Tim Ferriss, gazda podcastului #1 de business vine la BRAND MINDS 2023

5/5 - (1 vote)

Tim Ferriss, gazda
podcastului de afaceri #1 s-a alăturat BRAND MINDS

Tim Ferriss, autorul a multor carti de business bestseller și extraordinarul gazdă de podcast al The Tim Ferriss Show, vine la BRAND MINDS 2023!

SHOW-UL TIM FERRISS ESTE UNUL DINTRE CELE MAI FAMOSE PODCASTURI DIN LUME PRIVIND PRODUCTIVITATE ȘI PERFORMANȚĂ CU +900 MILIOANE DESCĂRCĂRI
El a intervievat peste 500 de performeri de top pe discipline zilnice și cadre de performanță, inclusiv Arnold Schwarzenegger , Arianna Huffington, Mark Zuckerberg, Tony Robbins, Ray Dalio, Peter Thiel, James Clear și Brené Brown .

Realizări:  #1 în lista „BEST OF” Apple Podcast din ultimii 3 ani
+10.000 de recenzii de 5 stele
+900 de milioane de descărcări

One-IT este colaborator BRAND MINDS 2023, cel mai mare summit de afaceri din Europa Centrală și de Est și este cel mai așteptat eveniment dedicat celor pasionați de business.

BRAND MINDS are loc pe 2 și 3 iunie la ROMEXPO, în București, și se așteaptă să găzduiască peste 6.000 de participanți din peste 50 de țări și peste 500 de companii participante.


One-IT, te aduce mai aproape de cele mai importante personalități din businessul actual. În semn de mulțumire pentru că faci parte din comunitatea One-IT, poți achiziționa bilete la eveniment cu o reducere de 15%, accesând linkul AICI și introducând codul de reducere ONEITBM. Rezervă-ți locul din timp! 

Brand Minds 2023

Brand Minds

ONEITBM – Discount code -15% Brand Minds

 

TIM FERRISS –  AUTORUL A 5 BEST seller-uri din NEW YORK TIMES, INCLUSIV „INSTRUMENTELE TITANILOR”

Tools of Titans : The Tactics, Routines and Habits of Billionaires, Icons, and World-Class Performers este o comoară de informații și perspective de la unii dintre cei mai de succes oameni și celebrități de profil din lume. 

De asemenea, este o resursă excelentă pentru oricine caută să-și îmbunătățească performanța și să-și atingă obiectivele.

LA BRAND MINDS 2023, TIM FERRISS VA IMPARTAȚI TACTICA ȘI DISCIPLINA INTERPREȚILOR DE CLASĂ MONDIALĂ

Echipa ta va învăța:

  • 5 strategii cheie despre cum să dezvoltați o mentalitate de creștere;
  • Ce fac oamenii de succes în primele 60 de minute ale fiecărei dimineți;
  • Strategii acționabile și perspective unice pentru dezvoltarea profesională și personală;
  • Cele mai bune instrumente și tactici pentru a crește performanța și productivitatea.

BRAND MINDS THE GLOBAL THINKERS BUSINESS SUMMIT

BRAND MINDS este un concept global de evenimente despre strategii, viziuni și inovații in afaceri, oferit de gânditori de renume. BRAND MINDS are scopul de a îmbunătăți viața oamenilor, oferind acces la experiența cuprinzătoare a unor personalități renumite și la oportunități valoroase de creștere care ajută la construirea de afaceri durabile în prezent și în viitor. Iar evenimentele anuale BRAND MINDS pun accentul pe: excelență, integritate, inovație, muncă în echipă, spirit antreprenorial și creativitate.

Te poți bucura de o experiență completă BRAND MINDS, în 2 și 3iunie, când se deschide scena Romexpo pentru a găzdui un eveniment de business de mare anvergură, de la care nu poți lipsi!

 

 

One-IT te invită la BRAND MINDS – evenimentul business al anului 2023 în România

 

 

Etichete: , ,

Leave a Reply