Disponibil la One-IT – noul model de laptop gaming ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZ

Rate this post

ASUS ROG Strix Scar 16

În 2023, experiența de gaming este dusă la următorul nivel cu noile modele ASUS ROG Strix Scar 16, acum disponibile la One-IT. Află elementele chele ale modelelor ce aduc performanță de top, design spectaculos și opțiuni extinse de personalizare.

 

Laptop-ul Gaming ASUS ROG Strix SCAR 16 G634JZ-N4040 este acum disponibil la One-IT. >> VEZI ÎN SHOPUL ONE-IT

Pentru informații suplimentare sau comenzi la noile laptopuri gaming ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZ, completează formularul de solicitare, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp.

work

Anunțate la începutul anului în cadrul târgului internațional CES, noile modele ROG Stric SCAR 16 și ROG Strix Scar 18 aduc avantaje nemaiîntâlnite jucătorilor profesioniști și nu numai.

Seria SCAR este construită de la zero pentru jucători – și, desigur, pentru dezvoltatori de jocuri. Strix SCAR 16 poate rula cele mai recente motoare de joc, permițându-ți să deblochezi creativitatea și să îți creezi următorul joc grozav. Indiferent dacă ești un artist digital, un streamer, un editor video sau te ocupi de animație și dezvoltare de jocuri, Strix SCAR 16 are toată puterea de care ai nevoie pentru a-ți aduce creațiile la următorul nivel.

Dispunând de până la un procesor Intel® Core™ i9 și până la un GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 40, proiecte complexe pe instrumente de dezvoltare populare, cum ar fi Unity și Autodesk, se redau într-o clipă.

ASUS ROG Strix Scar 16 ASUS ROG Strix Scar 16ASUS ROG Strix Scar 16

Culmea performantei

Domină câmpul de luptă Windows 11 Pro cu noul ROG Strix SCAR 16. Vezi inamicul mai clar ca niciodată cu ecranul de 16 inchi introdus pentru prima dată în gama SCAR. Alimentat de un procesor Intel® Core ™ i9-13980HX de a 13- a generație și NVIDIA®GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU cu un TGP maxim de 175 W, SCAR 16 se descurcă ușor chiar și cu cele mai solicitante jocuri. De asemenea, vine cu un comutator MUX dedicat cu suport pentru NVIDIA Advanced Optimus, oferindu-ți avantajul de a valorifica cu usurință adevărata putere a GPU-ului atunci când joci.

Cu suport de până la 64 GB de memorie RAM DDR5 și până la 4 TB de stocare PCIe Gen4x4, SCAR 16 poate juca, transmite în flux și poate crea conținut în același timp, fără efort. Pentru cel mai bun laptop pentru jocuri, nu căuta mai departe de Strix SCAR 16.

Putere și eficiență

Potrivește orice joc sau proiect cu un procesor Intel® Core ™ i9-13980HX, cu un TDP de până la 65 W și o arhitectură hibridă construită de la zero pentru Windows 11. Cu până la 8 nuclee de performanță și 16 nuclee de eficiență, jocurile AAA sunt impecabile, iar streamingul este fără efort.

Grafică uimitoare

Componentele de top necesita putere, mai ales când vine vorba de maximizarea performantei GPU-ului tău. Alimentat de NVIDIA DLSS 3, arcul Ada Lovelace ultra-eficient și tehnologiile Max-Q, GPU-ul pentru laptop NVIDIA ® GeForce RTX™ 4090 este complet eliberat cu un TGP maxim de 175 W cu Dynamic Boost.

Iată câteva dintre cele mai importante specificații tehnice care aduc pe primul loc în topul laptopurilor de gaming pe care trebuie să le ai.

🔹 Bucură-te de performanța de joc cu sistem de operare Windows 11 Pro

🔹 Procesor Intel® Core™ i9-13980HX de până la a 13-a generație cu 24 de nuclee și 32 de fire până la 65 W TDP

🔹 Până la un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX™ 4090 cu 175 W max TGP, cu NVIDIA Advanced Optimus și DLSS 3

🔹 Ecran nou-nouț QHD Mini LED Nebula HDR de 16 inchi, raport de aspect 16:10, 240Hz/3ms și 100% DCI-P3

🔹 Joacă cu încredere datorită tehnologiei Tri-Fan, a orificiilor de aerisire full-surround și metalului lichid Conductonaut Extreme

🔹 Suport Dolby Vision și Dolby Atmos pentru conținut captivant

🔹 Până la 4TB PCIe 4.0 în RAID 0

🔹 Până la 64 GB de memorie DDR5

Ai ceea ce este necesar pentru a fi cel mai bun pe câmpul de luptă în fascinanta lume a gaming-ului? 
Etichete: , ,

Leave a Reply

    • 1

    • 2

    1/2

    Formular SOLICITARE


    This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and ToS apply.