificială OpenAI GPT-4

  1. Alexandru Ioan - 14 iunie 2023 at 14:43

    Inca o oportunitate pentru antreprenori ca sa-si duca afacerea la un alt nivel sau sa o optimizeze. Cred ca inteligenta artificiala vine cu mari beneficii in toate domeniile, trebuie incercata si nu ar trebui sa sperie pe nimeni.

Leave a Reply