A apărut noul model Synology NAS DS223 – disponibil acum la One-IT

5/5 - (1 vote)

NAS DS223

Simplifică salvarea, organizarea și partajarea fișierelor pe orice dispozitiv lucrezi cu ajutorul noului Synology NAS DS223, special conceput pentru firmele mici și pentru acasă. One-IT îți pune la dispoziție noul NAS DS223, înlocuitorul modelului end-of-life Synology DS220.

NAS-ul Synology DS223 este cea mai recentă apariție în gama Synology de servere de stocare esențiale dedicate utilizării la domiciliu și SOHO. DS223 le permite utilizatorilor să consolideze fișiere din diverse surse în propriul cloud privat, ceea ce face ca datele lor să fie ușor accesibile și ușor de gestionat de pe orice dispozitiv. Până la 36 TB de stocare brută oferă spațiu suficient pentru stocarea tuturor documentelor, mediilor și altor fișiere într-o locație sigură.

One-IT își completează portofoliul Synology cu noul NAS DS223, la un excelent raport calitate-preț. >> Găsește-l în shop One-IT.

Proiectat atât pentru timpul liber, cât și pentru muncă, NAS DS223 accesibil cu 2 bay-uri are toate instrumentele necesare pentru a crea o platformă intuitivă și sigură care centralizează, organizează și partajează datele personale sau de business.

One-IT, în calitate de integrator de soluții IT personalizate și partener Synology, îți pune la dispoziție echipamente și soluții complete de stocare și backup. Pentru detalii suplimentare sau comenzi, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta:

work

Creează propriul cloud privat pentru a accesa fișiere de pe orice dispozitiv și pentru a lucra cât mai eficient la proiecte de business cu clienții și colaboratorii tăi.

 

Performanță și beneficii pentru firmele mici și utilizatorii casnici – avantajele noului Synology NAS DS223

Consolidează fișierele din diverse surse în propriul cloud privat! DS223 menține simple procesele de stocare, gestionare și backup al datelor, oferind tot ce ai nevoie pentru a-ți păstra datele în siguranță și în mod organizat.

Cloud privat simplu de gestionat

Importă rapid și ușor date de pe PC-uri, Mac și dispozitive de stocare externe și menține dispozitivele sincronizate pentru o gestionarea mai facilă a fișierelor.

Ai acces de pe orice dispozitiv

Acesează fișierele de pe PC, Mac, Linux, Chromebook, Android, IOS sau orice dispozitiv echipat cu un browser. Păstrează-ți datele confidențiale sau partajează-le cu ușurință utilizând linkuri sigure.

NAS DS223

Economisești spațiu de stocare

Activează modul la cerere pentru a descărca fișiere pe PC-ul Windows sau Mac numai atunci când le accesezi. Selectează cele mai importante fișiere sau pe cele pe care le accesezi mai des pentru o accesibilitate convenabilă offline.

Integrezi cu cloud

Sincronizează fișierele din cloud -ul privat și serviciile cloud publice, inclusiv Google Drive, Dropbox și Microsoft OneDrive. Păstrează copii locale ale datelor cloud pentru managementul centralizat și proprietatea datelor.

Sincronizezi între locații

Spune la revedere lungii așteptări în timp ce descarci sau încarci fișiere. Sincronizează în mod continuu conținutul între două dispozitive Synology pentru a permite accesul local rapid în orice locație, indiferent de cantitatea de date.

NAS DS223

Datele tale sunt pe mâini sigure

Stocarea datelor nu este creată egală. Synology DiskStation Manager (DSM), sistemul de operare care alimentează DS223, folosește sistemul de fișiere BTRFS eficient pentru a proteja datele împotriva coruperii lor și a restaura orice modificări accidentale sau rău intenționate datorită tehnologiei ce utilizează instantanee (snapshots).

NAS DS223 safe data NAS DS223

Este momentul oportun pentru un upgrade de la vechiul model Synology NAS DS220! Alege cel mai recent lansat model în 2023, Synology NAS DS223!

Descoperă întreaga noastră gamă de echipamente și soluții de stocare Synology, disponibile la One-IT:

Synology 

synology One-IT

Etichete: , , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.